Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

« ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 4:11 μ.μ.
 Υποβαθμίζουν την τρομοκρατική ενέργεια εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Μαρτίου 19, 2010

Κανένας δεν καταδίκασε μέχρι στιγμής την τρομοκρατική ενέργεια εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αν μιλούσαμε για τα γραφεία της τελευταίας συνιστώσας του Σύριζα θα είχε γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Δίπλα στην φωτογραφία ανάμεσα στα σπασμένα τζάμια στο κράσπεδο της Οδού Σωκράτους μια Τιμημένη Ελληνική Σημαία του Στρατού Ξηράς, που βρέθηκε από τον 5ο όροφο του κτιρίου στο… απέναντι μέρος του δρόμου!

Πλήρης η υποβάθμιση του σοβαρού τρομοκρατικού χτυπήματος στα γραφεία μας από τα ΜΜΕ. Παρότι η έκρηξη ήταν ισχυρή και θα μπορούσε να τραυματιστεί κάποιος θανάσιμα, η είδηση παρουσιάζεται σαν να μην έγινε και τίποτε σοβαρό. Έτσι καλύπτουν τις ανάγκες της «ενημέρωσης» τα κανάλια, αφού ο στόχος ήταν οι «φασίστες». Μέχρι και αυτή την στιγμή κανένας πολιτικός δεν καταδίκασε την ενέργεια… Αλλά και τι να πουν αλήθεια; Είναι όλοι τους συναυτουργοί στην στοχοποίηση των Εθνικιστών.



Είναι γνωστό σε όλους πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελούσε στόχο των παρακρατικών συμμοριών της αριστερής τρομοκρατίας. Δεν μπόρεσαν ποτέ να λυγίσουν τους Έλληνες Εθνικιστές και είναι βέβαιο πως δεν θα τα καταφέρουν ούτε και τώρα. Το κράτος διά του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. άλλωστε, είχε φροντίσει δια του ιδίου να εκφράσει το μίσος του για το κίνημά μας. Όλες οι τελευταίες ενέργειες της κυβέρνησης απέναντι στους Αγωνιστές του Εθνικισμού, μαρτυρούσαν έναν πόλεμο που κήρυξαν οι ίδιοι με αιτία την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο… Ιδιαίτερα το διάστημα της ψήφισης του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια των λαθρομεταναστών, είχαμε αναίτιες προσαγωγές, απαγορεύσεις συγκεντρώσεων, μέχρι και την έρευνα παρουσία εισαγγελέα στα ίδια γραφεία τα οποία έγιναν στόχος της μαρξιστικής ΚΟΚΚΙΝΗΣ τρομοκρατίας.



Αυτή είναι η Ελλάδα του 2010, όμως δεν έχουμε σκοπό να εγκαταλείψουμε τον πολιτικό μας Αγώνα, ούτε από την κρατική τρομοκρατία των συλλήψεων, ούτε από την δειλή τρομοκρατική δράση των “αντιεξουσιαστών”.



Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Έκρηξη βόμβας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής-Τραγική δήλωση Πεταλωτή

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal