Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Συνελήφθη και ο καταζητούμενος Αμερικανός για τον εμπρησμό

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 9:27 π.μ.
Σε συνέχεια του από 22-01-2010 εκδοθέντος Δελτίου Τύπου από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης, γνωρίζεται ότι σήμερα, 25-01-2010 και περί ώρα 08.05΄στα Χανιά, συνελήφθη από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ο... ένας (1) εκ των δύο (2) αναζητηθέντων αλλοδαπών, υπήκοος Η.Π.Α., ως δράστης του εμπρησμού της Εβραϊκής Συναγωγής την 05-01-2010.

Ο προαναφερόμενος δράστης διέμενε σε ξενοδοχείο της πόλης των Χανίων και εισήλθε προ τριμήνου στην Ελλάδα για να διδάξει την Αγγλική Γλώσσα. Επιπρόσθετα, ο μη συλληφθείς, επίσης υπήκοος Η.Π.Α., είχε εισέλθει προ μηνός στην Ελλάδα για τον ίδιο ως άνω σκοπό.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενεργείται προανάκριση.

....

Μεγάλο το άγχος της αστυνομίας, να μας πει ότι δεν δούλευαν στις βάσεις. Αλλά ήρθαν "προ μηνός" από την Αμερική, στην Ελλάδα (!) για να ......διδάξουν την Αγγλική γλώσσα; Ούτε ο Αίσωπος δεν έγραφε έτσι..

Αμ το ωραιότερο: "ο μη συλληφθείς, επίσης υπήκοος Η.Π.Α., είχε εισέλθει προ μηνός στην Ελλάδα για τον ίδιο ως άνω σκοπό."

Και που το ξέρετε ωρέ λεβέντες, αφού είναι "μη συλληφθείς" το σκοπό για τον οποίον ήρθε και μας το διαβεβαιώνετε κιόλας σε επίσημο δελτίο τύπου;;;;;;;

Το "ευχαριστώ τους Αμερικανούς" θυμίζει αυτή η ιστορία, το ψιλοκομένο τουμπεκί που κάνουμε στους Τούρκους, την αιώνια υποτέλεια, μιας ξεφτιλισμένης χώρας.

Δεν ξέρω αν πείστηκε κανείς σας από αυτό το δελτίο, εγώ πάντως όχι, Μιχάλη μου.

Κατανοώ βέβαια την υποχρέωση που έχουμε να χαϊδεύουμε τα αχαμνά των Αμερικάνων.....

Αναρτήθηκε από taxalia

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal