Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΑΚΕΛ, ρουσφέτι και οι αριστερόζ κομμουνιστές της λιμουζίνας

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 9:52 μ.μ.
Αποδελτιώθηκε στον «Εμπροσθοφύλακα»
 Η «προεδρική» λιμουζίνα του έτερου «αριστερού» Μεχμέτ Αλί Ταλάτ,
του Πολιτικού Αττιλάρχη και «φίλου και σύντροφου» του αριστερόζ “κομμουνιστή” Δημήτρη Χριστόφια

‘Πολίτης’

«Κομμουνιστές της λιμουζίνας»

Δημήτρης Γεωργιάδης

Ειλικρινά δεν μπορώ να αντιληφθώ τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούν κάποια άτομα. Έχεις ένα στόχο. Ψάχνεις να βρεις τον καλύτερο τρόπο να τον πετύχεις και αρχίζεις να εφαρμόζεις το σχέδιό σου.



Την περασμένη εβδομάδα παρακολούθησα τον πρόεδρο του ΠΑΣΥΞΕ (κεφαλαιοκράτη) Χάρη Λοϊζίδη, ΑΠΟΕΛίστα (αντι-ομονοιάτη) και μέλος του ΔΗΣΥ (νεοφιλελεύθερο), να βγαίνει στην τηλεόραση και να διαμαρτύρεται ότι αν επιβληθεί ο φόρος στην κτηματική περιουσία οι ξενοδόχοι θα οδηγηθούν στην καταστροφή. Τι αναμένει λοιπόν ο κ. Λοϊζίδης να πετύχει με τη συγκεκριμένη του ενέργεια; Να επισπεύσει την εφαρμογή του μέτρου;



Εγώ σας υπογράφω ότι μόλις έμαθαν για τις δηλώσεις Λοϊζίδη στο Ανώτατο Σοβιέτ τής Εζεκία Παπαϊωάννου παράγγειλαν τη νέα τηλεόραση NEC MultiSync LCD8205, 82 ιντσών FullHD, αξίας 50 χιλ. ευρώ και την έστειλαν στο Προεδρικό. Εκεί κάθισαν στις δερμάτινες πολυθρόνες τους οι ψευδο-κομουνιστές Δημήτρης Χριστόφιας (ένα μέτρο πιο μπροστά από τους άλλους και σε σαφώς ψηλότερη πολυθρόνα) και οι κ.κ. Νεοκλής Συλικιώτης και Σωτηρούλα Χαραλάμπους. Έβλεπαν τον κ. Λοϊζίδη να κάνει τη δήλωση και ηδονίζονταν. Φώναζαν στον υπηρέτη τους ξανά-ξανά και μόλις τέλειωνε η σκηνή ξανά-ξανά.



Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ποιος είναι ο πραγματικός στόχος του κ. Χριστόφια. Νομίζουν ότι είναι η δημιουργία μιας δίκαιης κοινωνίας. Τα έργα μιλούν από μόνα τους. Ο στόχος του ένας είναι και σχεδόν τον έχει υαλοποιήσει. Οι εισαγωγείς αυτοκινήτων και οι έμποροι έχουν σχεδόν καταστραφεί. Οι επιχειρηματίες ανάπτυξης γης έχουν καταστραφεί. Τώρα θα βάλουμε και την ταφόπετρα στους ξενοδόχους. Έτσι, από αυτό το καλοκαίρι ο μόνος Κύπριος που θα κυκλοφορεί με λιμουζίνα του μισού εκατ. ευρώ με όλα τα έξτρα (για λόγους ασφάλειας υποθέτω) θα είναι ο ψευδο-κομουνιστής Δημήτρης Χριστόφιας.



Κατηγορούσαμε τον Τάσσο γιατί έκλειναν τους δρόμους να περάσει. Ο Δημήτρης Χριστόφιας, που ισχυρίζεται πως είναι κομουνιστής, σε περίοδο κρίσης ψάχνει να φορολογήσει τους πολίτες για να κυκλοφορεί ο ίδιος με νέα λιμουζίνα (δεν του κάνει αυτή που έχει) και να κλείνει τις τρύπες για να διορίζει γνωστούς και συγγενείς σε διάφορα πόστα, και όλοι σιωπούν.



Το έγραψα και το επαναλαμβάνω. Ο άνθρωπος έχει τόση σχέση με τον κομουνισμό όση ο Χρυσόστομος με τον χριστιανισμό και ο Μουσολίνι με τη δημοκρατία… και αν ζούσε σήμερα ο Μουσολίνι θα μου καταχώρισε αγωγή λιβέλου.



ΥΓ: Παρακαλώ τους κ.κ. τής Εζεκία Παπαιώάννου να μη βάλουν κάποιο στέλεχός τους να μου τηλεφωνήσει και να διαμαρτυρηθεί ότι συνέκρινα τον Πρόεδρο με ένα δολοφόνο, διότι γνωρίζουν πολύ καλά ποιο σημείο θέλω να θίξω.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal