Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Παιδίατρος-τέρας κατηγορείται για το βιασμό 103 παιδιών

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 2:41 μ.μ.

Αμερικανός παιδίατρος αντιμετωπίζει κατηγορίες για 103 βιασμούς σε παιδιά ασθενείς του, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο Ερλ Μπράντλεϊ παρουσιάστηκε στο δικαστήριο του Σάσεξ, στο Ντέλαγουερ, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για 471 επιθέσεις εναντίον ανηλίκων ανάμεσά τους και οι περισσότεροι από εκατό βιασμοί, επισημαίνεται στην ιστοσελίδα Delaware Online.

Ο 56χρονος παιδίατρος είναι κατηγορηθεί τον Δεκέμβριο για εννιά βιασμούς, αλλά στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία από βιντεοκασέτες που βρέθηκαν στην κατοχή του ανέβασαν τον αριθμό των κατηγοριών εναντίον του.

"Αυτό που κάνει την υπόθεση τόσο φρικιαστική είναι το ότι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη τόσων ανθρώπων", τόνισε ο γενικός εισαγγελέας Μπο Μπάιντεν, σύμφωνα με το ABCNews.com.



Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένα δίχρονο κοριτσάκι παραπονέθηκε για την ανάρμοστη συμπεριφορά του γιατρού στη διάρκεια της εξέτασης.



Από τις έρευνες προέκυψε ότι ο παιδίατρος είχε στην κατοχή του βιντεοκασέτες διάρκειας 13 ωρών με σεξουαλικές πράξεις του ιδίου και μικρών ασθενών του από τριών μηνών ως 13 ετών.


stifora

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal