Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΚΟΣΜΟΔΙΟΡΘΩΤΕΣ" ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ!

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 1:15 π.μ.
Οι Έλληνες βρίσκονται στην πείνα, η Ελλάδα βουλιάζει από την οικονομική κρίση που επέφερε η ολέθρια πολιτική των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών και κάποιοι ετοιμάζουν συλλαλητήρια υπέρ των λαθρομεταναστών όπως θα διαβάσετε στην παρακάτω ανακοίνωση. Θαυμάστε τους! :

"Συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος έχουν προγραμματίσει στις 3 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου, κόμματα, συνδικάτα και οργανώσεις, ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου για τους μετανάστες. Συμμετέχουν μεταξύ άλλων η ΟΛΜΕ, η ΕΙΝΑΠ, η Παναττική Ένωση Καθαριστριών που είχε ιδρύσει η Κωνσταντίνα Κούνεβα και δεκάδες κοινότητες μεταναστών.

Από πλευράς πολιτικών κομμάτων θα συμμετάσχουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Οικολόγοι Πράσινοι.Στις 5 το απόγευμα θα ξεκινήσει συναυλία στην πλατεία Συντάγματος με συγκροτήματα μεταναστών δεύτερης γενιάς".

Για τους Έλληνες και κυρίως την ελληνική νεολαία που είναι στην ανεργία και για τα δικαιώματα του ελληνικού λαού πότε θα κάνετε κάποιο συλλαλητήριο ρε "κοσμοδιορθωτές" της συμφοράς; Πόσους ακόμα λαθρομετανάστες θα μαζέψουμε σε αυτή τη χώρα; Που οδηγείτε το λαό μας ρε;

Άνεργοι Έλληνες Κατερίνης

Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal