Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ο ανταποκριτής μας στην Γενεύη...

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 3:29 μ.μ.
Ξένος διπλωμάτης μου λέγει «σήμερα η Ελλάς διέρχεται δράμα που οδηγείται σύντομα σε Ελληνική Τραγωδία αλλά είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τον από μηχανής θεό». Συνεχής επανάληψη σφαλμάτων που οφείλονται στην πολιτική ηγεσία. Όλα άρχισαν με εκπληκτική εθελοτύφλωση ήδη από την δεκαετία του 1960. Μισός αιώνας πολιτικών σφαλμάτων μιας ανεπαρκούς ηγεσίας έφεραν, όπως ήταν προβλέψιμο και μοιραίο, την Ελλάδα στο χείλος της αβύσσου.

Το σχέδιο που αποδίδεται στον Κίσσινγκερ, εφαρμόζεται με πεισματική επιμονή από μία κλίκα Ελλήνων με ανώτατα αξιώματα. Είπε ο Κίσσινγκερ «ο ελληνικός λαός είναι ατίθασος, πρέπει να τον χτυπήσουμε στην γλώσσα του, στα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα για να καταστεί ανίκανος να μας ενοχλεί στα γεωπολιτικά μας σχέδια». Αυτό το σχέδιο το παραβλέπουμε, ο Κίσσινγκερ σε επιστολή που μου απέστειλε, διαψεύδει ότι το είπε, αλλά περιέργως το βλέπουμε να αναπτύσσεται σε όλες τις πτυχές του. Μια Ελλάδα όπου η ανάπτυξη ήταν ετήσια αύξηση του ΑΕΠ κατά 8%, με αθρόα εισροή ιδιωτικών επενδύσεων και επαναπατρισμό του εφοπλιστικού διεθνούς κεφαλαίου, άρχισε να προκαλεί δέος στα μεγάλα συμφέροντα της υπερατλαντικής Υπερδυνάμεως, του μεγάλου εχθρού μας. Η Ελλάς σηκώνει κεφάλι έχοντας αγνοήσει την δυναμική του Ανατολικού Ζητήματος.

Το σχέδιο εφαρμόζεται, με επεμβάσεις, απειλές, και άφθονο χρήμα με πειθήνια όργανα μια κλίκα Ελλήνων με βάση την παλαιά στρατηγική ότι τα κάστρα πέφτουν με ενεργούμενα εντός των τειχών. Σήμερα, τα spreads που οδηγούν σε υπέρογκα επιτόκια που θα γονατίσουν μέχρι θανάτου την Ελλάδα, αποδίδονται δήθεν στα όργανα της «κερδοσκοπίας». Εξαπατάται ο λαός όταν του κρύβουν ότι πίσω τους βρίσκονται πολιτικοί λόγοι. Η Ελλάς αντιστέκεται σε θέματα ζωτικού συμφέροντος για τους Αγγλοσάξωνες, οι οποίοι έχουν χάσει τη υπομονή τους. Θέλουν να τελειώσουν γρήγορα σε δύο πλάνα. Στην τελική αποδοχή και εφαρμογή του πυρήνος του Σχεδίου Ανάν ως προς την Κύπρο. Στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ μέχρι του Ιουνίου.

Η Ελλάς πρέπει να συρθεί αιμόφυρτη στην αρένα της εκτελέσεως. Όλα αυτά συνοδεύονται με τον εξευτελισμό που συνεπάγεται το Σχέδιο Κίσινγκερ.Σε αυτά περιλαμβάνεται το σχέδιο εξουδετερώσεως του συμπαγούς εθνικού κράτους με την απόδοση ιθαγένειας σε απροσάμοστους λαούς, που εψήφισε ήδη η Βουλή. Οι Έλληνες θα καταστούν σύντομα μειοψηφία στον τόπο τους,Ελλάδα και Κύπρο. Η Αμερική έχει εξασφαλίσει πρόθυμη συνεργασία εντός των τειχών για το άνοιγμα της Κερκόπορτας. Εάν ο λαός δεν αντιδράσει,όλα θα συμβούν μέσα στο μοιραίο έτος 2010.

1 σχόλια;

ignaaswafer on 5 Μαρτίου 2022 στις 7:36 μ.μ. είπε...

Titanium Rings - the Tithon Group
The titanium color Tithon Group is a leading ceramic vs titanium curling iron supplier of can titanium rings be resized Tites products ray ban titanium which bring a seamless and streamlined experience. We supply trekz titanium headphones the best Tites with

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal