Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΤΑ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΑ «ΞΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑ»

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 1:44 π.μ.

Η γενιά μας, η γενιά του μεσοπόλεμου που γνώρισε ένα παγκόσμιο κι ένα εμφύλιο πόλεμο, μια κατοχή και δυο δικτατορίες και είδε, άκουσε κι έμαθε πολλά, έχουμε γίνει και φιλύποπτοι. Γιαυτό κι οι νεώτεροι, δικαίως, μας αποκαλούν «συνωμοσιολόγους».

Γεράσαμε και μυαλό δεν βάλαμε,επειδή παντού βλέπουμε και κάποιο «ξένο δάκτυλο..», λένε αυτοί…Πολλά και παντοδύναμα «ξένα δάχτυλα»,λέμε εμείς..;;

Θα παραθέσουμε λοιπόν, αποσπασματικά, μερικά γεγονότα, από τα ΑΜΕΤΡΗΤΑ που υπάρχουν, που μας έχουν πείσει ότι δεν είμαστε τυχαία φιλύποπτοι ή «συνωμοσιολόγοι», όπως μας θέλουν κάποιοι «φίλοι» μας. Κι ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δεν θα πάμε πολύ μακριά βέβαια, από το 1821, τότε δηλαδή, που οι μεγάλοι μας «προστάτες», «έχτισαν» το μέλλον μας. Αυτά όλα τα έχει, ευτυχώς, καταγράψει αρκετά καλά η Ιστορία. Θα περιοριστούμε μόνο στα τελευταία γεγονότα που δείχνουν ΠΟΙΟΙ τελικά ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, εκμεταλλευόμενοι, φυσικά, τις παθογένειές μας.



Και το κάνουμε για ένα και μόνο λόγο. Για να καταλάβουν, επιτέλους, οι «φίλοι μας», ότι δεν γκρινιάζουμε μόνο για την ΟΥΣΙΑ των θέσεών τους αλλά, προπάντων, για το ΔΟΛΟ των «προστατών» τους.



XENΡY ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Απόσπασμα ομιλίας του Henri Kissinger στην Ουάσινγκτον,Σεπτέμβρης 1974.(Αγγλικά,για τους αμφιβάλλοντες..)

«The Greek people are anarchic and difficult to tame. For

this reason we must strike deep into their cultural roots: Perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language,their religion, their cultural and historical reserves, so that we canneutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East»



(Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε τη δυνατότητα τους να αναπτύσσονται,

να διακρίνουν τον εαυτό τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο, και τη Μέση Ανατολή).





Ο «ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ» ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Τζορτζ Φ. Κέναν.Πρώην πρέσβης στη Σοβιετική Ένωση (1952) και στη Γιουγκοσλαβία (1961-1963),γράφει (Αυγ.1993),στο αμερικάνικο περιοδικό Νιου Γιορκ Ριβιού, με τίτλο: «Η βαλκανική κρίση: 1913 και 1993».

«Αν όλοι οι κάτοικοι της Βαλκανικής, δεν αλλάξουν ομαλά τα σύνορά τους το συντομότερο δυνατό, τότε είμαστε υποχρεωμένοι να τα αλλάξουμε εμείς διά της βίας...»



ΒΗΜΑ – 29.6.07 = Πρώτη σελίδα, κάτω δεξιά

=============================================

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας μικρή.

Η βιασύνη του Πούτιν και οι αντιδράσεις των

Αμερικανών, δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί

σε μια σκληρή αναμέτρηση.Αυτονόητο είναι ότι

χρειάζονται προσεκτικές αποφάσεις και ευέλικτες

κινήσεις. Η Ελλάδα πρέπει να βγει κερδισμένη

και να μη γίνει στόχος εκδικητικής μανίας.Διότι όλοι

γνωρίζουμε πια πώς αντιδρούν οιμεγάλες δυνάμεις..





Τζον Μπρέιντι Κίσλινγκ,πολιτ.σύμβουλος της Αμερ.Πρεσβ.στην Αθήνα.

«Με τον πόλεμο στο Ιράκ οδηγούμαστε σε εκφυλισμό της διεθνούς νομιμότητας. Παραιτούμαι διότι προσπάθησα και απέτυχα να συμφιλιώσω τη συνείδησή μου με την ικανότητά μου να εκπροσωπώ τη σημερινή διοίκηση των ΗΠΑ.»



Κωσταντίνος Τσουκαλάς (BHMA,10/10/1997).



…………..Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία.Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατοι. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου,του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του…..γκουρού,

κατέστησαν τη διανόηση " επάγγελμα "..."







Φάνη Πετραλιά – ʽΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑʼ - 06/05/2006

Το Ιδρυμα Φορντ,με ορμητήριο την αμερικανική πρεσβεία, είχε ενσκήψει παράλληλα με τη χούντα και είχε κατορθώσει το ακατόρθωτο: Επιδοτώντας καλλιτέχνες και πνευματικούς ανθρώπους που εμφανώς αποστρέφονταν το καθεστώς,μέρα με τη μέρα,κατόρθωσε να ξεσπάσει ένας καταστροφικός πόλεμος στην κοινωνία των ανθρώπων της Τέχνης και της διανόησης. Ενας σκληρός, διχαστικός πόλεμος, μεταξύ εκείνων που έλεγαν το «ναι» και των άλλων που υποστήριζαν το «όχι».





ΟΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ-Περιοδ.ΡΕΣΑΛΤΟ-10.9.2009

Ένα σατανικό μυαλό θα κατέληγε στο συμπέρασμα ότι η υπόθεση της Ύμιας (ο άθλιος χειρισμός της μικροϋπόθεσης, στην ουσία αυτής που αφέθηκε να εξελιχθεί σε κρίση και να καταλήξει σε εθνικό φιάσκο) στήθηκε από κάποιον αόρατο μηχανισμό για να γίνουν τα εξοπλιστικά προγράμματα και να ξοδευθούν 18 τρισ. δρχ. από το αίμα και τον ιδρώτα του φορολογούμενου. Το τεράστιο ποσό που θυσιάστηκε στον βωμό της «αποτροπής» (η οποία τελικά ελάχιστα ενισχύθηκε) όδευσε σε τσέπες εταιρειών, εμπόρων, μεσαζόντων και μιζαδόρων. Θα έλεγε κανείς: Καλά, φάγανε. Ας αγόραζαν τουλάχιστον όπλα σύγχρονα και υψηλής τεχνολογίας. Αμ δε... Λίγα απ' αυτά είναι κατάλληλα. Γι' αυτό οι Τούρκοι αισθάνονται ως επιβήτορες και στο Αιγαίο και στις συνδιασκέψεις.

Λ. Παπαμερκουρίου –Αντιστασιακός – ΝΕΑ – 13.2.10

« Η τρομοκρατία δεν είναι οργανωμένη..Είναι κατασκευασμένη, με έναν απλό τρόπο: Aφήνεται να δημιουργηθεί ελεύθερα κι ύστερα,

μεθοδικά,ελέγχεται και καθοδηγείται πάντα από τη C.Ι.Α.”!!

(π.χ.:Στις Ερυθρές ταξιαρχίες,δύο από τα ηγετικά στελέχη της,ήσαν πράκτορες της..)!!





ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ = 11.2.10

Ο Οδυσσέας Τσενάι,ο Αλβανός που πριν από μερικά χρόνια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ως σημαιοφόρος στη μαθητική παρέλαση, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο "Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανοφώνων" στην Ελλάδα.

Ο πατέρας Τσενάι ,από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες,στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός λαθρομετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύμφωνα με τον αλβανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί.Ήδη πρώτο ρόλο στο συντονισμό του αλβανόφωνου στοιχείου, έχει αναλάβει η Αλβανο-Αμερικανική Τράπεζα,η οποία λειτουργεί με τρία

υποκ/τα,στην Ελλάδα.



( Ο Τούρκος Υπ.Εξ.κ.Νταβούτογλου, ΘΕΟΠΟΙΕΙ την Εθνική του Ταυτότητα) :

http://www.dixti.net/modules.php?name=News&file=article&sid=10984]

Στην ομιλία του στο Συνέδριο των Πρέσβεων της Τουρκίας τη Δευτέρα (18.1) ο Αχμέτ Νταβούτογλου αναπτύσσει τις βασικές αρχές της θεωρίας του για "το στρατηγικό βάθος" της Τουρκίας. « "Η Τουρκία αντιπροσωπεύει την εμπειρία της ανθρωπότητας…Γιατί ο αρχαίος πλούτος που έχουμε, μας κάνει να συναντιόμαστε με όλους τους πολιτισμούς της Ανατολής. Για το λόγο αυτό το νέο όραμα που θέλουμε να εγκαθιδρύσουμε στη Μέση Ανατολή βρίσκει απήχηση σε κάθε γωνιά του κόσμου. Πιστεύουμε στην ιστορία από την οποία προερχόμαστε. Εμείς ενστερνιζόμαστε την ταυτότητά μας με όλα τα στοιχεία που την αποτελούν και τη δομούν".



(15 επιφανείς Έλληνες ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝ την Ιστορία μας)

« Η ελληνική εθνική ταυτότητα που καλλιεργείται, είναι μια ψευδαισθητική ταυτότητα..» «Θα μας έκανε περισσότερο καλό αν βλέπαμε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό σαν συγκληρονόμοι του, παρά σαν δικό μας αποκλειστικό κειμήλιο..», « Δεν έχει καμιά σημασία η ονομασία της γειτονικής μας χώρας. Εκείνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η οικονομική μας ανάπτυξη στα Βαλκάνια..», «Το τωρινό διακύβευμα δεν είναι αν θα χάσουμε ή αν θα διασώσουμε την εθνική μας ταυτότητα αλλά τι είδους ταυτότητα θα έχουμε..»..!!





Στα χρόνια των μεγάλων αγώνων της δικής μας γενιάς η Κ.Υ.Π.,μας φακέλλωνε ευκολώτατα σαν «μίσθαρνα όργανα της Μόσχας».. Και γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι…Όπως θα γελάσει και τώρα, βέβαια, αν κάποιος κατηγορήσει τη σημερινή «οικουμενιστική» νέα γενιά σαν «μίσθαρνα όργανα της C.I.A»..



Ομολογούν όμως οι ίδιοι ότι είναι επιδοτούμενοι από πλούσιους ντόπιους και ξένους παντοδύναμους οργανισμούς, γνωστότατους συνεργάτες της C.I.A..Και αποδέχονται τα χρήματα επειδή πιστεύουν ότι βοηθούν στην εξάλειψη του μίσους ανάμεσα στους λαούς. Κι εδώ ακριβώς ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ… Γιατί εμείς πιστεύουμε ότι βοηθούν στη διαιώνιση του μίσους… Απόδειξη, έστω και τα πιο κάτω αδιάψευστα στοιχεία, που αφορούν τους ΙΔΙΟΥΣ χορηγούς και του δικού τους «οικουμενισμού»:



«Το δίκτυο του Τζορτζ Σόρος χρηματοδότησε μια σειρά από μεθοδευμένες «δημοκρατικές επαναστάσεις», όπως η «Επανάσταση των Ρόδων» στη Γεωργία, η «Πορτοκαλί Επανάσταση» στην Ουκρανία, η «Επανάσταση των Κέδρων» στον Λίβανο, η «Επανάσταση της Ελιάς» στην Παλαιστίνη (για να αποκλειστεί η Χαμάς από την εξουσία), η «Επανάσταση της Τουλίπας» στην Κιργισία, η «Πορφυρή Επανάσταση» στο Ιράκ (αποκλείστηκαν από την εξουσία οι σιίτες) και η «Κίτρινη Επανάσταση στη Μπούρμα (που κατεστάλη από το στρατό)»(ΑΡΔΗΝ-11.2006)



Είναι δυνατόν, λοιπόν, να μην καταλαβαίνουν ότι γίνονται «συνένοχοι» των εγκλημάτων τους; Αυτό που κατάλαβε, έστω και πολύ αργά βέβαια, ο Γκορμπατσώφ και το ομολογεί στην τελευταία σελίδα της αυτοβιογραφίας του: «Έπαιξα το παχνίδι τους κιέχασα την πατρίδα μου..»





Συμπέρασμα: Ή εμείς γεράσαμε και μυαλό δεν βάλαμε,

βλέποντας παντού «ξένα δάχτυλα»..ή οι νεώτεροι «ενσωματώθηκαν» και δεν τα βλέπουν..!!



16.2.10

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal