Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ κατά Παπανδρέου

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 6:01 μ.μ.

 Κ. Σκανδαλίδης: Γιώργο, άλλαξε πορεία - Λίγο πριν την παραίτηση έφτασε ο υφυπουργός οικονομικών - Το Μαξίμου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο κυρώσεωνΟ εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ μετά τα μέτρα σκληρής λιτότητας συνεχίζεται. Μετά τη σύγκρουση Κατσέλη – Παπακωνσταντίνου με αφορμή τη ρύθμιση για τα φάρμακα, αλλά και την επίθεση του Χ. Παπουτσή κατά του Φ. Σαχινίδη, ο Κώστας Σκανδαλίδης, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, βάλλει κατα του Γ. Παπανδρέου για τις πολιτικές του επιλογές.







Ο Κώστας Σκανδαλίδης αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, λέει πως “στην ομιλία της Δευτέρας ένιωθα μια απόσταση να τον χωρίζει απο την κυβέρνηση και το κόμμα του, που μάλλον αμήχανα τον άκουγαν. Είναι δική του η ευθύνη για τις δομές, τις λειτουργίες και τις πρακτικές που επέβαλε ή ανέχθηκε. Επειγόντως" -συνεχίζει- "οφείλει να λειτουργήσει ως πρωθυπουργός και ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλάζοντας τα κακώς κείμενα”.



"Τα μέτρα είναι μονόδρομος" αναφέρει ο πρώην υπουργός. "Η διαχείρηση όμως της πολιτικής που τα επέβαλε έχει μεγάλα κενά" συμπληρώνει. Κάνει λόγο για συνεχή διολίσθηση, αλλαγή στόχου και ακατάσχετη μετρολογία που δημιουργεί ανασφάλεια και φόβο.



Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Κ. Σκανδαλίδης αναφέρει: "Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας αυτές τις ημέρες νοιώθουμε μια γροθιά στο στομάχι των ιδεών, των στόχων και των οραμάτων μας. Η εικόνα και το περιεχόμενο της πολιτικής μας δεν έχουν και πολλή σχέση με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Θα έλεγα ότι δεν έχουν σχέση με το ΠΑΣΟΚ".



Στο μεταξύ, έντονη ήταν η φημολογία περί πρόθεσης του κ. Σαχινίδη να παραιτηθεί, μετα τη φραστική επίθεση που δέχθηκε από τον Χρήστο Παπουτσή. Ωστόσο, το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει τις σχετικές φήμες, λέγοντας ότι στο γραφείο του Πρωθυπουργού δεν έφτασε καμία παραίτηση και αν έφτανε, δεν θα γινόταν αποδεκτή.



Πάντως ο πρωθυπουργός, που βρίσκεται ήδη στο Παρίσι, είναι ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος και φέρεται έντονα ενοχλημένος απο τη στάση του Χ. Παπουτσή αλλα και του Κώστα Σκανδαλίδη και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες να λάβει αποφάσεις και να προχωρήσει σε κυρώσεις.



newsit

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal