Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

17 ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ...ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΒΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 10:29 μ.μ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ;;;
Πρωτοφανή κατάληξη είχε ένας συνηθισμένος καυγάς για ασήμαντη αφορμή μεταξύ δύο συμμαθητών στο προαύλιο κεντρικού σχολείου της Λάρισας, όταν ξαφνικά ο ένας από τους πρωταγωνιστές μαχαίρωσε τον άλλο!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν δύο 17χρονοι μαθητές της Β’ Λυκείου λογομάχησαν για άγνωστη αιτία στην αυλή του δημόσιου σχολείου. Ο καυγάς φούντωσε και ξαφνικά ο ένας από τους δύο 17χρονους άνοιξε την τσάντα του και έβγαλε έναν σουγιά, τον οποίο κάρφωσε στον λαιμό του συμμαθητή του!

Ακολούθησε πανικός και οι πιο ψύχραιμοι κατάφεραν να αφοπλίσουν τον ανήλικο δράστη, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομία που κλήθηκε στο σχολείο… Ο τραυματισμένος μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισα, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε μόνο επιφανειακά τραύματα, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία του.
prezatv

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal