Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Ακόμα ένα πλήγμα στην PKK

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 6:05 μ.μ.
Συνελήφθη ο τρομοκράτης Hüseyin C στη Ρουμανία


Η τρομοκρατική οργάνωση PKK η οποία χαρακτηρίζεται από τις ευρωπαϊκές χώρες ως η πιο επικίνδυνη μαφιόζικη οργάνωση και αντιμετωπίζει κρίση χρηματοδότησης και στελεχών λόγω των συνεχών επιχειρήσεων που διοργανώνονται εναντίων της δέχθηκε ακόμα ένα πλήγμα από τη Ρουμανία.

Ανακοινώθηκε ότι ο Hüseyin C ο οποίος καταζητούνταν συνελήφθηκε από τις ρομανικές δυνάμεις ασφαλείας με μια επιχείρηση που εξαπολύθηκε στο Βουκουρέστι.

Σημειώθηκε ότι θα ξεκινήσουν οι πρωτοβουλίες προς τις ρουμανικές αρχές για την επιστροφή του τρομοκράτη για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και στην Τουρκία.

Η PKK η οποία συγκαταλέγεται στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων της ΕΕ χαρακτηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Αστυνομική Υπηρεσία EUROPOL ως η πιο επικίνδυνη οργάνωση για τις ευρωπαϊκές χώρες.

Στις εκθέσεις της EUROPOL αναφέρεται ότι η τρομοκρατική οργάνωση PKK χρησιμοποιεί τα εκατομμύρια ευρώ που εξασφαλίζει από οργανωμένα εγκλήματα όπως το εμπόριο ναρκωτικών, λαθρεμπόριο ανθρώπων, πλαστογραφία σε αγορά όπλων και στην χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων της τρομοκρατικής οργάνωσης.
trt

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal