Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Μεσημεριανά...

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 12:53 μ.μ.
Κάποια χαζοχαρούμενα γιουσουφάκια των μεσημεριανιών εκπομπών έχουν κάνει συμβόλαιο με τους στρατηγούς της Τουρκίας ότι δεν θα προκαλέσουν θερμό επεισόδιο. Έτσι μας λένε ότι πρέπει να μειώσουμε τους εξοπλισμούς. Μήπως ζεί ο άνθρωπος σε άλλο πλανήτη ; Ακόμη και η Ελβετία έχει στρατό τον οποίο εκπαιδεύει κατά περιόδους και μετά την θητεία τους.

Έστι ξένοιαστοι περνάν το Σαβατοκύριακο στα χιόνια και ξοδεύουν όσα θα πάρει ο Ελληναράς για 3 μήνες εργασίας.  Βέβαια να τα χαίρονται τα λεφτά που εισπράττουν αλλά να μη προκαλούν το λαϊκό αίσθημα.

Τι σας φτιάχνει εσάς τους προοδευτικούς, ντελάληδες της παγκοσμιοποιήσεως, να θεωρείται ότι ο εποικισμός κατα 22-30%  μεταναστών και λαθρομεταναστών και ιδιαίτερα άλλων πολιτισμών δεν θα δημιουργήση κοινωνικά προβληματα, και κερκόπορτα  στις ορέξεις θερμοκέφαλων στρατηγών.
" Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκει να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από΄δώ μεριά και να τελειώνουμε μάυτούς." Τάδε έφη Οζάλ. Σας λέει τίποτε αυτό ;

Δεν αντιλαμβάνεσθε, θέλω να πιστεύω στην αφέλειά σας, ότι αποκοιμίζεται και εφησυχάζεται τους Έλληνας μεσω ερτζιανών ;  Το μικρόφωνο έχει δύο όψεις σαν το μαχαίρι. Κόβεις ψωμί αλλά και σκοτώνεις. 
 
Υ.Γ.    Κουίζ.   Οι προοδευτικοί θεωρούν και εαυτούς πατριώτες.
Πως γίνεται σε θέματα με την Αλβανία να έχουν δίκαιο οι Αλβανοί, με την Τουρκία οι Τούρκοι  κ.ο.κ.
 
matis anoikto

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal