Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 9:44 π.μ.
Θα μπορούσε κάποιος να γελάσει αν η κατάσταση δεν ήταν τοσο σοβαρή.Αρα θα αρκεστούμε σε ενα...πικρό χαμόγελο.Ενω οι καταιγιστικές εξελίξεις στην οικονομία πνίγουν την πατρίδα μας, η εκλεγμένη κυβέρνηση μετα απο πολλές συναντήσεις με τους Ευρωπαίους και την νέα φοροεπιδρομή που εξήγγειλε.

Αποφάσισε να πάρει ΝΕΑ μέτρα.Δεδομένο είναι ότι ο 14ος μισθός θα είναι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο παρελθόν.Ευρωπαικές επιταγές που πρέπει να καλυφθούν.

Μια απο τα ίδια και στα Εθνικά θέματα με την κυβέρνηση να κόπτεται για την μείωση των δαπανών για την Αμυνα.Ξύπνιος πολιτικός ο Ερντογάν δεν έχασε την ευκαιρία (όχι σαν τα δικα μας κουτορνίθια).Ευχαρίστως απάντησε να ενισχύσουμε τους...λαούς.Ελα όμως που ο αρχηγός του Τουρκικού επιτελείου έδωσε και αυτός την δική του απάντηση.

Την ασφάλεια στο Αγαίο την εγγυάται το δυνατό...τουρκικό ναυτικό!!!!Ειπατε κάτι κε Βενιζέλο;

Και γιατί να μην δεχτεί η Αγκυρα όταν διαθέτει 12 εργοστάσια παραγωγής οπλων σε σχέση με την δική ΕΛΒΟ που υπολειτουργεί με 195 άτομα προσωπικό να φτιάχνουν....σφεντόνες.

Γιατί να μην δεχτεί όταν ο τουρκικός σχεδιασμός προβλεπει μεν την μείωση των εξοπλιστικών δαπανών σε βάθος χρόνου εως και 60% αλλά ΜΟΝΟ για ότι αφορά τις αγορές.Αφου ειναι σε θέση να παράγει μόνη αρκετά και μάλιστα απο πέρσυ να εξάγει κι όλας!!!!

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα της οικονομίας.

Αφου λοιπόν η κυβέρνηση έλαβε τις κατάλληλες...οδηγίες απο τους Ευρωπαίους γιατί είναι και οι Αμερικανοί που θέλουν να μπουν στο κολπο.Αποφάσισε το μεγαλειώδες οικονομικό σχεδιο διάσωσης της χώρας που λέγεται...Εθνικό ταμείο δηλαδή ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ή αλλιώς ΕΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ.Εδω που τα λέμε δεν θα ήταν άσχημη ιδέα και οι τριακόσιοι να πιάσουν απο ένα όργανο (εκτός αυτού που παίζουν όλοι) και να κάτσουν έξω απο την βουλή να πάρουν και τα "επαναστατικά" τραγούδια και να αρχίσουν την συλλογή κερμάτων.

Η ιδέα τους που φυσικά βρήκε σύμφωνα ΟΛΑ τα κόμματα ενθουσίασε και τους επιχειρηματίες.Μάλιστα.Και τους εφοπλιστές.Και τους τραπεζίτες.ΟΛΟΥΣ

Ολοι έγιναν εν μια νυκτί υπερπατριώτες και κόπτονται για το μέλλον της Ελλάδας.

Φυσικά οι πολιτικοί θέλουν να διατηρήσουν τις καρέκλες τους.Οι επιχειρηματίες τις επενδύσεις τους και οι τραπεζίτες τα θύματα τους.Επί δεκαετίες ρουφούν το αίμα του λαού σε συνεργασία,διαπλέκονται,κλέβουν,φοροδιαφεύγουν,κλείνουν τα εργοστάσια και πάνε στα Σκόπια και στη Τουρκία.Και να που και πάλι ΟΛΟΙ συμφωνούν.Οπως συμφωνούσαν ΠΑΝΤΑ.

Και συμφωνούσαν γιατί ΟΛΟΙ κατι κερδίζουν ο μόνος που χάνει είναι ο Ελληνικός λαός όσο πιστεύει τα ψεύτικα "δημοκρατικά" και "ανθρωπιστικά" τους λόγια.

Επανέφεραν την Ελλαδα στο 1826 και την ψωροκώσταινα.Την συμπαθέστατη αγράμματη ζητιάνα γριούλα η οποία πρώτη κατέθεσε τον οβολό της λέγοντας "Αυτά τα τιποτένια έχω ένα γρόσσι και ένα δαχτυλίδι να δώσω για το Μεσολλόγγι".

Αυτό είναι το κατόρθωμα τους γύρισαν την χώρα 200 χρόνια πισω.Και ζητούν απο τον Ελληνα ΑΥΤΟΙ που θέλουν να πάψουν να τον κάνουν να αισθάνεται Ελληνας αποκόπτοντας τον απο την ιστορία,την θρησκεία και την γλώσσα του να συμπεριφερθεί ως πατριώτης και να ξυπνήσει μέσα του το Ελληνικό φιλότιμο.

Και αν τότε το 1826 στο Ναύπλιο ο έρανος γινόταν για το Μεσολλόγι και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σήμερα γιατί γίνεται;Για να παίζουν κάποιοι τους πολιτικούς;Ο λαος του Μεσολογγίου προσέφερε με τον άνισο αγώνα του διδάγματα και θυσία για το Εθνος.Προκάλεσε παγκόσμιο θαυμασμό και συγκίνηση.Εσεις ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ;

Αρπαχτές και προδοσίες.Ξεφτιλίσατε παγκοσμίως την χώρα.Και ούτε ένα συγνώμη.Για όλα φταίει κάποιος άλλος.Δισεκατομμύρια που χάθηκαν και ούτε ένας φυλακή.Αλληλοκατηγορίες στα διαπλεκόμενα κανάλια και μετα για καφέ στο καφενείο της βουλής.Ακόμα και έτσι όμως ο Ελληνας είναι τοσο φιλότιμος που αν έβλεπε κάποια σημάδια ανάκαμψης θα έδινε και το υστερημα του.Αντ αυτού όμως δεν βλέπει ΚΑΜΙΑ μεταμέλεια ΚΑΜΙΑ τιμωρία.Το μόνο που βλέπει είναι να προωθούνται τα σχέδια του αφελληνισμού της χώρας και ένα πολιτικό σύστημα που προσπαθεί να διατηρηθεί ενω έχει σαπίσει προ πολλού και κινδυνεύει να δημιουργήσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) γάγγραινα σε όλο το ταλαίπωρο σώμα της πατρίδας μας.

Αναρτήθηκε από Protesilaos

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal