Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Η Δημοκρατία στο απόσπασμα...

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 12:05 μ.μ.
Ο Βαλυράκης πυροβόλησε την Ελληνική Δημοκρατία και εγκατέστησε χούντα τύπου μπανανίας, σε συνεργασία με διεφθαρμένα πράσινα και γαλάζια λαμόγια.

Μιλάμε για την απαγόρευση στο να δίνονται τα πρακτικά της Εξεταστικής για την Siemens, στους βουλευτές.

Μ' αυτή τη φασιστική κίνηση οι κρατικοδίαιτοι πολιτικοί κηφήνες οι οποίοι ζούν σε βάρος των πολιτών, στερούν απο τους Ελληνες πολίτες- οι οποίοι τους έχουν εξασφαλίσει μια άνετη ζωή με Γραμματείς και παλλακίδες-το δικαίωμα στην αλήθεια για τα πολιτικά χανουμάκια που πεσμένα στα 4, σαν τη Τζούλια Αλεξανδράτου, κάτω απο το τραπέζι του Μιζοφοράκου περίμεναν τη μίζα τους.

Καλούμε εδώ και τώρα τον Γιώργο Παπανδρέου να στείλει σπίτι του τον Βαλυράκη, διαφορετικά θα είναι συμμέτοχος στο έγκλημα.

Όταν λέει να πονέσουμε για τη Siemens πρέπει να το εννοεί.

Δεν είναι δυνατόν ένας Παπανδρέου να επιτρέπει στον Βαλυράκη να δολοφονεί τη Δημοκρατία!

Την όποια εν πάσει περιπτώσει...ΚΕΝΤΡΙ: το διάβασα στο Κουρδιστό Πορτοκάλι και σκέφτηκα ότι ο πατέρας του Γιώργου, ο Αντρέας, όταν ήταν στον Καναδά το 1972, είχε γράψει ένα βιβλίο με τίτλο "Η Δημοκρατία στο απόσπασμα".

Καλό λοιπόν θα ήταν να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε πράξεις που τραυματίζουν θανάσιμα τις έννοιες της Δημοκρατίας, Διαφάνειας, Ισονομίας.

Επίσης καλό θα είναι να θυμάται ότι δεν παρακολουθούν όλοι το video με την εθνική μας star Τζούλια, αλλά υπάρχουν πολλοί που συνεχίζουν ακόμη να σκέπτονται και να προβληματίζονται...Αναρτήθηκε από ΚΕΝΤΡΙ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal