Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Δεν εμπλεκόταν στο φόνο Χατζηκωστή ο ένας εκ των τριών υπόπτων, υποστηρίζει η αστυνομία

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 6:42 π.μ.
Από τις ανακρίσεις και τις εξετάσεις διαφάνηκε ότι η εμπλοκή ενός εκ των τριών υπόπτων στην υπόθεση του φόνου εκ προμελέτης του Αντη Χατζηκωστή δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογούσε την περαιτέρω κράτησή του, δήλωσε σήμερα από τη Λεμεσό ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός.

Σε διάσκεψη Τύπου, με αφορμή την τελευταία αυτή εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας του Αντη Χατζηκωστή, ο κ. Κατσουνωτός είπε πως ο συγκεκριμένος ύποπτος αφέθηκε σήμερα ελεύθερος λίγο πριν τις 15.00 το απόγευμα και ότι ''από τις μέχρι σήμερα ανακρίσεις και εξετάσεις, διαφάνηκε ότι η εμπλοκή του συγκεκριμένου προσώπου στην υπόθεση δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογούσε την περαιτέρω κράτησή του''.

Σχολιάζοντας επικρίσεις του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ιωνά Νικολάου ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας, με τη συμμετοχή του σε εκπομπή του ΡΙΚ, έσπασε το μορατόριουμ δηλώσεων γύρω από την υπόθεση, ο κ. Κατσουνωτός ανέφερε πως ''ο Αρχηγός Αστυνομίας στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκπομπής αναφέρθηκε στα όσα κατ’ επανάληψη είχαν δηλωθεί σε προγενέστερο χρόνο από την Αστυνομία, επομένως δεν τίθεται θέμα για σπάσιμο του μορατόριουμ''.

''Από την άλλη είμαστε εμείς που σπεύσαμε πρώτοι να προειδοποιήσουμε για το τεκμήριο αθωότητας, το οποίο σεβαστήκαμε, σεβόμαστε και εξακολουθούμε να σεβόμαστε για το όποιο ύποπτο πρόσωπο'', συμπλήρωσε.

Αναρτήθηκε από ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal