Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε...

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 2:09 μ.μ.
Απάντηση του Δημήτρη Κανελλόπουλου στο Νίκο Χατζηνικολάου...

Προς Νίκο Χατζηνικολάου REAL 97,8.

Γράφαμε την προηγούμενη βδομάδα, για το πόσο κουραστικό είναι ν' ακούς το Νίκο Χατζηνικολάου να διαφημίζει τα προϊόντα του REAL 97,8.

Και σημειώναμε επίσης, πως "αυτή δεν είναι εκπομπή, αλλά radio marketing" . Αφορμή το...



dvd του Μάικλ Τζάκσον, το "This is it" , που βγάζει η Real Group.

Το δημοσίευμά μας εκνεύρισε τα μάλα το Νίκο Χατζηνικολάου, με αποτέλεσμα να αναφερθεί από μικροφώνου σε μειράκια της δημοσιογραφίας (εγώ είμαι αυτός-χαίρε! ) , θεωρώντας με επίσης βαλτό από την ιδιοκτησία της εφημερίδας. Υποστήριξε, επιπλέον, πως δεν είναι κακό να διαφημίζονται τα προϊόντα της REAL GROUP από τα ΜΜΕ του ομίλου. "Από αυτές τις δραστηριότητες ζούμε, εμείς δεν έχουμε αδιαφανείς χρηματοδότες" , έλεγε.

Κατ' αρχάς, να πω ότι δεν κατέκρινα το σταθμό για τη διαφήμιση στο "This is it" , του Michael Jackson. Για το Νίκο Χατζηνικολάου έγραψα πως είναι κουραστικό να τον ακούς συνεχώς να διαφημίζει τα προϊόντα του "REAL 97.8" . Ως ακροατής, sorry, αλλά θα επιμείνω: αυτή δεν είναι εκπομπή, αλλά μακρύς κατάλογος παρουσίασης προϊόντων. Και σέβομαι τους παλιότερους δημοσιογράφους, ούτε λόγος γι' αυτό. Και το Νίκο Χατζηνικολάου, εννοείται. Τον ακούω άλλωστε τακτικά. Η κριτική, όμως, όχι μόνο ενός δημοσιογράφου, αλλά πρωτίστως η κριτική ενός ακροατή, είναι εκ των ων ουκ άνευ

...

Και κάτι ακόμα: ας πάψουν κάποιοι επιτέλους να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι πειθήνια όργανα των εκδοτών τους. Δεν πιστεύω επ' ουδενί πως οι δημοσιογράφοι της "REAL NEWS" γράφουν κατ' εντολή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Υ.Γ. Το είχε πει και παλιότερα ο Ν.Χατζ. , το επανέλαβε και τώρα (αν και τον είχα διαψεύσει) . Έγραψα, ισχυρίζεται, πως ο REAL δεν πάει καλά, πως δε θα πιάσει ούτε 2% . Scripta manent. Τα γραπτά μένουν. Δε χρειάζεται, όμως, να ανατρέξει στα παλιότερα κείμενά μου. Ας μην κουραστεί να ψάξει. Τέτοιο απόσπασμα αποκλείεται να βρει.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

moneys-news

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal