Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Οι RADIO/ΑΡΒΥΛΑΔΕΣ εκτός του ό,τι είναι άχρηστοι για τους Έλληνες είναι και επιζήμιοι…

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 4:47 μ.μ.
 ως εκ τούτου θα πρέπει να μάθουμε τι ρόλο παίζουν .
Το να μην μπορείς να προσφέρεις όταν είσαι σε θέση αδυναμίας είναι κάτι που όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε και κάτι για το οποίο κανείς δεν μπορεί να σε κατακρίνει. Το να είσαι, όμως, σε θέση ισχύος και να μην θέλεις να προσφέρεις - παρόλο που κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει – οδηγεί στο να κρίνεσαι. Πολύ περισσότερο, το να είσαι επιζήμιος σε μια κατάσταση εν ώρα κρίσης, αυτό είναι αδιανόητο και δυο περιπτώσεις μπορούμε να διακρίνουμε: Ή είσαι βλάκας, ή είσαι βαλτός και έχεις «πάρει γραμμή» να κάνεις ζημιά και άρα είσαι εχθρός - άσχετα αν εμφανίζεσαι ως σοβαρός ή ως κλόουν .





Το ό,τι η σάτιρα και το χιούμορ απαιτούν εξυπνάδα για να είναι επιτυχημένα είναι κάτι το αναμφισβήτητο. Το αν οι ΑΡΒΥΛΑΔΕΣ και το επιτελείο τους έχουν τέτοιο χάρισμα δεν το ξέρουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να το εντοπίσουμε όπως θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε και ποιος είναι ο ρόλος τους .

Βγάζουν το "μεροκαματάκι" τους με το να ασχολούνται με σαχλαμάρες και με έτοιμα βίντεο που τα βρίσκουν «στο τζάμπα» και που κάποιος άλλος έχει στύψει το κεφάλι του να τα βγάλει, και ούτε ξέρουν τίποτα άλλο και δεν τους νοιάζει και τίποτα άλλο. Το πλούσιο ξεροκόμματο των "επαναστατών" του κώλου από την Θεσσαλονίκη να βγαίνει και για τα άλλα δε γαμείς...

Τι κι αν όλη η νεολαία που σε παρακολουθεί είναι άνεργη και νομίζει ότι κάτι θα πεις από την θέση ισχύος που έχεις; Εσένα σε νοιάζει μόνο ο κώλος σου και το πόσα θα παίρνεις.

Τι και αν η χώρα είναι σε οικονομική κρίση και κόβουν τους μισθούς των άλλων; Για εσένα είναι η χώρα του παραδείσου αφού πουθενά και σε κανένα άλλο κράτος δεν θα αναγνωριζόταν το τεράστιο "ταλέντο" σου.

Ταλέντο ιδιαίτερο εμείς δεν αναγνωρίσαμε σε κανέναν από εσάς.

Στην Θεσσαλονίκη, τυχαία να πάρεις 5 άτομα και να τους πεις τι θα κάνουν, θα το κάνουν καλύτερα από εσάς, άρα θέμα αποκλειστικότητας ή μοναδικότητας δεν τίθεται. Οπότε κάτι άλλο πρέπει να κάνετε ώστε να μην σας εγκαταλείψει ο "χορηγός" σας .

Σαν πολύ ύποπτο μας φαίνεται που ο κεντρικός κομπάρσος σας από τα 11 του χρόνια έχει μια σταδιοδρομία πολύ εύκολη, σπαρμένη με ροδοπέταλα, - αμερικάνικο παραμύθι μας θυμίζει. Μας χαλάει λίγο η απόκρυψη του πραγματικού του ονόματός αλλά... "καλλιτέχνης" είναι….το δικαιολογούμε.

Μας την δίνει που από όλους και όλα που γίνονται στην πόλη και στην βόρεια Ελλάδα, ο μάκης, ο λάκης, ο θεμάκης και αλλά καλόπαιδα της ελληνικής τηλεόρασης ξεχωρίζουν εσάς ως κάτι το ιδιαίτερο.

Δεν γίνεται να βλέπουν μέσα στην "νύχτα" ποντικούς και την ημέρα να το παίζουν τυφλοί μπροστά σε "λιοντάρια".

Δεν γίνεται να μην βλέπουν "άλλους" που έχουν τόνους γνώσης και λάμπουν και κάθε μέρα αγωνίζονται για το καλό της χώρας και της ανθρωπότητας... και ξεχώρισαν εσάς τους ρεμπεσκέδες; Από πού κι ως πού; Κάτι βρωμάει και σίγουρα δεν είναι τα σκατά του Θερμαϊκού…

Η εκπομπή για κακή μας τύχη τυγχάνει της συμπάθειας πολλών νέων ανθρώπων και συγκεκριμένα της πιο αθώας περιόδου που επηρεάζεται και πιο εύκολα, και αναρωτιόμαστε για το αν και κατά πόσο μπορείτε εσείς να βοηθήσετε μια τέτοια ηλικία να δει και να αντιγράψει κάτι σωστό από εσάς.

Φανταστείτε... πώς θα ήταν μια αυριανή κοινωνία που θα είχε την ατυχία να επηρεαστεί από την τεράστια "φιλοσοφία" σας; Θα ήταν μια κοινωνία χαχαδών που όταν οι εχθροί θα πήγαιναν να τους πάρουν την πατρίδα, αυτοί θα έλεγαν…."Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις";

Εκτός του ό,τι είστε κακό πρότυπο για τη νεολαία μας και την κάνετε να πιστεύει σε ψευτοεπαναστάτες του κώλου σαν τα μούτρα σας, υπάρχουν και στιγμές που εκφέρετε πολιτικό λόγο. Λόγος όμως που απευθύνεται στην νεολαία και επηρεάζει την τύχη του τόπου θα πρέπει να έχει κάποιο πλάνο και κάποιο όραμα και για αυτό εσείς δεν είστε ικανοί. Υπάρχει πρόβλημα και αρχίζουμε να υποπτευόμαστε τα χειρότερα για την αποστολή σας.

Η χαχανίστικη φιλοσοφία σας, μαζί με κανένα ίχνος ταλέντου και οι πλουσιοπάροχες αμοιβές σας είναι κακά πρότυπα για την "εκκολαπτόμενη" γενιά. Η "αρβύλα" αρχίζει και βρωμάει και η μπόχα της μας ενοχλεί όλο και περισσότερο γιατί πίσω από τα ατάλαντα χαμόγελα αρχίζουν να φαίνονται ύποπτοι ρόλοι.

Πιστεύουμε τελικά ότι και εσείς είστε "προϊόντα" της νέας τάξης πραγμάτων. Ατάλαντους διαλέγουν και τους ξεχωρίζουν, τους σπρώχνουν μέχρι την κορυφή και μετά τους ελέγχουν σαν μαριονέτες γιατί αμφότεροι γνωρίζουν ότι δεν θα μπορούσαν να συναγωνιστούν με συμβατικά μέσα κανέναν.

Ατάλαντοι και προβληματικοί είναι οι περισσότεροι που διακρίνονται στην τηλεόραση και τα κόμπλεξ τους τα γνωρίζουν αυτοί οι οποίοι τους επιλέγουν και για αυτό άλλωστε τους ελέγχουν απόλυτα. Άλλος είναι λίγο συκιά, άλλος την κουνάει την αχλαδιά, άλλος είναι πολύ "νάνος", άλλη πολύ "βίζιτα", άλλος τζογαδόρος, άλλος τον "έπαιρνε" πιο μικρός και τώρα το παίζει καζανόβας. Ό,τι και να έχεις θα στο βρούνε και θα σε έχουν του χεριού τους. Έναν φυσιολογικό άνθρωπο δεν τον ελέγχεις τόσο εύκολα και αν επιχειρηθεί να γίνει αυτό, δεν ξέρεις πότε θα την γυρίσει την πλάκα - ως εκ τούτου στην τηλεόραση σπάνια βρίσκεις φυσιολογικό άνθρωπο.

Έτσι παίζετε ό,τι ρόλο σας χτυπάνε αυτοί που σας πληρώνουν και ελέγχουν τα κόμπλεξ σας. Οι αόρατοι κομπλεξικοί που ελέγχουν ορατούς κομπλεξικούς, αυτοί είναι που κατάφεραν να κάνουν πρωθυπουργούς τον κομπλεξικό ανίκανο Σημίτη, τον τυροπιτά μπουχέσα Κωστάκη αλλά και τον βλάκα χαζό Γιωργάκη. Όλοι μαζί οι ατάλαντοι σχεδόν για 15 χρόνια παρουσιάζονται σαν σωτήρες.

Έτσι και εσάς - ατάλαντοι αρβυλάδες - σας πήραν από τα σκατά του Θερμαϊκού και σας πείσανε ότι έχετε ταλέντο για να παίξετε και εσείς τον ρόλο σας.

Αυτοί σας δείχνουν το "πανί" και εσείς ορμάτε, τα ίδια κάνατε και με γνωστό δημοσιογράφο που τους ενόχλησε ο λόγος του και τα ίδια κάνατε και στην εκπομπή σας χτες.

Πώς αλλιώς να δικαιολογήσουμε το ό,τι στην χτεσινή σας εκπομπή επιτεθήκατε στον Αξιότιμο Σεραφείμ Πειραιώς, ο οποίος τιμάει και το ράσο του και την πατρίδα του και αυτό το απέδειξε με την καταγγελία που έκανε;

(δείτε εδώ http://aetoiellas.blogspot.com/2009/06/blog-post_21.html )





Αυτός επιτέθηκε κατά των Σιωνιστών και των εβραίων αποκαλύπτοντας τα ανθελληνικά σχέδια τους για την Κρήτη.





Εσείς καραγκιοζάκια πότε κάνατε κάτι ανάλογο, και πώς τολμάτε να χτυπάτε με το βλακώδες χιούμορ σας έναν πατριώτη;





Την επιστολή που έστειλε στον Έλτον Τζον βρήκατε να σατιρίσετε και όχι το άλλο το γελοίο υποκείμενο που τόλμησε να πει τα όσα είπε για τον Χριστό;

Δεν μας ενδιαφέρει τι εθνικότητας είστε ούτε που πιστεύετε, αλλά τόσο προκλητικοί με κάποιον που εκατομμύρια κόσμος τον πιστεύει σαν Θεό σίγουρα δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ. Δεν μας τα λέτε καλά βρε γκαρντάσια μας, μήπως έχετε και εσείς κάτι με την αδερφή τον ΕΛΤΟΝ και την πουστροκοινότητα ή την αχλαδιά;

Ή μήπως ο πατριωτισμός του Σεραφείμ ενόχλησε τα αφεντικά σας και το κρατούσατε "αδερφίστικο"; Άλλη εξήγηση δεν μπορούμε να βρούμε. Τόση αγάπη στον Έλτον Τζον;





Ο Σεραφείμ και μόνο με αυτήν την κίνηση που έκανε, δηλαδή να επιτεθεί στον σιωνισμό και να καταγγείλει τα ανθελληνικά τους σχέδια, έχει μπει στην καρδιά μας και ας μην συμφωνούμε με πολλούς ομοίους του που φοράνε το ράσο. Σημασία έχει για εμάς ότι γνωρίζουμε αρκετούς που τιμάνε το ράσο και την πατρίδα και που σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς μείνανε αγνοί. Αυτό μας αρκεί προς το παρόν .





Σε κάθε περίπτωση σας προτείνουμε να αλλάξετε το τροπάριο σας χαχανούληδες. Σας ανεχόμαστε να είστε άχρηστοι και καραγκιόζηδες αλλά εν καιρώ "πολέμου" δεν θα ανεχθούμε με τίποτα να είστε επιζήμιοι. Είναι κρίμα από την κρέμα να βρεθείτε στα σκατά.





Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα παραπάνω που γράψαμε είναι μόνο στο μυαλό μας και δεν ισχύουν .



Η πραγματικότητα ίσως και να είναι πολύ μακριά από εμάς, μπορεί να κάναμε και λάθος. Πιθανόν να μην έχετε ενημερωθεί για το ΕΑΜ Β'. Πιθανόν και να είμαστε άδικοι που σας κατηγορούμε ότι από την θέση ισχύος που κατέχετε δεν συμβάλλετε ούτε κατ’ ελάχιστον.

Δεν μπορεί... Ράδιο, τηλεόραση, περιοδικά, εφημερίδες...κάπου θα μπορούσατε να πείτε κάτι .

Πώς βρήκατε την επιστολή του Σεραφείμ;





ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE του ΕΑΜ Β' (www.eamb.gr)









Φιλικά...

aggeloellas

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal