Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ή ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 8:36 μ.μ.
Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Το χρονικό και το αληθινό ρεπορτάζ από μια πραγματική Λαϊκή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας , η Επιτροπή Ενημέρωσης Εθνικών Θεμάτων
και η Πανελλήνια Επιτροπή Αγώνα για τον Έλεγχο της Λαθρομετανάστευσης καλούσαν τους Έλληνες πολίτες,


να διαμαρτυρηθούν έξω από τη Βουλή ,στις 7.00 μμ, για την προδοτική ψήφιση του εθνοκτόνου λαθρονόμου.

Το σύστημα της παραπληροφόρησης των φασιστικών ΜΜΕ και οι «παπαγάλοι» του καθεστώτος διέδιδαν ψευδώς, ότι . . . «ακροδεξιές οργανώσεις σχεδιάζουν να καταλάβουν την Βουλή» ! ! !

Στις 6.35 μμ, με μια αιφνιδιαστική ενέργεια, ο Τάσος Χατζηπαράσχου από την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας με τον Πάνο Παπαδόπουλο από τους Ανένταχτους Πατριώτες μαζί με άλλους 150 πολίτες, κατέλαβαν τον χώρο έξω από τη Βουλή στην Β. Σοφίας. Ταυτόχρονα, με την κατάληψη του χώρου , οι Χατζηπαράσχου και Παπαδόπουλος, ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τον επικεφαλής αστυνομικό, για την παραχώρηση του οδοστρώματος για τη διαμαρτυρία.

Άμεσα ενημερώθηκε ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ και διέταξε την απομάκρυνση των πολιτών που κατέλαβαν το οδόστρωμα.

Εκείνη την ώρα στις 6.50 μμ , προσήλθαν πολυπληθείς ομάδες της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας, Πατριωτικής Αριστεράς και του Ε.Α.Ρ και οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές ήσαν περίπου χίλιοι.

Τα ΜΑΤ του Χρυσοχοΐδη-Κοεντζόγλου, που πιάστηκαν στον ύπνο, προσπάθησαν να επέμβουν, βρέθηκαν σε μειονεκτική θέση και μην μπορώντας να κάνουν αλλιώς, αναγκάστηκαν να παραχωρήσουν την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας. Λίγο αργότερα έφτασε κλιμάκιο της ΝΕΟΣ (Νεολαία ΛΑΟΣ) και η κύρια δύναμη των Ανένταχτων.

Εκείνη την ώρα πέρασε μέσα στη Βουλή το αυτοκίνητο με τον Πάγκαλο, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα και γιουχαΐστηκε.

Την συγκέντρωση κατά της Προδοσίας του Ελληνικού Λαού στήριξαν, οι Κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμωνα,οι Κάτοικοι της Πλατείας Αμερικής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ ενώ  προσήλθαν πατριώτες από τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα.

Κατά τις 8.00 μμ η συγκέντρωση έφτασε στο αποκορύφωμα με συμμετοχή περισσότερων από 3000 διαδηλωτών .

Τα συνθήματα που κυριαρχούσαν ήσαν:

-Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες

-Λαός Ενωμένος ποτέ Νικημένος


-Έλληνας Γεννιέσαι δεν Γίνεσαι -Αλλαγή,


-Αλλαγή, Αλλαγή, οι προδότες στο Γουδί


-Ο λαός δεν ξεχνά, τους προδότες τους κρεμά


-Ο Λαός απαιτεί οι προδότες στο Γουδί

-Η ξενοφοβία είναι μια απάτη, Δουλειά –Δουλειά, στον Έλληνα εργάτη


-Ούτε με υπογραφές, ούτε με χαρτιά, σ’ αυτό το νομοσχέδιο τσεκούρι και φωτιά


-Αντεπίθεση, Εθνική Αντίσταση

Στον Χώρο της διαδήλωσης δεν υπήρχαν κομματικά πανό. Ένα πανό έγραφε Έλληνας, Γεννιέσαι δεν γίνεσαι, ένα άλλο η Ελλάδα, Ανήκει στους Έλληνες και ένα τρίτο Λευτεριά στον Δημήτρη Παπαγεωργίου. Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν μόνο την Ελληνική σημαία.

Την ίδια ώρα ο μηχανισμός των «έγκυρων Παπαγάλων» της Αστυνομίας διέδιδε, κατόπιν «πληροφοριών», από τα δελτία των 8, ότι την συγκέντρωση έκανε η . . . «Χρυσή Αυγή».

Εκ μέρους της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας απευθύνθηκε στους διαδηλωτές ο Σπύρος Χατζάρας που τόνισε μεταξύ άλλων ότι, «Ο αγώνας, για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, και Κοινωνική Δικαιοσύνη, τώρα αρχίζει», και το Κίνημα Εθνικής Αναγέννησης θα σαρώσει τους πράκτορες, τους εθνομηδενιστές, και τους προδότες».

Ο Σπύρος Χατζάρας, υπογράμμισε ότι στόχος της «Ένταξης» των μουσουλμάνων, είναι ο εξισλαμισμός της Ελλάδας , ώστε να περάσουν τα νέο-οθωμανικά σχέδια, ότι η παροχή δικαιώματος ψήφου στους λαθρο-εισβολείς αποσκοπεί στη δημιουργία εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων στα νησιά του Αιγαίου, στην Μακεδονία και την Ήπειρο, και οδηγεί μαθηματικά στην αυτονόμηση της Θράκης.

Ο Σπύρος Χατζάρας τόνισε ότι όσοι βουλευτές ψηφίσουν το λαθρονοπμοσχέδιο θα έχουν ασκήσει την εξουσία που τους έδωσε ο ελληνικός λαός, υπέρ άλλων λαών και άλλων Εθνών, και επομένως θα έχουν παραβιάσει το Σύνταγμα ,και ότι αυτό θα συνιστά «πράξη εσχάτης Προδοσίας»

Εκείνη την ώρα ο Τάσος Χατζηπαράσχου από την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, έστησε συμβολικά δυο κρεμάλες για τους δωσίλογους, στο δέντρο έξω από τη βουλή

Σχετικό βίντεο εδώ
Στις 8.30 έφτασε στο χώρο της συγκέντρωσης ο πολιτικός κρατούμενος Σάββας Χατζηπαρασκευάς, που είχε απελευθερωθεί λίγες ώρες πριν, και αποθεώθηκε από τους συγκεντρωμένους.

Κατά τις δέκα το βράδυ η συγκέντρωση, με συντεταγμένη πορεία, κατευθύνθηκε προς τον Άγνωστο Στρατιώτη για να αποδώσει φόρο τιμής, κάτι που απαγόρευσε ο Χρυσοχοΐδης-Κοεντζόγλου

Οι διαδηλωτές παρέμειναν στο επάνω πεζοδρόμιο της πλατείας Συντάγματος για περίπου μία ώρα και διαλυθήκαν με ασφάλεια ανανεώνοντας το ραντεβού για την Δευτέρα στις 7 το βράδι μπροστά στην προεδρία της Δημοκρατίας.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας , η Επιτροπή Ενημέρωσης Εθνικών Θεμάτων και η Πανελλήνια Επιτροπή Αγώνα για τον Έλεγχο της Λαθρομετανάστευσης ευχαριστούν τον απλό πολίτη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, τις οργανώσεις που στήριξαν την εκδήλωση, καθώς και τις ομάδες περιφρούρησης για την άψογη παρουσία τους.


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal