Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Πυρηνικό θρίλερ στη Μόσχα μεταξύ Γ.Παπανδρέου και Benjamin Netanyahu αποκαλύπτει τουρκική εφημερίδα!

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 10:44 π.μ.
“H Τουρκία έχει λάβει την απόφαση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και εφ’όσον αποκτήσει πυρηνικά όπλα το Ιράν να κατασκευάσει και αυτή πυρηνικά όπλα»! Την παραπάνω συγκλονιστική ενημέρωση παρείχε στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρώτου στην Μόσχα, αναφέρει η τουρκική εφημερίδα ΖΑΜΑΝ. Η συνάντηση έγινε ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου, ημέρα που αφίχθηκε στη Μόσχα ο Έλληνες πρωθυπουργός, οπότε και ο Benjamin Netanyahu ζήτησε να τον δει εκτός προγράμματος.

Στην συνάντηση αυτή ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Γ.Παπανδρέου ότι οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη κειμένου εθνικής πολιτικής που συντάχθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας της Τουρκίας, σύμφωνα με το οποίο «Για λόγους ισορροπίας δυνάμεων η Τουρκία θα πρέπει να προχωρήσει στην απόκτηση πυρηνικών όπλων για να αντισταθμίσει την κατασκευή πυρηνικών όπλων από το Ιράν»

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται ότι «Η τεχνογνωσία πυρηνικών όπλων είναι διαθέσιμη και τα υλικά μπορούν να τα προμηθευτούμε σε συνεργασία με το Πακιστάν με το οποίο συνεργαζόμαστε περισότερα από τριάντα χρόνια. Επίσης είναι διαθέσιμη η τενογνωσία, αλλά και τεχνολογία κατασκευής φορέων (σ.σ. προφανώς βαλλιστικών όπλων) για τα πυρηνικά όπλα»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός βεβαίωσε τον Γ.Παπανδρέου, αναφέρει η ΖΑΜΑΝ ότι «Είναι καθαρά θέμα χρόνου για την Τουρκία να αποκτήσει πυρηνικά όπλα, αν βεβαιωθεί ότι το Ιράν έχει αποκτήσει ατομική βόμβα». Και μάλιστα του αποκάλυψε ότι «Επίσης και η Σαουδική Αραβία, βάσει των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών έχει λάβει σχετική απόφαση»!

«Πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν είναι αδιάφορη σε όλες αυτές τις διαδικασίες» κατέληξε ο Β.Netanyahu, λέει η τουρκική εφημερίδα.

Υποτίθεται ότι ο Γ. Παπανδρέου έλαβε αυτή την προειδοποίηση πολύ σοβαρά υπόψη του ιδιαίτερα από την άποψη της διμερούς στρατηγικής συνεργασίας η οποία ενισχύθηκε τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα μετά την επιδείνωση των σχέσεών της Ιερουσαλήμ με την Άγκυρα.

Θα επανέλθουμε με νεότερα στοιχεία.....

Αναρτήθηκε από Dexter

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal