Δημοσιογράφοι της Κομοτηνής έβγαλαν τα μαχαίρια για… τα βολέματα τους !!!
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αρμόδιος για θέματα Τύπου και ΜΜΕ, οφείλει να πάρει θέση για τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στην περιοχή του
Ένας ανελέητος πόλεμος προσωπικών, δημοσιογραφικών, εκδοτικών και πολιτικών συμφερόντων έχει ξεσπάσει εδώ και λίγο καιρό στην Κομοτηνή, με πρωταγωνιστές ιδιοκτήτες εφημερίδων και ραδιοφώνων αλλά και δημοσιογράφους. Αιτία όπως φαίνεται οι προσωπικές και επαγγελματικές επιδιώξεις του καθενός. Στο επίκεντρο της διαμάχης και ΕΡΑ Κομοτηνής.
Δημοσιογράφοι, ιδιοκτήτες Μέσων και παράγοντες της περιοχής έχουν αρχίσει έναν απίστευτο πόλεμο χαρακωμάτων με απώτερο σκοπό την τοποθέτηση “δικών τους” ανθρώπων σε θέσεις – κλειδιά όπως οι ίδιοι πιστεύουν για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι σκοποί τους. Σαν τέτοιες θεωρούνται θέσεις δίπλα σε δημόσια πρόσωπα εξουσίας, όπως η νέα Γ.Γ. της Περιφέρειας αλλά και θέσεις στον κρατικό ραδιοσταθμό Κομοτηνής!
Από τη μία βλέπουμε εργαζομένους σε διάφορα Μέσα χωρίς κανένα άλλο συνδετικό κρίκο ανάμεσά τους (αφού πριν λίγο καιρό κατηγορούσε ο ένας τον άλλον) να συνασπίζονται και με διάφορα μέσα να προσπαθούν να εξαφανίσουν από το τοπίο συναδέλφους τους. Από την άλλη βλέπουμε προσπάθειες παιδιά εκδοτών να γίνουν μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης, κάτι που από το καταστατικό της Ένωσης δεν είναι δυνατόν! Ενώ τέλος βλέπουμε και τις προσπάθειες διαφόρων τοπικών παραγόντων να προωθήσουν δικά τους πρόσωπα σε οργανισμούς και φορείς. Κι όλα αυτά στην εκλογική περιφέρεια και ιδιαίτερη πατρίδα του αρμόδιου για θέματα ΜΜΕ της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Πεταλωτή!
Ο ίδιος ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης άραγε έχει γνώσει για τα τεκταινόμενα; Οι συνεργάτες του τον πληροφορούν για όλα αυτά τα ζητήματα και τις προσπάθειες κάποιων να κατακτήσουν θέσεις και αξιώματα, πολλές φορές με τρόπους όχι θεμιτούς και αξιοκρατικούς;
Αλήθειες και …ΨΕΜΑΤΑ
Επειδή πολλά ακούγονται και ανακοινώνονται το τελευταίο διάστημα με αφορμή την ΕΡΑ Κομοτηνής, αποφασίσαμε να κάνουμε τη δική μας μικρή έρευνα για τα γεγονότα. Δείτε λοιπόν τι ανακαλύψαμε με το ρεπορτάζ μας.
Η Αμαλία Γαρυφαλλίδου ως δημόσια υπάλληλος δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις τις διευθύντριας και δεν εξυπηρετεί την υπηρεσία της.
ΛΑΘΟΣ! Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Αμαλία Γαρυφαλλίδου ποτέ δεν αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τις υπηρεσίας της αφού λόγω αναγκών άλλων εργαζομένων έχει στο παρελθόν κάνει και απογευματινή βάρδια, έχει αναλάβει και περισσότερα καθήκοντα σε άλλους τομείς, πράγμα που είναι αμφίβολο αν το κάνουν όλοι οι εργαζόμενοι.
Το μόνο που ζήτησε είναι αυτές οι αλλαγές να της κοινοποιούνται εγκαίρως (κι όχι να της λένε πως αλλάζει ωράριο …μία ώρα πριν την εκπομπή της) αλλά και ευπρεπώς κι όχι με τρόπο αυταρχικό, λες και οι αλλαγές ωραρίου σε μία υπηρεσία είναι «τιμωρία» μόνο για κάποιους εργαζόμενους που διαφωνούν με το καθεστώς. Ζούμε σε δημοκρατία κι όχι σε άλλες εποχές κι αυτά ρυθμίζονται εύκολα μέσα σε μία δημόσια υπηρεσία.
Η Αμαλία Γαρυφαλλίδου κάλεσε την Αστυνομία για ένα απλό εργοδοτικό ζήτημα – διαφωνία με την διευθύντριά της ενώ δεν έπρεπε.
ΛΑΘΟΣ! Όπως μαθαίνουμε η Αμαλία Γαρυφαλλίδου κάλεσε την Αστυνομία αλλά και ζήτησε παρέμβαση Εισαγγελέα για το ζήτημα της αυταρχικής αλλά και επιλεκτικής εις βάρος της συμπεριφοράς, εκ μέρους της διευθύντριας. Όχι για να μην αλλάξει ωράριο.
Η διευθύντρια της ΕΡΑ Κομοτηνής Πεπίτα Καρκατσέλη συμπεριφέρεται ισότιμα σε όλους τους δημοσιογράφους.
ΛΑΘΟΣ! Η Βάσω Μαχαίρα είναι αμετακίνητη με 3 ολόκληρες ώρες εκπομπής το πρωί προεκλογικά και μετεκλογικά (εθνικές εκλογές 2009 αλλά και δημοτικές εκλογές που έρχονται) ενώ η πολυβραβευμένη Μαρία Νικολάου (την οποία η διευθύντρια λέει ότι μετακινεί στην πρωινή ζώνη για να την αναβαθμίσει) δεν μπορεί να επιστρέψει στην παλιά της ώρα 7 – 8 το πρωί, ώρα κατά την οποία η Βάσω Μαχαίρα κάνει εισαγωγή στην εκπομπή της με μουσική, αφιερώσεις σε ακροατές και σχολιασμό θεμάτων από το διαδίκτυο.
Επίσης η διευθύντρια Πεπίτα Καρκατσέλη απαγορεύει αποκλειστικά στην δημοσιογράφο της ΕΡΑ Κομοτηνής και μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ. Αμαλία Γαρυφαλλίδου να χρησιμοποιεί τις υποδομές του σταθμού όπως …εκτυπωτή και φωτοαντιγραφικό (!) την οποία δημοσιογράφο κάθε φορά με εντολή διευθύντριας ελέγχει κατά την άσκηση του δημοσιογραφικού της λειτουργήματος ο απόφοιτος Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης διαφημιστής του σταθμού, μια υπάλληλος γραφείου κλπ.
Τέλος, αιτήσεις άλλων δημοσιογράφων μέσω της ΕΡΑ Κομοτηνής προς Αθήνα απαντώνται εντός ολίγων ημερών και πολλές φορές κατά προτεραιότητα ενώ αιτήσεις της Αμαλίας Γαρυφαλλίδου «εξαφανίζονται» κάπου για μήνες ή και για χρόνια και παρανόμως δεν απαντιούνται από κανέναν! Για όλα αυτά φυσικά υπάρχουν και τεκμήρια.
Οι υπογραφές των 8 ατόμων εναντίον της Αμαλίας Γαρυφαλλίδου είναι δικαιολογημένες γιατί οι συνάδελφοί της είχαν διαφορές μαζί της και δικαίωμά τους είναι να διαμαρτύρονται.
ΛΑΘΟΣ! Ο αθλητικογράφος του σταθμού απ΄ όσο παρακολουθούμε στο πρόγραμμα της ΕΡΑ Κομοτηνής κάνει εκπομπή μόνο Παρασκευή και Δευτέρα αργά το μεσημέρι και το Σαββατοκύριακο μεταδίδει αθλητικούς αγώνες άρα σπανίως συναντιέται με την Αμαλία Γαρυφαλλίδου. Όταν μάλιστα καλέστηκε η Αστυνομία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ίδιος είχε σύμφωνα με το πρόγραμμά του εκπομπή και βρισκόταν στο τέλεια ηχομονωμένο στούντιο της ΕΡΑ Κομοτηνής κι άρα ήταν αδύνατο να αντιληφθεί το παραμικρό!
Ο δε μουσουλμάνος δημοσιογράφος από την Ξάνθη έχει απογευματινό ωράριο και εκπομπή στην ΕΡΑ Κομοτηνής και δεν συναντιέται μάλλον καθόλου με την Αμαλία Γαρυφαλλίδου η οποία τελειώνει στις 13,00 το μεσημέρι. Υπάρχουν βέβαια κι άλλοι άσχετοι που υπέγραψαν αυτό το απαράδεκτο κείμενο εναντίον της όπως η κόρη μιας εκδότριας καθημερινής εφημερίδας της περιοχής, ο γιος ενός πρώην δημάρχου κ.ο.κ. Αυτοί σαφώς και δεν είναι συνάδελφοι της Αμαλίας Γαρυφαλίδου στην ΕΡΑ! Άραγε αυτές οι πράξεις που αποσκοπούν;
Επιστολή της διευθύντριας της ΕΡΑ Κομοτηνής για την αναστάτωση μεταξύ δημοσιογράφων
Ολοσέλιδη επιστολή προς τα τοπικά ΜΜΕ απέστειλε η διευθύντρια του κρατικού ραδιοσταθμού Κομοτηνής (η πρώτη που έχουμε ποτέ λάβει από την ίδια). Η επιστολή αναφέρεται στον θόρυβο που δημιουργήθηκε σε πανελλήνιο επίπεδο για τις συχνές αλλαγές εργασιακού καθεστώτος εις βάρους μίας δημοσιογράφου του σταθμού. Την επιστολή της κας Πεπίτας Καρκατσέλη δημοσιεύουμε ως οφείλουμε αυτούσια.
«Σχετικά με την αλλαγή ώρας της εκπομπής της δημοσιογράφου Αμαλίας Γαρυφαλλίδου σας ενημερώνω πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για πολιτική δίωξη όπως προσπαθεί να παρουσιάσει το θέμα η δημοσιογράφος αλλά για διαμόρφωση του τοπικού ενημερωτικού προγράμματος, σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες του σταθμού μας.
Σας θυμίζω πως η κα Γαρυφαλλίδου όταν μονιμοποιήθηκε στην ΕΡΤ, θέλοντας να καταρτιστεί περισσότερο παρακολουθώντας απογευματινά μαθήματα δημοσιογραφίας, εξυπηρετήθηκε από τη συνάδελφό της Μαρία Νικολάου η οποία ανέλαβε την απογευματινή ενημέρωση του σταθμού για όσο διάστημα θα διαρκούσαν τα μαθήματα. Έκτοτε πέρασαν 4,5 χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων η κα Νικολάου απέσπασε πολλές βραβεύσεις και η τελευταία, ως η καλύτερη πανελλαδικά δημοσιογράφος για την κάλυψη διεθνών θεμάτων στις 17 Σεπτεμβρίου 2009.
Ως εκ τούτου έκρινα, με τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή Περιφερειακών Σταθμών, πως θα έπρεπε η Μαρία Νικολάου που αποτελεί διαφήμιση για την ΕΡΑ να επανέλθει στην πρωινή ενημερωτική ζώνη και η Αμαλία Γαρυφαλλίδου στην απογευματινή.
Θεωρώ πως για οποιαδήποτε διαμόρφωση του προγράμματος της ΕΡΑ Κομοτηνής η παρουσία αστυνομικών οργάνων και εισαγγελέα είναι περιττή, προσβλητική και δυσφημιστική για όλη την ΕΡΤ. Η πρόθεση λοιπόν της δημοσιογράφου να παρουσιάσει το θέμα ως πολιτική δίωξη δεν ευσταθεί σε καμία περίπτωση».
Ωστόσο ως εφημερίδα κάναμε το δικό μας ρεπορτάζ και παραθέτουμε ορισμένα καίρια για την υπόθεση, όπως πιστεύουμε ερωτήματα.
Οι δικές μας επισημάνσεις
Κατ αρχάς μέσα σε όλο αυτό το θόρυβο που δημιουργήθηκε για το ζήτημα το οποίο πρώτοι στη «Φωνή της Ροδόπης» αναδείξαμε (αφού η ΕΡΑ Κομοτηνής είναι κρατικός ραδιοσταθμός και οφείλουμε να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό για τα τεκταινόμενα εντός μίας δημόσιας υπηρεσίας) δε θυμόμαστε πουθενά ούτε να ακούσαμε, ούτε να διαβάσαμε τον όρο «πολιτική δίωξη».
Ούτε την ίδια την δημοσιογράφο Αμαλία Γαρυφαλλίδου ακούσαμε ή διαβάσαμε πουθενά να κατηγορεί την διευθύντριά της για «πολιτική δίωξη», ούτε κάποιον άλλον. Εκτός κι αν η διευθύντρια αναφέρεται σε φήμες που άκουσε εδώ κι εκεί, στην πόλη ή αλλού οπότε όφειλε να αναφέρει τις πηγές της πληροφόρησής της. Εκτός κι αν τα περί «πολιτικής δίωξης» δεν είναι λόγια της δημοσιογράφου αλλά προφάσεις της διευθύντριας για να δικαιολογήσει τις επιλογές της και να εκθέσει την δημοσιογράφο στην ΕΡΤ για περαιτέρω ενέργειες.
Το «όπως προσπαθεί να παρουσιάσει το θέμα η δημοσιογράφος» είναι πολύ γενικόλογο, τόσο πολύ ώστε να βολεύει την διευθύντρια να ελιχθεί σε ένα δημόσιο έγγραφο (όπως αυτό της επιστολής της) που μάλιστα κοινοποιείται υπηρεσιακά εκτός από τα τοπικά ΜΜΕ της Κομοτηνής και στην Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., στην Διεύθυνση Περιφερειακών Σταθμών ΕΡΑ και στην Γενική Διεύθυνση της ΕΡΤ.
Δηλαδή κάθε αρμόδια υπηρεσία της ΕΡΤ που δεν παρακολουθεί τα τοπικά γεγονότα από κοντά, πληροφορήθηκε από το έγγραφο αυτό της κας Πεπίτας Καρκατσέλη πως η Αμαλία Γαρυφαλλίδου «προσπαθεί να παρουσιάσει το θέμα ως πολιτική δίωξη» χωρίς η κυρία διευθύντρια να αναφέρει με ποιους τρόπους η Αμαλία Γαρυφαλλίδου το κάνει αυτό. Επίσης το έγγραφο όπως πολύ καθαρά βλέπουμε δεν γνωστοποιείται στην ίδια την δημοσιογράφο με κανέναν τρόπο! Αρα η διευθύντρια την καταγγέλλει χωρίς να την ενημερώσει και να έχει η ίδια δικαίωμα να απαντήσει!
Οσο δε αφορά στη «διαμόρφωση του τοπικού ενημερωτικού προγράμματος σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες του σταθμού» θα ήταν σίγουρα πιο κατατοπιστικό αν η κα Καρκατσέλη ανέφερε επακριβώς ποιες είναι αυτές οι «τρέχουσες ανάγκες» και με πιο τρόπο τις καλύπτει η μετακίνηση της δημοσιογράφου από μία ζώνη μεγάλης ακροαματικότητας (12 με 1 το μεσημέρι) σε μία ζώνη με πολύ μικρή ακροαματικότητα, το απόγευμα.
Ποιες ανάγκες δηλαδή επιβάλουν μία διευθύντρια ενός δημόσιου ραδιοφωνικού σταθμού (ή και ιδιωτικού) να σταματήσει μία δημοσιογραφική εκπομπή με καθημερινό μάχιμο ρεπορτάζ, όπως αυτή της Αμαλίας Γαρυφαλλίδου κάθε μέρα στις 12 και στη θέση της να βάλει …μουσικές επιλογές, στέλνοντας έτσι ακροατές σε άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς!
Επίσης δεν αναφέρει στην επιστολή της η κα Πεπίτα Καρκατσέλη με ποια αξιοκρατικά κριτήρια, ως διευθύντρια δημόσιας υπηρεσίας, κάθε φορά αποφασίζει για μετακινήσεις προσωπικού σε άλλα ωράρια. Όπως μάθαμε η δημοσιογράφος Μαρία Νικολάου, γνωστή και βραβευμένη, που μέχρι σήμερα ήταν «αποκλεισμένη» στην απογευματινή ζώνη, ζήτησε και το αίτημά της έγινε δεκτό να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη.
Εφ΄ όσον όμως η Μαρία Νικολάου πήγε στις 11 με 12 το μεσημέρι ποιος ήταν ο σοβαρός λόγος η Αμαλία Γαρυφαλλίδου να φύγει από τις 12 με 1 αφού δεν ενοχλούσε κανέναν, ούτε την Μαρία Νικολάου;
Ωστόσο η δική μας πληροφόρηση αναφέρει πως η Μαρία Νικολάου ήθελε να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη αλλά συγκεκριμένα στην παλιά της ώρα που ήταν 7 με 8 το πρωί. Εκείνη την ώρα όμως κάνει εκπομπή η Βάσω Μαχαίρα και συγκεκριμένα στις 7 με 10 το πρωί, δηλαδή τρεις ολόκληρες ώρες! Δικαίως λοιπόν δημιουργούνται ερωτήματα για την κυρία Καρκατσέλη και για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τους δημοσιογράφους στην ΕΡΑ Κομοτηνής.
Πως είναι δυνατόν από τη μία να υπάρχουν δημοσιογράφοι με μία ώρα και από την άλλη δημοσιογράφος με τρεις ώρες; Πως είναι δυνατόν η Μαρία Νικολάου, με τόσα βραβεία και αναγνωρίσεις να μην είναι ικανή να αναλάβει ξανά την παλιά της ώρα στις 7 με 8 το πρωί και με ποια αξιοκρατικά κριτήρια η κα Πεπίτα Καρκατσέλη κρίνει την Βάσω Μαχαίρα ως καταλληλότερη της Μαρίας Νικολάου, γι αυτό και την αφήνει αμετακίνητη; Υπάρχουν κάποιες επίσημες μετρήσεις για τις ακροαματικότητες των εκπομπών της ΕΡΑ Κομοτηνής κι αν ναι, τι λένε αυτές; Αν όχι τότε πως παίρνονται οι αποφάσεις της διευθύντριας και ποιους σκοπούς εξυπηρετουν;
Είναι δεκτό πως η Μαρία Νικολάου απέσπασε τόσες αναγνωρίσεις για τη δημοσιογραφική της δουλειά και σίγουρα αποτελεί «διαφήμιση για την ΕΡΑ Κομοτηνής». Όμως μία τόσο πολυβραβευμένη δημοσιογράφος όπως η Μαρία Νικολάου γιατί σύμφωνα με την κα Καρκατσέλη δεν είναι ικανή να χειριστεί το ξεκίνημα του πρωινού δημοσιογραφικού προγράμματος στις 7 με 8 το πρωί και είναι καταλληλότερη η Βάσω Μαχαίρα η οποία και παραμένει στην ώρα αυτή και μάλιστα με τρίωρη εκπομπή;
Επίσης γιατί τόσα χρόνια που αποσπούσε τόσα δημοσιογραφικά και άλλα βραβεία η Μαρία Νικολάου, επί Νέας Δημοκρατίας η Πεπίτα Καρκατσέλη την κρατούσε σταθερή κι αμετακίνητη στο απογευματινό ωράριο του σταθμού; Τότε δεν ήταν βραβευμένη; Τόσα χρόνια η Μαρία Νικολάου δεν ήταν «διαφήμιση για την ΕΡΑ Κομοτηνής» και έγινε τώρα, μετεκλογικά; Αφού η διευθύντρια της ΕΡΑ Κομοτηνής Πεπίτα Καρκατσέλη δεν λαμβάνει τέτοιες αποφάσεις με πολιτικά κριτήρια, γιατί τόσα χρόνια επί Νέας Δημοκρατίας δεν έφερνε την Μαρία Νικολάου στην πρωινή ζώνη αλλά μάλιστα την μετακίνησε στο απόγευμα;
Τέλος απορίας άξιο είναι η αναφορά της διευθύντριας τόσο στην παρουσία αστυνομίας και εισαγγελέα στην ΕΡΑ Κομοτηνής, όσο και για άλλη μια φορά στα περί «πολιτικής δίωξης» στο τέλος της επιστολής. Από όσο έγινε γνωστό στην πόλη, η αστυνομία στην ΕΡΑ Κομοτηνής δε καλέστηκε …για να μην αλλάξει η δημοσιογράφος ωράριο! Αφού και η ίδια η δημοσιογράφος απ΄ όσο γνωρίζουμε δε διαφωνεί να εξυπηρετήσει την υπηρεσία της και να αλλάξει ώρα εκπομπής.
Η αστυνομία καλέστηκε για να καταγγελθεί η άδικη, μεροληπτική, ως και αυταρχική συμπεριφορά της διευθύντριας προς την δημοσιογράφο! Όταν η διευθύντρια καλεί την δημοσιογράφο σε μια γωνιά για να της ανακοινώσει …τη «νίκη» της αυτό δε συνιστά αυταρχική συμπεριφορά;
Όταν της ανακοινώνει πως αλλάζει ωράριο στο «παρά πέντε» δημιουργώντας της έτσι τόσα προβλήματα (μαθαίνουμε πως υπάρχει και θέμα απογευματινής παρακολούθησης σπουδών σε ελληνικό πανεπιστήμιο της δημοσιογράφου το οποίο η διευθύντρια δεν εξυπηρετεί) η συμπεριφορά της διευθύντριας δεν είναι άδικη; Όταν της δίνει «τελεσίγραφα» και της τα ανακοινώνει με τρόπο ειρωνικό; Κι όταν όλα αυτά, σύμφωνα με φήμες εντός κι εκτός σταθμού συμβαίνουν συνεχώς εις βάρος μόνο της ίδιας δημοσιογράφου και καμίας άλλης, αυτό δε συνιστά επιλεκτική συμπεριφορά εις βάρος της;
Όταν η ίδια η διευθύντρια ανακοινώνει σε παλαιότερό της υπηρεσιακό έγγραφο πως για θέματα της ΕΡΑ Κομοτηνής συναποφασίζει μαζί με την Βάσω Μαχαίρα (στην οποία και δίνει 3 ολόκληρες ώρες εκπομπής τη στιγμή που η μία ώρα άλλων δημοσιογράφων είναι ζήτημα!) δεν τίθεται ζήτημα ισότιμης μεταχείρισης εργαζομένων και επιλεκτικής μεταχείρισης;
Είναι οι αρμόδιοι της ΕΡΤ Α.Ε. ενημερωμένοι για τις πράξεις και τις επιλογές της κυρίας Πεπίτας Καρκατσέλη; Αν ναι, συμφωνούν με αυτές;
Ανακρίβεια ωστόσο αποτελούν και τα περί εξυπηρέτησης της Αμαλίας Γαρυφαλλίδου όσον αφορά στα περί «θέλησής της να καταρτιστεί περισσότερο παρακολουθώντας απογευματινά μαθήματα δημοσιογραφίας». Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η Αμαλία Γαρυφαλλίδου προσλήφθηκε στην ΕΡΑ Κομοτηνής ταυτόχρονα με άλλους τρεις εργαζόμενους που τότε όλοι μαζί ήταν σπουδαστές στο ΙΕΚ Κομοτηνής.
Πρόκειται για τους Φώτη Ζάντζα, Παναγιώτη Ζιώγα και Βάσω Μαχαίρα. Τότε η διευθύντρια τους τοποθέτησε όλους μαζί στην πρωινή ζώνη, θέλοντας και να καλύψει ανάγκες προγράμματος του σταθμού αλλά και να τους εξυπηρετήσει στις σπουδές τους. Καμία επιλεκτική μεταχείριση λοιπόν δεν έγινε προσωπικά για την Αμαλία Γαρυφαλλίδου.
Η προσωπική χάρη έγινε στους υπόλοιπους οι οποίοι ήταν ήδη εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Κομοτηνής και εκείνους εξυπηρέτησε η μετακίνηση της Μαρίας Νικολάου στην απογευματινή ζώνη. Η Αμαλία Γαρυφαλλίδου τοποθετήθηκε κατευθείαν στην ώρα 12 με 1 το μεσημέρι, χωρίς να αλλάξει ωράριο με κανέναν. Άραγε η διευθύντρια δε θυμάται τα ωράρια προγράμματος του σταθμού που διευθύνει;
Αυτά ήταν τα δημοσιογραφικά μας ερωτήματα και με χαρά θα δημοσιεύσουμε τις απαντήσεις που τυχόν δεχτούμε.
fonirodopolis
Νέα αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας του ΝΑΤΟ η Σκοπιανή Ραντμίλα Σεκερίνσκα
Πριν από 47 δευτερόλεπτα
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις