Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Kανονικά θα έπρεπε να είναι η πρώτη είδηση.

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 11:46 μ.μ.
Μήπως η απεργία των δημοσιογράφων άρχισε...νωρίτερα;

.Χθες ο κ.Γ.Χατζημαρκάκης ,ευρωβουλευτής του Γερμανικού Φιλελεύθερου κόμματος,μιλώντας ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha απ΄τις Βρυξέλλες αποκάλυψε μέσα σε δύο φράσεις ολόκληρο το Ευρωπαικό σχέδιο με το οποίο θα βοηθηθεί η χώρα μας απ'την Ε.Ε.!

Και ενώ επί δύο σχεδόν μήνες όλοι -μμε,διεθνείς αγορές,κοινή γνώμη- αναρωτιούνται αν υπάρχει όντως πρόθεση,σχέδιο κλπ για συγκεκριμένη βοήθεια υπέρ της Ελλάδας,η συνέντευξη αυτή αντιμετωπίζεται ως να μη δόθηκε ποτέ..

Ακόμα και ο παρουσιαστής του δελτίου κ.Σρόιτερ -συμπαθέστατος κατά τ΄άλλα..- δεν έδειχνε να αντιλαμβάνεται το μέγεθος της αποκάλυψης που μόλις έχει εκμαιεύσει!

Έχουμε κουραστεί να παρακολουθούμε απ΄τα παραδοσιακά ΜΜΕ επί εβδομάδες την αναμετάδοση κάθε "διαρροής" ακόμα και του τελευταίου ανώνυμου υπηρεσιακού παράγοντα της Κομισιόν σχετικά με το θέμα αυτό και κανένας δεν ασχολείται με τα λόγια επώνυμου στελέχους της Γερμανικής Κυβέρνησης!

(Εντάξει,απεργία είναι σήμερα αλλά μέχρι την έναρξή της υπήρχαν αρκετές ώρες ώστε να αξιολογηθεί μια τέτοιου μεγέθους αποκάλυψη..)

Ο κ.Χατζημαρκάκης προανήγγειλε στην ουσία αγορά Ελληνικών ομολόγων από Γερμανία,Γαλλία,Ολλανδία και άλλες ευρωπαικές χώρες,μέσω κρατικών τραπεζών ύψους περίπου 5 δις ευρώ απ΄την καθεμία ώστε να μπορέσει η Ελλάδα να ξεπεράσει τις παρούσες δυσκολίες!

.

Δε χρειάζεται μεγάλη εμπειρία στα ΜΜΕ ή τις διεθνείς χρηματαγορές για αντιληφθεί κανείς πως αν αυτή η δήλωση διαχειριζόταν και προβαλλόταν με το σωστό τρόπο θα προκαλούσε ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο καθώς για πρώτη φορά κάποιος Ευρωπαίος αξιωματούχος-επωνύμος- αναφέρεται σε συγκεκριμένα μέτρα,ποσά,ονόματα τραπεζών κλπ.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το επίμαχο σημείο βρίσκεται απ΄το 3:25' και μετά :.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal