Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ - ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 6:32 μ.μ.
Ευτυχώς που υπάρχει και ο Ταλάτ για να μας ενημερώνει για το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 29/1/2010, 8.00μμ ειδήσεις ΡΙΚ1: Σημαντική πρόοδος επετεύχθη στην εκπνοή των εντατικών διαπραγματεύσεων, δύο μέρες πριν την κάθοδο του ΓΓ του ΟΗΕ. Κι ενώ μένουμε με κομμένη την ανάσα για να ακούσουμε τη νέα υποχώρηση της ΕΚ πλευράς – γιατί όπως πολλές φορές επισημάνθηκε, είναι πασιφανές ότι οι όποιες “συγκλίσεις” επήλθαν λόγω αποκλειστικά ΕΚ υποχωρήσεων – μένουμε ξεροί:

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ποιά είναι και σε τι αφορά αυτή η “σημαντική πρόοδος”!!! Ο κυπριακός λαός ζει στο ΣΚΟΤΑΔΙ! Μα πού ζούμε λοιπόν; στη Σοβιετία;;

Ευτυχώς που υπάρχει και ο σύντροφος Ταλάτ, να μαθαίνουμε κι εμείς οι ταλαίπωροι πολίτες τι συζητείται!

Ο Ταλάτ λοιπόν είπε: (ΠΡΟΣΕΞΤΕ!) Συζητήθηκαν κάποια από τα σημεία των τουρκικών προτάσεων που κατατέθηκαν την περασμένη βδομάδα!!

ΝΑΙ αγαπητοί αναγνώστες!! Καλά διαβάσατε: το τουρκικό έγγραφο συνομοσπονδιακών προτάσεων, που ΟΜΟΦΩΝΑ όλα τα κόμματα και ο πρόεδρος Χριστόφιας ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων!!!



ΠΡΟΕΔΡΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΜΗΠΩΣ ΨΕΥΔΕΣΤΕ; Ο πρόεδρος μας είχε δηλώσει κατηγορηματικά την προηγούμενη εβδομάδα ότι το έγγραφο δεν πρόκειται να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης – Ο Ταλάτ τον ΔΙΕΨΕΥΔΕΙ!!



Θα διερωτηθεί κανείς – όπως μας υπέβαλε χτες το μεσημέρι ο κ. Λαμάρης – γιατί να πιστεύουμε τον Ταλάτ και όχι τον εκλελεγμένο μας Πρόεδρο; Την απάντηση τη δίνει ο ίδιος ο πρόεδρός μας!!!



κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ:

-Με την επιστολή σου στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας την περασμένη εβδομάδα ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΣ την προεκλογική σου δέσμευση ότι δε θα συζητάς σχέδιο λύσης επί τη βάσει του Σχεδίου ΑΝΑΝ.

-ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΣ την ομόφωνη τοποθέτηση του Εθνικού Συμβουλίου της 18ης Σεπτεμβρίου

-Και τώρα, ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΣ την υπόσχεσή σου να απορρίψεις από κάθε συζήτηση τις απαράδεχτες συνομοσπονδιακές τουρκικές προτάσεις.



Τώρα μας υπόσχεσαι ότι δε θα κάνεις κανενός είδους άμεσης ή συγκαλυμμένης ενδιάμεσης συμφωνίας (πχ ενσωμάτωση των υποχωρήσεών σου σε ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας). ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ;



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.

ΜΕ 100% ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ.

ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.





Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

Αναρτήθηκε από Πραξούλλα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal