Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

Βρήκε το ΣΔΟΕ το συμβόλαιο 200.000 euro της Τζούλιας Αλεξανδράτου;

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 7:00 μ.μ.
Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Σήμερα από το πρωί το σώμα Ελεγκτών του υπουργείου Οικονομικών έχει μεταβεί στην εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών Σειρήνα που κυκλοφόρησε το καυτό video της Τζούλιας Αλεξανδράτου και το έχει κάνει κυριολεκτικά φύλλο και φτερό.

Οι ελεγκτές της υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών (πρώην ΣΔΟΕ) ψάχνουν να βρουν οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο για τη νόμιμη ύπαρξη και διακίνηση αυτού του βίντεο όπως τα τιμολόγια και τα παραστατικά διακίνησης του καθώς και το πολύκροτο συμβόλαιο της τραγουδίστριας-μοντέλου στο οποίο κανονίστηκε σύμφωνα με έντονες φημολογίες το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 200.000 ευρώ.
Επίσης, το κλιμάκιο ελέγχου έχει εντολή να ελέγξει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Τζούλιας Αλεξανδράτου μετά και την πρόσφατη αγορά πολυτελούς βίλας στην περιοχή της Εκάλης. Γι’αυτό το λόγο άλλωστε, ελεγκτές της ΣΔΟΕ έχουν μεταβεί αυτή τη στιγμή στο σπίτι της τραγουδίστριας για περαιτέρω έρευνα και συμπλήρωση στοιχείων. Σύμφωνα, μάλιστα με τις πληροφορίες μας, το κλιμάκιο ελέγχου σκοπεύει να ερευνήσει και σπίτια στενών συνεργατών της Τζούλιας.

Πάντως, να αναφέρουμε πως το DVD με το πορνογραφικό υλικό έχει πουλήσει περισσότερα από 200.000 αντίτυπα από τη στιγμή που κυκλοφόρησε σε όλα τα περίπτερα, γεγονός που μας κάνει να αναλογιστούμε ότι τα κέρδη της εταιρείας παραγωγής είναι αναρίθμητα. Αν όμως ισχύουν οι φήμες και βρεθεί να ισχύει το πολυσυζητημένο συμβόλαιο της Τζούλιας, τότε θα αποδειχτεί πως το ξανθό μοντέλο ούτε θύμα της υπόθεσης είναι και κάθε άλλο παρά ζημιωμένη έχει βγει.stifora

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal