Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ανήλικοι βασάνισαν κόρη γνωστού ηθοποιού

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 10:13 π.μ.
23 Φεβρουαρίου 2010, 08:04

Μία εξαιρετικά περίεργη υπόθεση ως προς τα εξεταζόμενα ως εγκληματικά κίνητρα των φερόμενων ανήλικων δραστών, απασχολεί από τις 18 Φεβρουαρίου την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αλλά και την επώνυμη καταγγελία στις Αρχές του πολύ γνωστού ηθοποιού της τηλεόρασης και του θεάτρου, Μαρίνου Δεσύλλα, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, επτά συμμαθητές της 15χρονης κόρης του, την άρπαξαν έξω από το σπίτι της οικογένειας στο Παλαιό Φάληρο και με τη βία την οδήγησαν σε γειτονικό γκαράζ επί της οδού Ζαΐμη στην ίδια περιοχή.

Μέσα στο οίκημα -πάντα κατά τη μήνυση του ηθοποιού- τέσσερεις κοπέλες που ανήκαν στην ομάδα των συμμαθητών της, άρχισαν να τη χτυπούν στο πρόσωπο και το σώμα με γροθιές και κλωτσιές, ενώ μία από αυτές φέρεται να της έσβησε ένα τσιγάρο στο σώμα. Κατά τη διάρκεια της άγριας σκηνής που εκτυλισσόταν, δύο ακόμα κοπέλες παρακολουθούσαν τον ξυλοδαρμό, ενώ στην παρέα τους υπήρχε και ένας ακόμα ανήλικος συμμαθητής τους.



Στη συνέχεια, πάντα κατά τη μήνυση του ηθοποιού, οι φερόμενοι ως δράστες αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο της κόρης του, το έκλεισαν, την παράτησαν τραυματισμένη στο οίκημα και εξαφανίστηκαν.



Οι μαθητές φέρεται να φοιτούν σε γυμνάσιο και λύκειο της ευρύτερης περιοχής των νοτίων προαστίων και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την Αστυνομία, διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί ποια ήταν τα ακριβή κίνητρα της καταγγελλόμενης ενέργειας.



Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη zougla.gr και εμφανίστηκε συγκλονισμένος αλλά και αποφασισμένος να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους, για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη στη 15χρονη κόρη του. «Μόνο οι γονείς που έχουν παιδιά μπορούν να με καταλάβουν. Και αναγκάζομαι να μιλήσω δημόσια, παρά το γεγονός ότι η κόρη μου είναι ανήλικη, για να δούμε επιτέλους τι συμβαίνει με τις παρέες των νέων παιδιών που φοιτούν στα σχολεία. Έχω ζητήσει ιατροδικαστική εξέταση, ο δικηγόρος μου έχει αναλάβει την υπόθεση, θα δούμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Είμαι σαστισμένος με το γεγονός. Ευτυχώς το παιδί είναι καλά στην υγεία του».



Ο Μαρίνος Δεσύλλας είναι άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων και ένας από τους εξελίξιμους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Το 2008 εμφανίστηκε στο Rock Story της Λείας Βιτάλη, όπου υποδύθηκε έναν ροκ σταρ, τραγουδώντας Παύλο Σιδηρόπουλο και Βασίλη Παπακωνσταντίνου.



Ξεκίνησε στο θέατρο το 1986, όντας ακόμη μαθητής λυκείου, εμφανιζόμενος στο σανίδι με την Τζένη Καρέζη. Μετά ήρθαν οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, πριν και κατά τη διάρκεια της φοίτησης στη σχολή, σε σκηνοθεσία Α. Μινωτή, Κ. Μπάκα, Δ. Μαυρίκιου, Κορομηλά, Νικολαΐδη. Σε αυτές τις παραστάσεις οι ρόλοι του ήταν μικροί, καθώς δεν είχε τελειώσει ακόμη τη σχολή. Μετά την αποφοίτηση, πρωταγωνίστησε στο ανοιχτό θέατρο του Γ. Μιχαηλίδη και έπειτα ακολούθησαν και άλλες συνεργασίες με τον Θ. Καρακατσάνη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Κ. Αρζόγλου, τη Ρούλα Πατεράκη, τον Π. Ζούλια, στο Θέατρο Χώρα με τις παραστάσεις «Το φάντασμα της όπερας» και «Το γλυκό πουλί της νιότης». Επιπλέον, κάποιες συνεργασίες με διάφορα ΔΗΠΕΘΕ, όπως αυτό της Κρήτης με Σαίξπηρ και Ίψεν. Αναφορικά με την τηλεόραση, εμφανίστηκε στα σήριαλ «Απαγορευμένη Αγάπη», «Φάε τη σοκολάτα σου», «SINGLES», «7 Θανάσιμες Πεθερές», «Μια στιγμή δυο ζωές», αλλά και στον ALPHA με «Τα υπέροχα πλάσματα» και στον ANT1.

zouglagr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal