Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Θα προχωρήσουν ;

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 12:08 μ.μ.
Μπροστά στην λαϊκή κατακραυγή η κυβέρνηση φαίνεται να επιδιώκει να ξεκαθαριστούν ορισμένες ανοικτές και καυτές υποθέσεις που εκκρεμούν στην δικαιοσύνη και ιδιαίτερα αυτές οι οποίες αφορούν την διαχείριση κα την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σήμερα και μετά το πρωτοσέλιδο του «Π» με τον τίτλο «Χειροπέδες εδώ και τώρα» έχουμε την παραπομπή για κακούργημα του Π Ψωμιάδη καθώς και την παραγγελία του υπουργού δικαιοσύνης για επίσπευση δικών που αφορούν την διασπάθηση του δημοσίου χρήματος.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδης απέστειλε σήμερα προς την υγεσία του Αρείου Πάγου παραγγελία προκειμένου να διεξαχθούν κατά προτεραιότητα οι δίκες που αφορούν την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος των ασφαλιστικών ταμείων καθώς και την διασπάθιση της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων.



Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ουσιαστικά ζητείται η κατά προτεραιότητα η επίσπευση των δικών για την υπόθεση των δομημένων ομολόγων, της «ΑΚΡΟΠΟΛΊΣ Χρηματιστηριακή» καθώς και της «Ασπίς».



Οι καθυστερήσεις υποστηρίζει ο υπουργός δικαιοσύνης στην παραγγελία του, δεν συνάδουν με το κοινό περί δικαίου αίσθημα, με την απόδοση δικαιοσύνης αλλά με την εύρυθμη λειτουργία τ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal