Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ «ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ»

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 9:24 μ.μ.

Για ακόμα μια φορά η Εθνική Δωρήτρια, η δασκάλα Παναγιώτα Σταμπουλή από την Κασσάνδρα διδάσκει ανθρωπιά, διδάσκει Μεγαλείο ψυχής.

Μετά από το ασθενοφόρο που δώρισε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, τον Εξοπλισμό στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο αποτελούμενο από αλυσοπρίονα, αναλυτικά, κλπ, τον ατομικό εξοπλισμό των Εθελοντών Πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Σώματος Χαλκιδικής και άλλα πολλά και σημαντικά, επανέρχεται με μια ακόμα δωρεά. Ένα...

πλήρως εξοπλισμένο Πυροσβεστικό όχημα 4χ4 προς το Πυροσβεστικό Σώμα για τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κασσάνδρας, για τις ανάγκες της γενέτειρας της.

Λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση η κυρία Σταμπουλή!

Αν και συνταξιούχος δασκάλα, κατόρθωσε με το μεγαλείο ψυχής της να «κάτσει στα θρανία» όχι μικρούς μαθητές, αλλά εμάς τους μεγάλους!

Η προσφορά προς τον συνάνθρωπο το μάθημα της, στο οποίο δυστυχώς πολλοί είναι εκείνοι που θα μείνουν «μετεξεταστέοι».

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στο Αμφιθέατρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κασσάνδρας θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Δωρεάς του 4Χ4 Πυροσβεστικού Οχήματος προς το Π.Κ Κασσάνδρας από την «Δασκάλα της προσφοράς», παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος, βουλευτών, και εκπροσώπων της Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Αναρτήθηκε από dimokratis





Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2009/12/blog-post_6398.html#ixzz0b0rKPPD6

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal