Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Για να μη ξεχνούμε τους δικούς μας Ανθέλληνες

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 2:22 μ.μ.
Διανοούμενοι θα σπάσουν τον πάγο μεταξύ Μακεδονίας και FYROM


Διανοούμενοι, καθηγητές και δημοσιογράφοι από τη FYROM και την Ελλάδα, θα προσπαθήσουν να σπάσουν τον πάγο μεταξύ των δύο χωρών, σε ένα στρογγυλό τραπέζι στα Σκόπια, την Τρίτη (αύριο), γράφει η Utrinski vesnik. Το θέμα του ονόματος δεν θα συζητηθεί στο συμπόσιο "Μαζί χτίζουμε γέφυρες", αλλά τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι ελευθερίες. Η συζήτηση θα γίνει στο ξενοδοχείο Αλέξανδρος Πάλας στα Σκόπια, με τη συμμετοχή 5 καλεσμένων από την Ελλάδα.

Μετάφραση taxalia: (ελπίζουμε να αποτύχουμε στη μετάφραση και να διαψευστούμε ΑΠΟΛΥΤΑ, αλλά αυτό το έργο το έχουμε δει 30 φορές):

5 επιδοτούμενοι "πρόθυμοι", θα πάνε στα Σκόπια για να πούν πόσο άδικο έχει η Ελλάδα, που δεν αναγνωρίζει ότι πρέπει να φύγουμε από τη Μακεδονία εμείς οι σφαγείς Έλληνες και πόσο δίκιο έχουν οι Σκοπιανοί σε ό,τι λένε

(-μα ...δεν ακούσατε τι είπαν!

-δεν πειράζει, αφού το λένε άνθρωποι που κατηγορούν την Ελλάδα, έτσι θα ΄ναι !).



Skopje. Intellectuals, professors and journalists from FYROM and Greece will try to melt the ice in the relations between the two countries at a round table organized Tuesday in Skopje, "FYEOMacedonian" Utrinski vesnik writes. The name issue will not be discussed at the news conference entitled “Together-building bridges” but the human rights and freedoms, the edition reads. The debate will be held in Alexander Palace hotel in Skopje. It will be attended by five guests from Greece.

http://www.focus-fen.net/?id=n207894



νεωτερα στο επόμενο



Αναρτήθηκε από taxalia

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal