Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 1:04 μ.μ.
 - ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Όλους αυτούς τους μήνες, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δώσαμε μια μεγάλη μάχη απέναντι στο νομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση για να παραδώσει την πατρίδα μας στους λαθρομετανάστες. Ο ελληνικός λαός ήταν αντίθετος στο νομοσχέδιο αυτό με ποσοστά που άγγιζαν το 90% σχεδόν σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Γι' αυτό και σε κάποιο κόσμο υπήρχε η ελπίδα μήπως οι κυβερνώντες θα το ξανασκέφτονταν και θα το απέσυραν. Εμείς, έχοντας παρακολουθήσει από χρόνια τις θέσεις του Γ. Παπανδρέου αλλά και τις επιθυμίες των ξένων, οι οποίοι και έβαλαν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, για να εξυπηρετηθούν οι ανθελληνικοί τους σκοποί, δεν είχαμε αμφιβολία ότι η πράσινη χούντα θα προχωρούσε το εθνοκτόνο, ανθελληνικό νομοσχέδιο μέχρι τέλους.





Δεν μπορούσε άλλωστε κανείς να αναμένει ότι θα είχε φιλότιμο ο Γ. Παπανδρέου ο μεγαλύτερος απατεώνας στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Ο οποίος έταζε τα πάντα στους πάντες και έλεγε ότι "λεφτά υπάρχουν" για να κερδίσει τις εκλογές. Κι έρχεται τώρα να επιβάλει το πιο αντιλαϊκό, το πιο νεοφιλελεύθερο πακέτο οικονομικών μέτρων που έχει ποτέ εφαρμοστεί στην Ελλάδα, με σκοπό να εξολοθρεύσει τα μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα των Ελλήνων και να εξοικονομήσει χρήματα για να τα δώσει στους παρανόμως ελληνοποιούμενους λαθρομετανάστες.





Ο Γιώργος Παπανδρέου αποδεικνύεται και ο μεγαλύτερος, μακράν, προδότης όλων των εποχών στην ιστορία του Ελληνισμού. Ας δούμε τις αποφάσεις του αυτούς τους πέντε μόλις μήνες:

-Ιθαγένεια και ψήφος στους λαθρομετανάστες με σκοπό την αλλοίωση του ελληνικού έθνους και τη νόθευση του εκλογικού σώματος

-Υποχωρητική πολιτική σε ελληνοτουρκικά, σκοπιανό, κυπριακό

-Κατάργηση των παρελάσεων

-Κατάργηση υπουργείων εθνικής σημασίας και συμβολισμού

-Απάλειψη του εθνικού χαρακτήρα της Παιδείας

-Κατάργηση του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στις ελληνικές πρεσβείες στο εξωτερικό

-Κατάργηση του εορτασμού του Πάσχα στα στρατόπεδα

-Αφαίρεση του σταυρού από το εθνόσημο και του εθνοσήμου από τις στολές της Αστυνομίας

-Αποδοχή των τουρκικών διεκδικήσεων στο Αιγαίο και δέσμευση για προσφυγή στο πολιτικά ελεγχόμενο από τους ξένους δικαστήριο της Χάγης

-Απόφαση για αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών στο Αιγαίο και τερματισμό των πτήσεων ελληνικών πολεμικών αεροπλάνων, γκριζάροντας στην ουσία όλο το Αιγαίο

-Ανοχή στις διελεύσεις τουρκικών φρεγατών μέσα από τα ελληνικά χωρικά ύδατα

-Έναρξη συζήτησης για την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων από τα σχολεία, τα δικαστήρια και τα λοιπά δημόσια κτίρια

-Διαμελισμός της Ελλάδας με το σχέδιο Καλλικράτης, που μπορεί να ανοίξει το δρόμο αποσχίσεων εθνικού εδάφους

-Νέος εκλογικός νόμος με μονοεδρικές περιφέρειες, που θα διευκολύνει την εκλογή λαθρομεταναστών στο Κοινοβούλιο, σε περιοχές που είναι μαζεμένοι

-Ανοχή της εγκληματικότητας των αλλοδαπών και θάψιμο της πραγματικότητας αυτής από τα πασοκικά ΜΜΕ

-Απαράδεκτη και προσβλητική στάση του Χρυσοχοϊδη που έδωσε επανειλημμένα εντολή στην Αστυνομία να εμποδίζει τους Έλληνες από το να διαδηλώσουν κατά του λαθρονομοσχεδίου





Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι στην πατρίδα μας υφιστάμεθα αυτή τη στιγμή μια κυβέρνηση κατοχής. Μια κυβέρνηση που προωθεί ξεδιάντροπα και με ιδιαίτερο φανατισμό τα συμφέροντα των ξένων. Μια κυβέρνηση που καταπιέζει και εξαθλιώνει τους Έλληνες και που μέσω της παροχής ιθαγένειας και ψήφου στους αλλοδαπούς θέλει να αντικαταστήσει τον ελληνικό πληθυσμό. Μια κυβέρνηση που το μόνο της σχέδιο ήταν να διαλύσει την πατρίδα μας, να ξεριζώσει οτιδήποτε ελληνικό, να ξεπαστρέψει το ελληνικό έθνος.





Όλους αυτούς τους μήνες δώσαμε μια μεγάλη μάχη. Δεν τα καταφέραμε, γιατί το ΠΑΣΟΚ πέρασε το νομοσχέδιο, σε μέρα γενικής απεργίας, με την κοινοβουλευτική πλειοψηφία που διαθέτει. Δεν τέλειωσε όμως ο πόλεμος. Ο ελληνικός λαός έχει μία ακόμα ευκαιρία. Οφείλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να στηρίξουμε τον Πρόεδρο της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά, ώστε με τη νίκη του στις εκλογές να καταργήσει το λαθρονόμο και να μας απαλλάξει από αυτό το κακό που βρήκε την πατρίδα μας. Μέχρι σήμερα, μπορούσε να αγωνιστεί ενάντια στο λαθρονομοσχέδιο κάθε πολίτης και κάθε οργανωμένο σύνολο, κόμμα, πρωτοβουλία. Πλέον οι μόνοι που μπορούν να κάνουν κάτι χειροπιαστό είναι η Νέα Δημοκρατία, ο Αντώνης Σαμαράς. Καμία πατριωτική ψήφος δεν πρέπει να χαραμιστεί με διασπορά αλλού.





Τονίζουμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία για να τερματιστεί το κακό. Αν, κούφια η ώρα, διασπαρούν οι πατριωτικές ψήφοι και αλλού, τότε το ΠΑΣΟΚ, με τη βοήθεια των λαθρομεταναστών που θα έχουν μέχρι τότε πάρει την ιθαγένεια, θα ξανακερδίσει τις εκλογές και τότε δεν θα σώζει την πατρίδα τίποτα. Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν σωστά την ευκαιρία αυτή. Ας αξιοποιήσουμε το καθοριστικό βόλι για να δώσουμε στον Α. Σαμαρά τη δυνατότητα να καταργήσει το νόμο της ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες και να ασκήσει μια πατριωτική εξωτερική πολιτική και μια φιλολαϊκή οικονομική πολιτική.



Είναι, λοιπόν, επιτακτικό πατριωτικό καθήκον ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ εντός του 2010. Για να μην προλάβει να ολοκληρώσει τους ανθελληνικούς της στόχους. Κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, καλούνται λοιπόν να μην δίνουν καμιά σημασία στην προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης της διαπλοκής. Να μην ακούνε σαχλαμάρες περί δήθεν νόμιμης κυβέρνησης ή περί δήθεν εθνικής προσπάθειας στην οικονομία ή περί δήθεν κινδύνου χρεωκοπίας. Αν ο κόσμος γνώριζε αυτά που η κυβέρνηση σκόπευε να κάνει, τότε το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν θα είχε κερδίσει με δέκα μονάδες, αλλά θα είχε χάσει με είκοσι μονάδες.





Άρα, η μόνη πραγματικά εθνική προσπάθεια που πρέπει να μας ενώσει όλους, όπως σε όλες τις εποχές που ο Ελληνισμός είχε αντιμετωπίσει ξανά κυβερνήσεις κατοχής, είναι η εθνική αντίσταση. Αποτελεί επιτακτικό πατριωτικό καθήκον το να απλωθεί σε ολόκληρη τη χώρα ένα διευρυμένο σαμποτάζ εναντίον κάθε απόφασης και πολιτικής της κυβέρνησης. Κάθε στιγμή, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, με κάθε ευκαιρία, σε κάθε χώρο, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, από κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. Είναι επιτακτική πατριωτική ανάγκη να αποτύχει η κυβερνητική πολιτική σε όλους τους τομείς και να πέσει η κυβέρνηση εντός του 2010.

-Να μην εισπράξει τίποτα από όσα περιμένει η κυβέρνηση από την αύξηση της φορολογίας. Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να εξαντλήσουν την εφευρετικότητά τους ώστε τα φορομπηχτικά μέτρα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου να γίνουν θρύψαλα.

-Να αποτύχουν πλήρως οι θεσμικές αποφάσεις της κυβέρνησης (ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες, σχέδιο Καλλικράτης, εκλογικός νόμος).

Είναι πλέον καθήκον όλων μας να αγωνιστούμε όχι μόνο με λόγια αλλά με πράξεις. Για να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας και το έθνος μας από το κακό που μας βρήκε με την κυβέρνηση αυτή που επέβαλαν οι ξένοι και τα ΜΜΕ της διαπλοκής τον περασμένο Οκτώβριο.





Ή ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ή ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.





Ας αγωνιστούμε για το πρώτο. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.
patriotikoslogos

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal