Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Το βίντεο που προκάλεσε σάλο..

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 11:19 μ.μ.
Βατραχάνθρωποι: Καραμπινάτη προβοκάτσια!!!



Αυτό το βίντεο είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του επικεφαλή του αγήματος των βατραχανθρώπων.. Ο Καρατζαφέρης απο την πλευρά του δήλωσε ότι αυτά είναι συνθήματα που μέχρι πρότινος ήταν η σημαία του έθνους.
trelokouneli

Το διάβασα και δεν το πίστεψα.


Στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου οι Βατραχάνθρωποι του Λιμενικού φώναξαν τα παρακάτω συνθήματα:



· «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ».

· «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό».

· «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς».

· «Προδότη Χρυσοχοΐδη», η «Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»…



Αυτά είναι μερικά από τα συνθήματα που φώναζαν οι άνδρες των ειδικών καταδρομών του Λιμενικού.



Αν αυτό το «επεισόδιο» δεν είναι κατασκευασμένο και προβοκάτσια κακόγουστη, τότε πράγματι οι έννοιες έχουν χάσει κάθε σημασία ή έχουμε αποβλακωθεί τελείως κάνοντας τις επιθυμίες μας πραγματικότητα: Δηλαδή ότι έχουν «εξεγερθεί» και τα επιλεγμένα και πιο χειραγωγημένα τμήματα του αστικού στρατού.



Καταρχάς το βιντεάκι που κυκλοφορεί με αυτή την προβοκάτσια εύκολα κατασκευάζεται.



Θα παρακάμψω, όμως αυτό, και θα δεχτώ ότι το γεγονός πράγματι έγινε.



Παρατηρήσεις:



α). Αν πράγματι έγινε και δεν κατασκευάστηκε ένα βίντεο ψεύτικο τότε βρισκόμαστε στην αφετηρία χοντρών και προκλητικών προβοκατσιών.



Προβοκάτσιες των μυστικών υπηρεσιών και του παρακράτους και μέσα στα θεσμικά όργανα του κράτους και ιδιαίτερα στο στρατό τον οποίο θέλουν να αποδομήσουν: Ελληνική αστυνομία και εθνικός στρατός έχουν τώρα την «τιμητική» τους, αποτελούν τους νέους επιλεγμένους στόχους της Νέας Τάξης.



β). Είναι αφέλεια, νοσηρή και επικίνδυνη ηλιθιότητα, το να πιστεύει κανείς ότι μέσα σε οργανωμένες δομές του κράτους και ειδικά σε επίλεκτα σώματα καταδρομών μπορεί να οργανωθεί κάτι το ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ: Ειδικά αυθόρμητες ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ και δημόσιες εκδηλώσεις εναντίον του κράτους.



Ακόμα και σε επαναστατικές καταστάσεις, δηλαδή όταν ο λαός είναι στο δρόμο ο στρατός παθαίνει ρωγμές, αλλά για να κινηθούν κάποια τμήματά του πρέπει να έχουν δημιουργηθεί έμβρυα λαϊκής εξουσίας.



Τα «επίλεκτα σώματα» είναι τα τελευταία που μπορούν να υποστούν τέτοιους εσωτερικούς τριγμούς…

Τι πυροδότησε, συνεπώς, μια τέτοια εκδήλωση των βατραχανθρώπων, και ποια τα λαϊκά στηρίγματα;



Τι ήταν αυτό που υπερνίκησε τον τρόμο της τιμωρίας σε ένα σώμα άκρως υποταγμένο, εκπαιδευμένο και χειραγωγημένο στο κράτος;



Από μόνη της η «εθνική αγανάκτηση» (αν δεχτούμε αυτό το μύθο σε αλλοτριωμένα αυτόματα του κράτους) δεν αρκεί. Εδώ δεν άχουμε ούτε μία πραγματικά μαζική και δυναμική εκδήλωση εναντίον της εθνικής μας ισοπέδωσης, θα έχουμε από τις επίλεκτες ομάδες του αστικού κράτους;



Μόνο όσοι θέλουν να παραμυθιαστούν μπορεί να πιστεύουν σε τέτοιες κοτσάνες.



β). Είναι γνωστό και ιστορικά επαληθευμένο πολλές φορές ότι μεσα στο στρατό, ιδιαίτερα στα επίλεκτα σώματα των καταδρομών έχουν «εστίες» και «δίκτυα» οι μυστικές υπηρεσίες και ιδιαίτερα οι αμερικανικές.



Είναι επίσης γνωστό ότι πολλές προβοκάτσιες έχουν στηθεί στο παρελθόν από τις μυστικές υπηρεσίες και το παρακράτος μέσα στο στρατό…



Το να βγαίνει, λοιπόν, ανοικτά, σε εθνική παρέλαση, μια ομάδα καταδρομών και να βάλλει κατά του κράτους και των στρατιωτικών μηχανισμών που υπηρετεί, αυτό μόνο από μυστικές υπηρεσίες μπορεί να έχει οργανωθεί.



Μόνο με παρακρατική οργάνωση και κρατικό ή παρακρατικό μηχανισμό είναι δυνατόν να υπάρξουν τέτοιες ενέργειες.



γ). Τα ίδια τα συνθήματα, επίσης είναι αυστηρά επιλεγμένα. Συνθήματα ακροδεξιάς δημαγωγίας, και τυφλής, υστερικής, εθνικιστικής τρομοκρατίας: Ακριβώς για να αποτελέσουν το άλλοθι της αντιεθνικιστικής και αντιρατσιστικής υστερίας.



Για να αποτελέσουν το άλλοθι της ακραίας πλύσης εγκεφάλου από τα ΜΜΕ και τους ποικιλόχρωμους γενίτσαρους της Νέας Τάξης, έτσι, ώστε να προωθηθούν τα εφιαλτικά σχέδια διάλυσης του στρατού και διείσδυσης σε αυτά αλλοδαπών δούλων, ξένων γενίτσαρων.



Δεν είναι τυχαία αυτά που έγραψε η πιο μοχθηρή αιχμή του αντιρατσισμού, η «Ελευθεροτυπία». ΕΔΩ:

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=145615



δ). Τέλος, ένα αλάθευτο κριτήριο είναι η στάση του Καρατζαφέρη. Στηρίζει ως πραγματική την πράξη, τη χειροκροτεί ως «εθνικά» ηρωική και διεκδικεί «πατρότητα», όπως και άλλες «εθνικιστικές» σέχτες…



Είναι πραγματικά θλιβερό να τυφλώνονται κάποιοι από τις γνήσιες πατριωτικές επιθυμίες τους και να μην βλέπουν την καραμπινάτη προβοκάτσια που έχει στηθεί. Βγάζει μάτια από μακριά και είναι και χοντροκομμένη…

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal