Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Ο Άγιος Παντελεήμονας, τα "Εξάρχεια" των πατριωτών αγωνιστών

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 11:46 μ.μ.
Σάββατο, 06 Μαρτίου 2010



Αποκλεισμένη από τις αστυνομικές δυνάμεις παραμένει η πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα

Σήμερα δεν θα υπάρξει ούτε μία εγκληματική απόπειρα στην περιοχή

Υπουργός Προστασίας Πλατειών ο Χρυσοχοΐδης

Ενώ έχει περάσει 1.30 ώρα μετά την ολοκλήρωση της διαμαρτυρίας των ελλήνων κατά του λαθρονομοσχεδίου, η αστυνομία συνεχίζει να παραμένει στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα απαγορεύοντας την είσοδο οποιουδήποτε σε αυτήν…!

Οι έλληνες πολίτες που κάθονται στις καφετέριες γύρω από την πλατεία διασκεδάζουν με την ένταση των αστυνομικών, οι οποίοι δίνουν αναφορά για όλες τις κινήσεις (τηλέφωνα, μετακινήσεις, συζητήσεις κ.λ.π.) όλων όσων συζητούν ή πίνουν τον καφέ τους στις καφετέριες της πλατείας…!

Το αστυνομικό κράτος του Χρυσοχοΐδη, πάνοπλο περιμένει να τρομοκρατήσει τους δημοκράτες έλληνες αγωνιστές, αλλά δυστυχώς για τον υπουργό Προστασίας Πολίτη (που ίσως θα πρέπει να γίνει υπουργός Προστασίας Πλατειών) το μόνο που έχει καταφέρει είναι να αποδείξει την έννοια που δίνει ο ίδιος και η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου στην δημοκρατία.

Καλημέρα Ελλάδα, καληνύχτα ΠΑΣΟΚ, που απώλεσες και το τελευταίο έρεισμα ως κόμμα των ελλήνων κι έγινες απόκομμα των λαθρομεταναστών και των διαφόρων ΜΚΟ.

Να σημειωθεί πως παρά την ένταση που επεκράτησε τις πρώτες απογευματινές ώρες στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, κανένα τηλεοπτικό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας δεν αναφέρθηκε στην μετακίνηση μίας τόσο μεγάλης αστυνομικής δύναμης (12 διμοιρίες ΜΑΤ) σε μία απέλπιδα προσπάθεια να τρομάξουν 500 έλληνες πολίτες που θέλησαν να φωνάξουν και να καταγγείλουν την κυβερνητική παρανομία. Οι φωνές όμως αυτών των πεντακοσίων, τελικά τρόμαξαν τον κύριο Χρυσοχοΐδη, ο οποίος για μία ακόμη φορά εξέθεσε τον εαυτό του, την κυβέρνησή του, αλλά κυρίως τους θεσμούς που τον θέλουν προστάτη και όχι κυνηγό των πολιτών.



Υ.Γ.: Να σημειωθεί πως ούτε ένας «αντιρατσιστής» δεν εμφανίστηκε στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Και γιατί να το κάνουν άλλωστε; Τον ρόλο του τραμπούκου σήμερα αποφάσισε να τον παίξει η κυβέρνηση με 12 διμοιρίες ΜΑΤ. Κύριε Χρυσοχοΐδη, την επόμενη φορά κάντε τις διμοιρίες 24 (δύο ντουζίνες) για να πάψουν τουλάχιστον να γελάνε μαζί σας οι έλληνες πατριώτες, που θα πρέπει να σκεφτούνε σοβαρά την πιθανότητα να συγκεντρώνονται για τον καφέ τους στην περιοχή, προκειμένου να εξασφαλίσουν την αστυνομική παρουσία και ταυτόχρονα την πάταξη της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών





Greekalert



από Κωνσταντίνος

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal