Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Θα έχουμε την τύχη των Ινδιάνων!

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 10:00 π.μ.

Κυριακή, 21 Φεβρουάριος 2010 18:52 .Κάπως έτσι… Ή καλύτερα έτσι… Κάπου Εκεί, μετά το 1450 πλάκωσαν οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι στην Αμερική. Δήθεν εξερευνητές. Αλλά στην ουσία έφτασαν κατακτητές… Πολύς ο χρυσός, τα μπαχάρια, τα διαμάντια. Και το σπουδαιότερο: Χωρίς πολέμους… Οι Ινδιάνοι ήταν ακόμη με τα τόξα και με τα σκουλαρίκια στις μύτες.

Ηταν μόνο Ινδιάνοι. Στην χώρα τους. Στην θάλασσά τους, στα βουνά τους, στα δάση τους. Με τα ήθη τους και τα έθιμά τους.

Ισπανοί και Πορτογάλοι, οι… πολιτισμένοι, ρίχτηκαν στην δουλειά! Εγιναν κυρίαρχοι. Και όπου εύρισκαν αντίσταση έπεφταν τα βόλια! Δεν πάλεψαν και πολύ… Σιγά – σιγά οι Ινδιάνοι πήραν τα βουνά… Και όσοι απέμειναν κήρυξαν με το δικό τους τρόπο πόλεμο…



Η Ιστορία αυτή κράτησε χρόνια και χρόνια… Εν τω μεταξύ έφταναν κάθε τόσο και νέες φουρνιές …εξερευνητών! Και από άλλες …πολιτισμένες χώρες… Και οι Ινδιάνοι όλο και γινόντουσαν και πιο απόμακροι όσο και πιο λίγοι…



Η Αμερική – οι Αμερικές καλύτερα – γέμισε από Λευκούς. Πολιτισμένους… Κατακτητές… Οι Ινδιάνοι έμειναν στην άκρη. Και σήμερα μετράνε λίγες χιλιάδες και αυτοί ζούν μέσα στον φόβο και τον τρόμο.



Η Ελλάδα έχει τους «Ελληνες – Ινδιάνους». Ο ερχομός των «κατακτητών» είναι συνεχής και προστατευόμενος. Τα μαντάτα για το Εγκλημα έρχονται με γοργό ρυθμό… Και στα ΔΕΚΑ αδικήματα, τα 8 προέρχονται από ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ! Εδώ είναι οι Στατιστικές. Τώρα αν για την Κάλπη όλα είναι διαφορετικά – το καταλαβαίνουμε… Ερχονται και Ερχονται… Και οι αριθμοί σιγά – σιγά όλο και πλησιάζουν σε συσχετισμούς κοντινούς!



Λένε αρκετοί: «Μα εμείς δεν πήγαμε στην Αμερική; Τι έπαθε η χώρα τους;». Σαφώς ΝΑΙ. Πήγαμε. Αλλά η Αμερική ΔΕΝ υπήρξε χώρα Αμερικανών! Πανσπερμία. Και ακόμη: Μιλάμε για μια χώρα με 280.000.000 ανθρώπους και όχι με ΔΕΚΑ, όπου ανάμεσά μας υπάρχουν 1.500.000 ξένοι που αρκετοί – χωρίς φόβο και πάθος -

ΔΕΝ ήλθαν απλώς «να βρουν την τύχη τους» αλλά και να αγωνιστούν κατά της Χώρας που τους φιλοξενεί, ζητώντας ΕΔΑΦΗ, φτιάχνοντας επεκτατικά Ονειρα και γενικά όσα απολαμβάνουμε καθημερινά!



ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ, βαδίζουμε στο φουλ, ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ (!) αν δεν υπάρξουν μέτρα! Και η Βουλή των Ελλήνων, σύντομα, θα έχει Βουλευτές Αλβανούς, Ρώσους, Γεωργιανούς, Πολωνούς, Ρουμάνους. Τώρα, γιατί αυτοί που πρέπει ΔΕΝ βλέπουν την Πραγματικότητα, άγνωστο – ή «άγνωστο»!



Το πρόβλημα δεν ανήκει στην ανόητη Εκδοχή του Ρατσισμού! Απλώς κάποιους βολεύει αυτός ο Ορος. Αλλού είναι ο κόμβος της πραγματικότητας: Βαδίζουμε σε μια αναμέτρηση του Ελληνα με τον Ξένο! Ας το δεχτούμε! Τα αποτελέσματα, χωρίς φόβο και πάθος, θα είναι ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ, εφ’ όσον συνεχίζουμε με το ίδιο πρόγραμμα και πιο λαϊκά: Με τα ίδια μυαλά!



Βέβαια για μια ακόμη φορά αυτή η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ θα «ανήκει» στον Λαό! Αυτός θα ματώσει! Αυτός ταλαιπωρείται και θα ταλαιπωρηθεί και με επίσημο Τρόπο, αφού η Βουλή των Ελλήνων και όχι ΜΟΝΟ θα έχει στελέχη και από τους όποιους Μετανάστες. Οι Εχοντες και Κατέχοντες θα βρουν τον τρόπο, όπως πάντα (το διδάσκει η Ιστορία ακόμα και πρόσφατα) να βρεθούν πλησίον Λιμνών και Ωκεανών με τα Τραπεζικά βιβλιάρια φίσκα!



ΓΡΗΓ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

elora

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal