Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΣ ΝΑΥΤΗΣ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΛΑΤΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 4:13 μ.μ.
Παρακαλείστε όλοι να βοηθήσετε!!!   

Με ιδιαίτερη αγωνία απευθύνουμε μήνυμα στην ελληνική κοινωνία: όποιος έχει πληροφορίες, όποιος είδε ή άκουσε κάτι για το Νεοσύλλεκτο Ναύτη Κασιδόκωστα-Λάτση, της γνωστής οικογενείας, παρακαλείται να συμβάλει στην επιχείρηση εύρεσής του. Ο αρχηγός ΓΕΝ, οι ναύαρχοι και ο διοικητής του Κέντρου Νεοσυλλέκτων, αλλά και όλη η Ναυτική Πολεμική Οικογένεια εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη και δεσμεύονται να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βρουν τον απολεσθέντα φέρελπι νέο!!!

Με χιούμορ απαντάμε στη βυσματοκρατία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΛΟΥΣΙΩΝ

Χθες, ο νεοσύλλεκτος Κασιδόκωστας Λάτσης πέρασε τις πύλες του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Πολεμικού Ναυτικού. Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε υπό την άγρυπνη προσοχή και φροντίδα ομάδας Αξιωματικών, που υλοποιούσαν σχετικές άνωθεν υποδείξεις του ΓΕΝ, όπως συμπαρασταθούν στη δύσκολη περίοδο προσαρμογής του νέου στις συνθήκες του Πολεμικού Ναυτικού.



Τι έκαναν εξάλλου οι άνθρωποι; Την ίδια φροντίδα και ενδιαφέρον έδειξαν, που δείχνουν απέναντι σε κάθε νέο άνθρωπο που κατατάσσεται….



Η ομάδα αυτή των αξιωματικών συνόδευσε, όπως προβλέπεται εξάλλου, τον Κασιδόκωστα Λάτση στους χώρους αποθήκευσης ρουχισμού, αφού του έκαναν μια σύντομη περιήγηση στο «νέο του σπίτι».



Επίσης, έκριναν ότι ο νεοσύλλεκτος Κασιδόκωστας-Λάτσης, ο οποίος φυσικά κουβαλά ένα πολύ βαρύ όνομα, και εξαιτίας αυτού ήταν πολύ, μα πολύ, κουρασμένο το παλικάρι, δεν ήταν δυνατόν να σταθεί στην ουρά, μαζί με την λαϊκούρα και να περιμένει μαζί τους.



Προθυμοποιήθηκαν, επομένως, οι ηρωικοί και φιλότιμοι Έλληνες Αξιωματικοί να συνοδεύσουν τον Κασιδόκωστα στην πίσω είσοδο της αποθήκης ώστε μόνος, ήσυχος και ανενόχλητος να διαλέξει την κολεξιόν του Πολεμικού Ναυτικού. Ακόμη, οι αξιωματικοί της συνοδείας προέταξαν θαρραλέα τα στήθη τους για να προστατεύσουν το παλικάρι μας από τα πικρόχολα σχόλια των υπόλοιπων νεοσυλλέκτων.



Όμως, τόσο μάγκας και ανώτερος άνθρωπος είναι ο Κασιδόκωστας Λάτσης, που δε θέλει τη συμπόνια κανενός, τον έζησε (στα μπαρ, στις δεξιώσεις, στο Σαν Ρέμο και το Μόντε Κάρλο), τον κόσμο και τον είδε!



Και επειδή το παιδί έχει φιλότιμο και βαρέθηκε τον μίζερο κόσμο του Πολεμικού Ναυτικού, σήμερα, ημέρα Παρασκευή, δεν εμφανίστηκε σε καμιά αναφορά, αυτές που επαναλαμβάνονται διαρκώς για τους υπόλοιπους νεοσύλλεκτους. Τόση «υπερηφάνεια».



Μήπως, όμως, μπορεί κανένας από το ΓΕΝ να μας πληροφορήσει, όπως επίσης τους νεοσύλλεκτους και τις οικογένειές τους, γιατί αυτές οι διακρίσεις απέναντι στον νεοσύλλεκτο Κασιδόκωστα Λάτση;



Υπάρχει άλλος Στρατιωτικός Κανονισμός, διαταγές και προβλέψεις για τους γόνους των εφοπλιστών και άλλες για τους υπόλοιπους νεοσύλλεκτους;



Τα πλουσιόπαιδα είναι υπεράνω, γεύονται προνόμια ελέω του πλούτου και του ονόματός τους, ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ και κάνουν ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ, την ίδια στιγμή που μαθαίνουμε ότι το απογαλακτισμένο από την πλειοψηφία των βυσμάτων Πολεμικό Ναυτικό, επιβάλλει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης γεμάτο αγγαρεία και τρέξιμο, αφού οι Αξιωματικοί που μέχρι τώρα κάθονταν «Σούζα», φοβούμενοι το τηλέφωνο, ξεσαλώνουν;



Αλήθεια, κύριε υπουργέ Εθνικής Άμυνας, Ευ.Βενιζέλε, και κύριε αναπληρωτή Μπεγλίτη, πού είναι οι υποσχέσεις σας για δίκαιη, ισότιμη και ανθρώπινη θητεία;



Πού είναι όλα αυτά που δηλώσατε, ότι θα φέρετε τα βύσματα και τους λουφαδόρους στον Στρατό; Για να κάνουν θητεία παρόμοια με τον Κασιδόκωστα-Λάτση;



Οι καταγγελίες των νεοσύλλεκτων του Πολεμικού Ναυτικού της Σειράς Φεβρουαρίου μας προκαλούν Αηδία και Αγανάκτηση.



Αποκαλύπτουν το πόσο λίγη είναι τελικά η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.



Αν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευ.Βενιζέλος, ο παρα λίγο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, αποδέχεται και συναινεί σε μια τέτοια απαράδεκτη κατάσταση, όπου το σύνολο της ηγεσίας υποκλίνεται σε ένα πλουσιόπαιδο, καταλαβαίνει κανείς με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε!



Αναρτήθηκε από Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal