Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Ο κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 1:16 π.μ.




Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/

Αντί για οποιοδήποτε σχόλιο, παραθέτουμε δύο επίσημα στοιχεία, που αφορούν στην επίσκεψη του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας κ. Boyko Borisov στον Προμαχώνα και την συνάντηση που είχε πριν λίγες ημέρες με τους Έλληνες αγρότες, οι οποίοι είχαν αποκλείσει με μπλόκα την διέλευση οχημάτων, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους κατά της αγροτικής πολιτικής της κυβερνήσεως του ΠΑ.ΣΟ.Κ.



ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΡΩΤΟ



Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2010



Συνέντευξη του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή στην εκπομπή των Β. Πάικου και Μ. Κοττάκη στο ραδιοφωνικό σταθμό ¨ ΑΘΗΝΑ 9,84¨



ΔΗΜ/ΦΟΣ: Είναι αλήθεια κ. Πεταλωτή ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία ρώτησε ο κ. Μπορίσοφ τον κ. Παπανδρέου αν μπορεί να μιλήσει με τους Έλληνες αγρότες και εκείνος του είπε «ναι, υπό την προϋπόθεση ότι η συζήτηση θα γίνει σε βουλγαρικό και όχι σε ελληνικό έδαφος»;



Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Τώρα, να μην μπούμε σε λεπτομέρειες και να μην πούμε για προϋποθέσεις. Απλώς ο κ. Παπανδρέου επέτρεψε στον κ. Μπορίσοφ να συζητήσει με τους Έλληνες αγρότες. Το θέμα είναι όμως ότι οι Έλληνες αγρότες που πήγαν εκεί πέρα θα έπρεπε να έρθουν να συζητήσουν με την ελληνική κυβέρνηση, όχι να αρνούνται το διάλογο. Εκεί είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα.



ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

22/1/2010



Επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.: http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/e045123f-69cd-4097-9447-2f039e582fcb



Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Boyko Borisov, κατόπιν πρωτοβουλίας του δευτέρου.



Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον Βούλγαρο ομόλογό του, για την πρόθεση του να μεταβεί στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, προκειμένου να συνομιλήσει με τους Βούλγαρους μεταφορείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.



Ο Πρωθυπουργός, παράλληλα, συμφώνησε με την πρόθεση του Πρωθυπουργού της Βουλγαρίας και τον προέτρεψε, να συναντηθεί με αντιπροσωπεία Ελλήνων αγροτών που έχουν κλείσει τη συνοριακή διάβαση του Προμαχώνα, επί Βουλγαρικού εδάφους, για να τους εξηγήσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα του από τις αγροτικές κινητοποιήσεις. κλπ………



Εδώ ανακύπτουν τα ακόλουθα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ



α) Ποιος λέει αλήθεια,



β) Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι δεν είναι σε θέση, είτε αυτός είτε η κυβέρνησή του είτε όλοι μαζί, να κυβερνήσουν την χώρα. Για τον λόγο αυτό ζήτησε επισήμως απο τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας να τον υποκαταστήσει στα καθήκοντά του. Δηλαδή ζήτησε από τον κ. Boyko Borisov να αναλάβει καθήκοντα, έστω και για λίγο, ως υπουργός αγροτικής ανάπτυξης, αλλά και ως υπουργός δημοσίας τάξεως (προστασίας του πολίτη, όπως το ονομάζουν περιπαικτικά σήμερα), ώστε να διαπραγματευτεί με τους διαμαρτυρόμενους Έλληνες αγρότες τον μη αποκλεισμό των δρόμων.



Αν αυτό δεν συνιστά:



*εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος



*ταπείνωση του Ελληνικού λαού



*ευτελισμό του πολιτικού κόσμου της χώρας



*ομολογημένη αδυναμία διακυβέρνησης



*παραδοχή ανικανότητας κυβερνητικών στελεχών,



τότε ας βρεθεί κάποιος να μου εξηγήσει ή έστω να δικαιολογήσει την στάση του πρωθυπουργού της Ελλάδος.



ΥΓ: Επειδή μάλλον η ανωτέρω συγκεκριμένη ιστοσελίδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα "εξαφανιστεί" μετά την δημοσίευσή μας, ας σπεύσουν όσοι επιθυμούν να την δούν.



http://filotimia.blogspot.com/2010/01/blog-post_1778.html



Το είδαμε στο http://deltio11.blogspot.com/
eglimatikotita

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal