Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ο "φτωχός" Βωβός έβαλε στην φανέλα της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου την κρατική Τουρκική αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines για 200.000 Ευρω!!!!!

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 2:17 μ.μ.
Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι του Αμαρουσίου με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Τετάρτη, βρέθηκαν προ μίας δυσάρεστης εκπλήξεως. Τόσο το γήπεδο του Αμαρουσίου όσο και η ομάδα φορούσαν το σήμα της τουρκικής εταιρείας Turkish Airlines.

Η τουρκική κρατική αεροπορική εταιρεία «Turkish Airlines», με ανακοίνωσή της που εξέδωσε την Πέμπτη υπέγραψε δεκαοκτάμηνο σύμβαση με την ΚΑΕ Αμαρουσίου και θα είναι ο επίσημος χορηγός της ομάδος. Ως εκ τούτου η ιστορική ομάδα θα φορά μέχρι το καλοκαίρι στις φανέλες της την τουρκική ημισέληνο.

Ως γνωστό, το Μαρούσι του κ. Βωβού αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα. Έτσι, τα 200.000 ευρώ που προσέφερε η τουρκική εταιρεία ήταν αρκετά για να αντιπαρέλθει η διοίκηση τους όποιους ενδοιασμούς.

«Αυτή η συμφωνία χορηγίας θα συνεισφέρει στην φιλία ανάμεσα στις δύο χώρες, Τουρκία και Ελλάδα» έγραψε στην ανακοίνωσή της η τουρκική εταιρεία. Την ίδια ώρα, τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη παραβίαζαν τον εθνικό εναέριο χώρο, πετώντας μέχρι την Άνδρο και ματαιώνοντας μία άσκηση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

σχόλιο μας.  Αν δενέχει χρήματα ο Βωβός να αποχωρήσει και οχι να εξευτελιζει. Ενόσον φορούν αυτές τις φανέλες η αντίδραση ειναι μία. Να απέχουν οι οπαδοί σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ρωτήσαμε το στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. και πρόεδρο της ΚΑΕ Περιστέρι Μπάμπη Καραθάνο σχετικά, ο οποίος ωστόσο δεν είχε λάβει γνώση του γεγονότος. Ο Μπάμπης Καραθάνος δήλωσε:

«Μένω εμβρόντητος. Είναι πολύ σοβαρό αυτό που μου λέτε. Τι να πω; Μικρές ομάδες σαν το Μαρούσι και το Περιστέρι σίγουρα αντιμετωπίζουν οικονομικές στενότητες και έχουν ανάγκη από ισχυρούς χορηγούς. Προσωπικά, ακόμη κι αν αυτό ήταν η μοναδική μου επιλογή, δεν θα προχωρούσα ποτέ σε μία τέτοια συνεργασία. Ας μην ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι απλά μία τουρκική εταιρεία αλλά ανήκει στο τουρκικό κράτος. Καλό θα ήταν να αποφεύγονται συνεργασίες με φορείς κρατών που επιβουλεύονται τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας.»

Να ‘σαι καλά κύριε Βωβέ, που συμβάλλεις κι εσύ στην ελληνοτουρκική φιλία - με το αζημίωτο βέβαια... Ντροπή και στα δέκα ελληνόπουλα της ομάδος που δέχονται να φορούν την ημισέληνο στο στήθος τους, για όποια αμοιβή κι αν γίνεται αυτό...

πηγή "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"

από το Ελλήνων Αφύπνιση

ΣΧΟΛΙΟ

Κύριε Βωβέ ξέρω ότι ο πλούτος δεν έχει πιστεύω και εθνικά ιδανικά αλλά μην το παράτραβάτε.... Το Μαρούσι είναι ιστορική ελληνική ομάδα και οι φίλαθλοί του θα αντιδράσουν για το ρεζιλίκι.



Αναρτήθηκε από ΘΑΝΟΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal