Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Νέες κοτσάνες του Α. Κυπριανού! Σινάξετέ τον!

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 8:02 μ.μ.



Αδίστακτοι bloggers δολοφόνοι με τα πληκτρολόγια! Επίδοξοι εξοντωτές του Μεγάλου Ηγέτη! Συντονιστικά Κέντρα της Μεγάλης Συνομωσίας! Που θα μου πάτε; Κικιρίιιιιιικοοοοοο!!!!!

Ακελόπουλα, ο εγκάθετος του Χριστόφια ως ηγέτης σας, έχει ξεφύγει!!!!

Και μας κάνει να αναρωτιόμαστε: ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;

ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ;

Μετά από την κοτσάνα επί προεκλογικής περιόδου ότι ο Τάσσος είχε επαφές με την ΕΟΚΑ Β (η οποία, κατά τον επικείμενο τότε εγκάθετο, ξανασυστάθηκε το 2008 για να συναντιέται με τον Τ. Παπαδόπουλο!), μετά τις καθημερινές προπαγανδιστικές μπαρούφες ότι οι συνεργάτες του Χριστόφια στην κυβέρνηση εμποδίζουν τη λύση και θέλουν τη διχοτόμηση, μετά και την πρωτοφανή για τα πολιτικά δεδομένα δήλωση ότι "bloggers ενθαρρύνουν τη φυσική εξόντωση του Χριστόφια"¨, τώρα μιλά για ένα αόρατο "Συντονιστικό Κέντρο" εναντίον του Δ. Χριστόφια!!!!!

Μάλιστα τα κοπέλια της Χαραυγής, σπεύδουν να προβάλουν τη νέα γκάφα ολκής του Γ.Γ. τους, κάτι σαν τους υπήκοους στο παραμύθι, που έκαναν ότι θαύμαζαν τα "καινούρια ρούχα" του γυμνού αυτοκράτορα.

Στην προσπάθειά του να εντυπωσιάσει αυτόν που τον εγκατέστησε στη θέση του Γ.Γ. του κόμματος, τον ήδη πάσχοντα από αυτοκρατορικά σύνδρομα Δ. Χριστόφια, ο Α.Κυπριανού, μετατρέπεται σε μέγα Θεωρητικό της Συνομωσιολογίας στην Κύπρο.


Ακελόπουλα, ο "Ηγέτης" σας έχει ξεφύγει!

Αδίστακτοι δολοφόνοι bloggers με όπλα τα πληκτρολόγιά τους αδίστακτοι εγκληματίες που μοιράζουν φυλλάδια και πρέπει να διακριβωθούν τα στοιχεία τους, σκοτεινά συντονιστικά κέντρα, είναι μόνο ένα μικρό μέρος της σταλινικής προπαγάνδας του καθεστώτος Χριστόφια, στην οποία ο Άντρος Κυπριανού, μετατρέπεται σε ένα νέο Μπερία (αρχηγός των σταλινικών υπηρεσιών ασφαλείας NKVD)!

Πρωταθλητής της κοτσάνας και των θεωριών συνομωσίας, σε ένα αδίστακτο και αντιδημοκρατικό καθεστώς!

ΑΝΤΡΟ ΠΑΣ ΚΑΛΑ; ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;

Τερέντιος για το christofias-watch

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal