Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Γιώργος Παπανδρέου, ο γαλαζοαίματος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 11:57 π.μ.
Αποδελτιώθηκε στον «Εμπροσθοφύλακα» στις 29 Σεπτεμβρίου 2009
Σχόλιο Συντακτικής Ομάδας: Αφού ειρωνεύεται όσους πατριώτες στο ΠΑΣΟΚ επιμένουν να ενδιαφέρονται για το μέλλον της Ελλάδας (τους αποκαλεί «νεαντερτάλειο ΠΑΣΟΚ των εθνικοπατριωτικών παροξυσμών»), ο Στέφανος Κασιμάτης προβαίνει στην αποκάλυψη πως ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν -τελικά- στον Αστέρα Βουλιαγμένης, κατά την διάρκεια της συνεύρεσης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ! Κοροίδεψε, δηλαδή, τον ελληνικό λαό και τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως θα βρισκόταν στην Κίνα με την ιδιότητα του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Να μην ξεχνάμε πως ο Γιώργος Παπανδρέου, ο υποψήφιος Πρωθυπουργός μας, δήλωσε σε συνέντευξη του στον ‘Κόσμο του Επενδυτή’ [26/09/2009] πως «στην οικογένειά του δεν είχανε ποτέ καλές σχέσεις με βασιλιάδες ή πρίγκιπες».

Ο Γιώργος Παπανδρέου λέει ψέματα, διότι στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ συμμετέχουν πάμπολλοι γαλαζοαίματοι. Το 2005, για παράδειγμα, όταν αυτός συμμετείχε στην συνάντηση της Λέσχης στο Ρόταχ-Έγκερν της Γερμανίας, παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, και οι Βασίλισσες Βεατρίκη της Ολλανδίας και Σοφία της Ισπανίας, όπως και ο Πρίγκηπας Φίλιππος του Βελγίου ['Νοητική Αντίστασις', 06/06/2005]. Και να μην ξεχνάμε πως ο Πρίγκηπας Μπέρνχαρντ είναι ένας εκ τω ιδρυτών της Λέσχης . Να σημειωθεί πως και το 2005, εκτός από τον Γιωργάκη, παρόντες ήταν πάλι ο Γιώργος Αλογοσκούφης και η Άννα Διαμαντοπούλου. Μια χαρά τα βρίσκουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στα κρυφά μαγειρεία του διεθνούς ιμπεριαλισμού.





Συνεπώς, ο Αντιπρίγκηπας Παπανδρέου, όταν έρχεται η ώρα να πάει ο λαός «στις κάλτσες» να ψηφίσει, να πάψει να εμφανίζεται αγωνιστής σοσιαλιστής και επαναστάτης, αφού μια χαρά είναι οι σχέσεις του και με βασιλιάδες και με βασίλισσες και με πρίγκηπες και με λόρδους. Ο μόνος που πληρώνει τις βασιλικές διασυνδέσεις της δυναστείας του με τα «ξένα κέντρα αποφάσεων» -που έλεγε και ο Ανδρέας- είναι ο ελληνικός λαός.

Ο Πρίγκηπας Φίλιππος του Βελγίου στην συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ το 2005. Μαζί του ήταν και ο λαϊκός αγωνιστής Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος λέει πως «στην οικογένεια του ποτέ δεν είχανε καλές σχέσεις με βασιλιάδες ή πρίγκηπες».

efylakas

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal