Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Mεταμόσχευσε τις ωοθήκες της και γέννησε δύο παιδιά!

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 3:30 μ.μ.
32χρονη γυναίκα από τη Δανία γέννησε και δεύτερο παιδί μετά από θεραπεία καρκίνου!


Η Στίνε Χόλμ Μπεργκχολντ είναι μια γυναίκα 32 χρονών από τη Δανία δίνει ελπίδες σε όλες τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο. Είναι η πρώτη στον κόσμο που απέκτησε δύο παιδιά αφότου είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση ωοθηκών. Οι ωοθήκες της αφαιρέθηκαν προτού αρχίσει η χημειοθεραπεία , οι ωοθηκικοί ιστοί καταψύχθηκαν και όταν ολοκλήρωσε τη θεραπεία μεταμοσχεύτηκαν εκ νέου στο σώμα της

Τον Σεπτέμβριο του 2008 τρία χρόνια μετά την θεραπεία έπειτα από εξωσωματική γονιμοποίηση κατάφερε να μείνει έγκυος στην πρώτη της κόρη Αβίγια, που όπως και η ίδια δήλωσε την πρώτη φορά από τη μία ήταν χαρούμενη αλλά από την άλλη σκεπτική και φοβισμένη.

Την δεύτερη φορά όμως παρότι ήταν σίγουρη λόγω των χημειοθεραπειών που προκαλούν στειρότητα ότι δεν θα μπορούσε να κάνει δεύτερο παιδί ανακάλυψε τυχαία μια μέρα πως ήταν ξανά έγκυος στην δεύτερη κόρη της Λούκα και χωρίς κανένα φόβο τονίζει ότι πρόκειται για ένα θαύμα! Παγκοσμίως μόλις εννέα παιδιά συμπεριλαμβανομένων των δύο της κυρίας Μπεργκχολντ έχουν γεννηθεί από γυναίκες που υποβλήθηκαν σε αυτομεταμόσχευση ωοθηκικού ιστού.

newsit

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal