Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ο Μπέζας οφείλει πρώτα να πει πολλά στον ελληνικό λαό

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 10:09 μ.μ.
Ανακοίνωση της Νομ. ΠΑΣΟΚ του Ν. Θεσπρωτίας, με αφορμή δηλώσεις του για τη Γ' Φάση του λιμένα


Σκληρή ανακοίνωση σε βάρος του πρώην Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών και τοπικού βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Αντώνη Μπέζα εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του τελευταίου σχετικά με το έργο της Γ' Φάσης του λιμένα της Ηγουμενίτσας, ύστερα από την αντιπαράθεση στη βουλή μεταξύ του βουλευτή Ιωαννίνων κ. Καλογιάννη που κατέθεσε ερώτηση και την απάντηση του κ. Μαγκριώτη.


Μέσα από την ανακοίνωση η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ του Νομού Θεσπρωτία ζητά από τον κ. Μπέζα να απολογηθεί πρώτα στον ελληνικό λαό, ο οποίος ελληνικός λαός αποφάσισε να αλλάξει η πολιτική

σελίδα της χώρας, ενώ ο λαός της Θεσπρωτίας «με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα καταδίκασαν την πολιτική της Ν.Δ και τους εκφραστές της», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ τονίζεται ότι κάποιοι από τους φυσικούς αποδέκτες στο Νομό δεν έλαβαν το μήνυμα της αλλαγής.

Συγκεκριμένα για τον πρώην βουλευτή κ. Μπέζα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «τα έργα και οι ημέρες ως βουλευτή αποδοκιμάστηκαν πλήρως από το λαό, ακόμη και τους οπαδούς της Ν.Δ με αποτέλεσμα να βρεθεί το κόμμα του 12,2 ποσοστιαίες μονάδες πίσω από το ΠΑΣΟΚ.



Που η θητεία του ως Υφυπουργού συνοδεύτηκε από την κατάρρευση κάθε εισπρακτικού μηχανισμού της χώρας και το όνομά του έγινε συνώνυμο της « αποτυχίας» στην Ε.Ε».



Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην Υφυπουργού για το έργο της Γ΄ Φάσης του λιμανιού, η Νομαρχιακή τονίζει ότι προσπάθησε να παίξει ρόλο στα πολιτικά δρώμενα του Νομού και παραθέτει χαρακτηριστικά αποσπάσματα των δηλώσεων του κ. Μπέζα, όπου μεταξύ άλλων, όπως λέει η ανακοίνωση, «αποκαλεί τον κ. Μαγκριώτη ελαιοχρωματιστή, συνδέει το συγκεκριμένο έργο με τις πρόσφατες εκλογές και εγκαλεί τα διευθυντικά στελέχη του Υπουργείου Υποδομών (διορισμένα από τη Ν.Δ) για «τεχνικές αστειότητες».



Για το γεγονός της μη αναφοράς από πλευράς κ. Μπέζα της πολιτικής ιδιότητας του κ. Μακγριώτη ως Υφυπουργού Υποδομών αλλά ως ελαιοχρωματιστή, φανερώνει, σύμφωνα με τη Νομαρχιακή, «προσωπική εμπάθεια», ενώ «είναι πολιτικά αφελές η Γ' Φάση του λιμένα Ηγουμενίτσας να αποτελέσει άλλοθι στην συντριπτική προσωπική ήττα του κ. Μπέζα στις εκλογές».



Τέλος, η καταδίκη των Διευθυντικών Στελεχών του Υπουργείου Υποδομών, στην οποία όπως αναφέρει η ανακοίνωση προχώρησε ο πρώην Υφυπουργός «φανερώνει την προσφιλή τακτική του να «αποκαθηλώνει» όποιους δεν συμφωνούν με τις απόψεις του».

Κλείνοντας, αναφέρει πως «η Γ' Φάση του λιμένα Ηγουμενίτσας «θα πραγματοποιηθεί με τον σωστό τρόπο», σύμφωνα και με τις δηλώσεις του κ. Μαγκριώτη, «γιατί το έργο είναι σημαντικό, αποτελεί προτεραιότητα της σημερινής κυβέρνησης, του ιδίου του κ. Υφυπουργού και του βουλευτή του νομού κ. Κατσούρα, που από την πρώτη στιγμή πήρε πρωτοβουλίες για το θέμα αυτό».

«Ο κ. Μπέζας «οφείλει» να πει πολλά στον Ελληνικό λαό και τους πολίτες της Θεσπρωτίας, ας μιλήσει πρώτα γι αυτά», καταλήγει.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal