Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

H προπαγάνδα αρχίζει πάντα από το σχολείο.... ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 7:12 π.μ.
Είπαμε ότι το ΠΑΣΟΚ ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική κοινωνία και επειδή είναι γάτες και προκειμένου να τελειώνουν σε μερικά χρόνια με εμάς τους "φασίστες" και τους "ρατσιστές" αρχίζουν να πιπιλίζουν το μυαλό των παιδιών μας... διαβάστε τι σκαρφίστηκε η γνωστή Εβραία (το Εβραία δεν είναι κακό από μόνο του αλλά γίνεται κακό όταν το κρύβεις όπως η κυρία...) κ. Κάλερ για τα παιδιά μας:

Ενόψει της 21ης Μάρτιου, Διεθνούς Ημέρας για την εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων, η Υφυπουργός Παιδείας κ. Κάλερ προτείνει στα σχολεία να αφιερωθούν δυο (02) διδακτικές ώρες, την Παρασκευή 19 Μάρτιου 2010, προκειμένου να οργανωθούν σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας, εκδηλώσεις από τους εκπαιδευτικούς με την ενεργό συμμέτοχη των μαθητών.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών στα ζητήματα της παγκόσμιας ειρήνης, της διαφορετικότητας και της κατοχύρωσης των δικαιωμάτων όλων των πολιτών που νόμιμα ζουν και εργάζονται στη χώρα μας.



ΠΗΓΗ: esos.gr





Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΓΡΑΜΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΑΣΕΙ "ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΛΟΙΦΗ!



ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙ ΩΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ-"ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ" ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ



ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ...



ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΨΩΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ



Η ανάρτηση εκφράζει τις απόψεις και το ύφος του Δεξί Εξτρέμ στις 09:19 ---

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal