Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Τους χάλασε τις business ο Αντιστράτηγος Φραγκούλης;

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 12:55 μ.μ.
Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Μαρτίου 14, 2010

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Φραγκούλης, ήταν μόνιμος στόχος διαδικτυακών επιθέσεων από διάφορους οπαδούς της πολυπολυτισμικότητας και της ελευθερίας των μειονοτήτων. Προσπάθησαν έτσι να του φτιάξουν «εθνικιστικό» προφίλ, παραβλέποντας φυσικά ότι πρόκειται ένας από τους πιο ικανούς αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων που γνωρίζει άριστα την στρατιωτική διπλωματία και είναι Αρχηγός που κάνει προτάσεις και δεν ασχολείται με τα παραπολιτικά.

Ποια είναι η αλήθεια; Ο αντιστράτηγος – καταδρομέας γνωρίζει πολύ καλά την τουρκική απειλή και βρίσκεται μόνιμα στην πρωινή ενημέρωση της υπηρεσίας πληροφοριών της Τουρκίας . Με αποτέλεσμα να μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια ορισμένων οι οποίοι δεν δίστασαν προ καιρού να ζητήσουν ακόμα την μεσολάβηση υπερατλαντικού παράγοντα για να απομακρυνθεί από το στράτευμα (!!!).



Πάμε παρακάτω: Σήμερα η γνωστή εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας DVD που έχει διακριθεί και στο παρελθόν στον πόλεμο των εξοπλισμών, έβαλε στόχο της τον κ. Φραγκούλη, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων ότι «δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να μειώσει τα στρατόπεδα και άρα το κόστος λειτουργίας του Στρατού» (!!!) – πάλι καλά που δεν θέλουν και την κατάργηση του …Στρατού για να κάνουμε οικονομία.



Ποια είναι η αλήθεια; Ο κ. Φραγκούλης αντιδρά στην προώθηση εξοπλιστικών προγραμμάτων και ενοχλεί έτσι μερικούς που ενδιαφερόντουσαν για το καλό των Ενόπλων Δυνάμεων και της τσέπης τους και επί προηγούμενων κυβερνήσεων.



«Αμυντικός»



Υ.Γ. Είναι γνωστό ότι ορισμένοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων ανδραγαθούν στις διαφορές επιτροπές προμηθειών και εξοπλισμού. Και όταν τους παίρνουν χαμπάρι και τους αποστρατεύουν εκστρατεύουν σε διάφορα δημοσιογραφικά γραφεία. Αυτό είναι καλό για τους δημοσιογράφους που πρέπει κι αυτοί να κάνουν κι αυτοί την δουλειά τους. Λίγη προσοχή όμως και διακριτικότητα δεν βλάπτει

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal