Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Πρόβα τζενεράλε του Χρυσοχοΐδη κατά της λαϊκής βούλησης

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 12:45 π.μ.
Η δημοκρατία έχει πολλά πρόσωπα, αλλά κανένα δεν ταιριάζει με το πρόσωπο που της δίνει η πολιτική Χρυσοχοΐδη

Καθημερινά γίνεται και διαυγέστερο το γεγονός πως η δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πάψει να υφίσταται και ως κοινοβουλευτική. Έχει μετατραπεί, ελέω υπουργικών αποφάσεων, σε μία ευτελή δημοκρατία τύπου "Μπουτσουάνα", όπου ο κάθε "αφέντης" υπουργίσκος αποφασίζει και διατάσσει κατά το δοκούν, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του την λαϊκή βούληση.

Στην πατρίδα μας σήμερα βιώνουμε μία ιδιότυπη προσέγγιση της έννοιας ελευθερία, αφού κάποιοι υπερυπουργοί, όπως ο κύριος Χρυσοχοΐδης προσεγγίζουν την έννοια της δημοκρατίας μέσα από τα ψευδο-ευφυήματα της αναρχοκουλτούρας των "αντεξουσιαστών". Η πολιτική προσέγγιση απέχει παρασάγγας από την πολιτική ορθότητα και τον σεβασμό που οφείλουν οι κυβερνώντες να επιδεικνύουν προς τους πολίτες. Σήμερα, πλέον, παρατηρούμε την διολίσθηση της πολιτικής σε ατραπούς διόλου ευχάριστες και που ενέχουν τον κίνδυνο της πρόκλησης μίας λαϊκής έκρηξης.

Και αυτό ακριβώς, διαισθανόμενος ο υπουργός Προστασίας Πολίτη, θέλει να προλάβει. Έχοντας εξαπολύσει ένα κύμα τρομοκράτησης των πολιτών, ακολουθώντας πιστά τις προσταγές του νεοταξισμού και της Νέας Εποχής, βάλλει ευθέως πλέον κατά των πολιτών, ευελπιστώντας να μειώσει το επερχόμενο "τσουνάμι" της οργής τους.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με το τρομοκρατημένο καθεστώς του ΠΑΣΟΚ και του Χουντοχοϊδη να δίνουν ρέστα! Αυτή τη στιγμή Αστυνομικές Δυνάμεις κρατάνε εγκλωβισμένους σε μια γωνία ΕΛΛΗΝΕΣ κατοίκους της Πλατείας Αμερικής, προφανώς επειδή θεωρούν πως αποτελούν μεγάλο κίνδυνο οι γιαγιάδες και οι παπούδες που έχουν κάθε δικαίωμα -όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- να συναθροίζονται! Την ίδια ώρα οι αναρχοάπλυτοι έχουν ξαμοληθεί στα γύρω στενά με ΡΟΠΑΛΑ και άλλα... σύνεργα, καλυπτόμενοι πλήρως απο τον Χουντοχοϊδη τον οποίο εντελώς συμπτωματικά χθες συνάντησε η Βήχου και η παρέα της!

Επειδή η πολιτική παρέκλιση έχει ξεπεράσει τα όρια της συνταγματικής νομιμότητας, μήπως θα έπρεπε να βρεθεί κάποιος εισαγγελέας ή προτιμούν οι πολιτικοί "άρχοντες" να γευτούν τι σημαίνει "οργή λαού"; Οι εφαρμοζόμενες πρακτικές του κυρίου Χρυσοχοΐδη είναι βέβαιο πως θα ξεσηκώσουν τέτοια οργή, που ο πολιτικός κόσμος της χώρας -και ιδιαίτερα οι ιθύνοντες- θα αδυνατήσουν να αντιμετωπίσουν και θα προτιμήσουν να κλείσουν επειγόντως αεροπορικά εισιτήρια για χώρες όπως η Μποτσουάνα, όπου θα μπορούν να εφαρμόζουν τις πολιτικές τους σκέψεις...
kostasxan

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal