Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Νέες αυξήσεις στα διόδια

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 6:27 μ.μ.
Η κατάρρευση, κατάρρευση και οι αυξήσεις, αυξήσεις… Για τα διόδια λέμε που δεν καταλαβαίνουν τίποτα όχι από την οικονομική κρίση, ούτε από τον εκτός λειτουργίας αυτοκινητόδρομο… Έτσι μετά βαΐων και κλάδων ανακοινώθηκε ότι από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου αυξάνεται κατά 40% το αντίτιμο των διοδίων στους σταθμούς Πελασγίας και Μοσχοχωρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» που έχει αναλάβει την εκμετάλλευση του δρόμου, η χρέωση πηγαίνει από τα 2,5 λεπτά ανά χιλιόμετρο στα 3, σύμφωνα πάντα, βεβαίως- βεβαίως με τους όρους που επιβάλλει η σύμβαση παραχώρησης που έχει υπογραφεί.

Αυτό σημαίνει ότι για τις μοτοσυκλέτες το αντίτιμο φτάνει τα 1,60 ευρώ, για τα αυτοκίνητα τα 2,30 και για τα φορτηγά από 5,80 έως 8,20 ευρώ.

Για να μην ξεχνιόμαστε η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», είναι εκείνη που εκτός από την σύμβαση παραχώρησης έχει «υπογράψει» και την κατάρρευση στα Τέμπη που έκοψε την Ελλάδα στα δυο.

Όπως καταγγέλλει η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων κατά των Διοδίων η πρόκληση είναι διπλή «καθώς οι αυξήσεις γίνονται τη στιγμή που ένα μεγάλο μέρος του αυτοκινητόδρομου παραμένει κλειστό, μετά την πτώση βράχων στο ύψος των Τεμπών, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να είναι αναγκασμένοι να κινούνται μέσα από επικίνδυνους επαρχιακούς δρόμους».

topontiki

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal