Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ηπειρος

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 2:39 μ.μ.
ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ


Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει τις τελευταίες ώρες η Ήπειρος, εξαιτίας των άσχημων καιρικών φαινομένων και κυρίως λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Όπως είναι γνωστό τα περισσότερα προβλήματα τα αντιμετωπίζουν οι δήμοι Μολοσσών και Λάκκας Σουλίου του νομού Ιωαννίνων, ενώ οι ειδικοί εμφανίζονται καθησυχαστικοί για τον ποταμό Καλαμά, σε σημείο κοντά στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, όπου το ποτάμι «φούσκωσε», χωρίς ωστόσο να είναι πιθανή κάποια υπερχείλιση.

Το βέβαιο πάντως είναι πως για μια ακόμη φορά ο νομός Ιωαννίνων και η Ήπειρος γενικότερα πέρασαν μία νέα δοκιμασία, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν «τεράστια» προβλήματα, όπως για παράδειγμα συνέβη στη Χαλκιδική ή στον Έβρο.

[Β.Λ.]



ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ

Πάντως με όλα αυτά που συμβαίνουν με τις κατολισθήσεις, αλλά και τις καθιζήσεις στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο χρειάζεται πολύ προσοχή, απ’ όσους μετακινούνται αυτές τις ημέρες προς τα χωριά.

Το σημειώνουμε αυτό γιατί, ορισμένοι, αγνοούν εντελώς τις οδηγίες της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας και της Τροχαίας και κινούνται στα ορεινά του νομού, λες και δεν συμβαίνει τίποτα.

Κάποιοι μάλιστα, ακόμη χειρότεροι, αψηφούν ακόμη και τη... φύση και επιχειρούν με τα αυτοκίνητά τους να κινηθούν χωρίς αλυσίδες σε παγωμένους δρόμους, όπως συνέβη το Σαββατοκύριακο στα Ζαγοροχώρια.

Έτσι οι «έξυπνοι» οδηγοί, βρέθηκαν στα... χαντάκια και μετά ζητούσαν απεγνωσμένα βοήθεια λες και για την ταλαιπωρία τους ευθύνεται το κράτος και η πολιτεία. Μάλλον όλοι αυτοί θέλουν να ταλαιπωρούνται γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η αδιαφορία τους και η ασχετοσύνη τους.

[Β.Λ.]

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal