Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 8:29 μ.μ.
Η Ευρώπη πλήρωσε, αλλά το Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) ουδέποτε απέκτησε το πληροφοριακό σύστημα για το οποίο χρηματοδοτήθηκε. Αυτό διαπίστωσαν οι ελεγκτές της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης Απάτης (ΟLΑF) σε πρόσφατη έλεγχο τους στην κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ. Τώρα ζητούν την επιστροφή των κοινοτικών χρημάτων πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, και την παρέμβαση των δικαστικών αρχών.

Το 1999 το ΕΚΑΒ έλαβε από το Β΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 1.087.959 ευρώ για να καλύψει κατά 75% το κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος.Το σύστημα επρόκειτο να λειτουργήσει στο Συντονιστικό Κέντρο στο οποίο διαχειρίζονται τα επείγοντα περιστατικά.

Η χρησιμότητα ενός τέτοιου συστήματος γίνεται φανερή αν υπολογίσει κάποιος ότι μόνο ο τομέας της Αθήνας δέχεται καθημερινά περί τις 11.000 κλήσεις. Εντεκα ολόκληρα χρόνια μετά το σύστημα δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα για μια ακόμα φορά να γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς.Μήπως ρε λαμόγια να βάλετε και έναν νεο φόρο για να...."λειτουργήσει" το σύστημα;

Αναρτήθηκε από Protesilaos

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal