Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Ξεκίνησε ο νέος πόλεμος κατά της Ελλάδας, με μιά νέα "Μάχη της Κρήτης";

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 6:16 μ.μ.
Ο εμπρησμός της Συναγωγής στα Χανιά ήταν το πρώτο επεισόδιο αυτής της μάχης.

Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα, τα οποία αποτελούν βασικές αρχές για εμάς. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε μορφής βίαιη ενέργεια, η οποία στρέφεται εναντίον των προσώπων ή των περιουσιών των Εβραίων. Κάθετα αντίθετοι. Τόσο κάθετα, που θα εξοργιζόμασταν αν μαθαίναμε ότι κάποιοι αφελείς Έλληνες πήραν την "πρωτοβουλία" να "τιμωρήσουν" με αυτόν τον τρόπο τους Εβραίους. Γιατί; Γιατί πέραν όλων των άλλων δεν μας συμφέρει ως Έλληνες. Ως Έλληνες θέλουμε να νικήσουμε ολοκληρωτικά και απόλυτα τους Εβραίους και όχι να τους "γρατσουνίσουμε". Να τους "γκρεμίσουμε" θέλουμε από τον "θρόνο" τους και όχι να τους διασκεδάσουμε. Τέτοιες ενέργειες τους διασκεδάζουν και απόδειξη είναι ότι τις πραγματοποιούν μόνοι τους εις "βάρος" των εαυτών τους.



Δεν μπορείς να τους απειλήσεις με τέτοιες αφελείς ενέργειες και εμείς ως Έλληνες θέλουμε να τους απειλήσουμε πραγματικά. Ένας λαός, ο οποίος για τα κέρδη αποδεδειγμένα συνεργάστηκε με τον Χίτλερ εις βάρος κάποιων μελών του, δεν παθαίνει ζημιά από τις απλές βιαιότητες. Ένας λαός, ο οποίος αποδεδειγμένα χρηματοδότησε τους επαγγελματίες "αντισιωνιστές" εχθρούς του, δεν κινδυνεύει από τους "ερασιτέχνες". Ένας λαός, ο οποίος χρηματοδότησε τα όπλα που τον σημάδευαν, δεν κινδυνεύει από εμπρηστικά "γκαζάκια" αφελών. Για όλους αυτούς τους λόγους δεν θα "παίξουμε" το παιχνίδι των Εβραίων. Όσο κι αν μας προκαλούν, δεν πρόκειται να αντιδράσουμε. Όταν θα αντιδράσουμε, θα το καταλάβουν μόνοι τους, γιατί πλέον δεν θα μπορούν να μας προκαλούν.



Αυτά σ' ό,τι αφορά τη γενική μας θέση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Σ' ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση της απόπειρας εμπρησμού της Συναγωγής των Χανίων, έχουμε να πούμε μερικά πολύ απλά πράγματα. Πρόκειται περί ενός απλού παιχνιδιού προβοκάτσιας και στα παιχνίδια πάντα αναζητάς τους κερδισμένους και τους χαμένους. Πάντα, όταν γίνεται ένα "παιχνίδι", αναζητάς τα κέρδη και τις ζημιές, οι οποίες προέκυψαν για τους εμπλεκόμενους σ' αυτό. Σε γενικές γραμμές θεωρούμε ότι ο ελληνισμός, εξαιτίας της αποτυχίας της προβοκάτσιας, είχε πολύ μεγάλο κέρδος και ο σιωνισμός υπέστη μεγάλη ζημιά. Ζημιά, την οποία, αν κατανοήσουμε, μπορούμε να την κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη.



Για να καταλάβει κάποιος τι ακριβώς εννοούμε σ' αυτήν την "καταμέτρηση" κερδών και ζημιών, θα πρέπει να γνωρίζει από πού προέρχονται και πώς εξάγονται τέτοιου είδους "οικονομικά" συμπεράσματα. Θα πρέπει να γνωρίζει τις επιδιώξεις όλων αυτών που πραγματοποίησαν την προβοκάτσια και θα πρέπει επίσης να γνωρίζει και τι θα σήμαινε αυτή η προβοκάτσια γι' αυτούς που, είτε από τύχη είτε από ικανότητα, την απέφυγαν. Αναζητάς το κέρδος, το οποίο επεδίωκαν οι σιωνιστές, ώστε να καταλάβεις τι ακριβώς ζημιά επεδίωκαν να κάνουν στον ελληνισμό. Γιατί; Γιατί, εξαιτίας της αποτυχίας, προκύπτει κέρδος γι' αυτόν. Γιατί, όταν υπάρχει αποτυχία σε προβοκατόρικη ενέργεια και το κέρδος της δεν έρχεται για τον προβοκάτορα, αυτή αλλάζει πρόσημο και γίνεται ζημιά για τον ίδιο. Σε τέτοιες περιπτώσεις δηλαδή δεν υπάρχει μόνον το διαφυγόν κέρδος, αλλά και η επερχόμενη ζημιά, που είναι το κέρδος του παρ' ολίγον θύματος. Δεν είναι ζημιά μόνον το κέρδος που δεν ήρθε, αλλά και τα όσα συνεπάγεται η αποτυχία.



Τι επεδίωκαν από αυτήν την προβοκάτσια οι Εβραίοι και οι συν αυτώ; Δύο πράγματα τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, τα οποία όμως ανήκουν στον ίδιο ανθελληνικό άξονα συμφερόντων. Το πρώτο ήταν να θέσουν στην "ομηρία" του παγκόσμιου εκβιασμού μια χώρα, η οποία βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική θέση και άρα έχει ανάγκη τη "συμπάθεια" της παγκόσμιας κοινωνίας και άρα των δυνάμει δανειστών της. Ποιος θέλει να δανείζει σε μια χώρα "ρατσιστική", "αντισιωνιστική" και δολοφονική; Ποιος θα κρίνει τους Εβραίους τραπεζίτες, οι οποίοι για λόγους εθνικής "άμυνας" θα διατηρούν αυτήν τη χώρα σε μια μόνιμη οικονομική "ασφυξία"; Ποιος θα τους κατηγορήσει για την τοκογλυφία τους απέναντι σε μια παγκοσμίως "διάσημη" για τον "αντισιωνισμό" της χώρα; Με έναν απλό εμπρησμό δημιουργούν συνθήκες πολιτικής "ομηρίας" για μια χώρα ολόκληρη. Μπορούν να την ελέγχουν και να την απειλούν κατά βούληση. Μπορούν να απειλούν τα κυριαρχικά της δικαιώματα, ελέγχοντας τη συμπεριφορά της, κουνώντας μπροστά της τα χρήματα, όπως ελέγχεις έναν σκύλο, κουνώντας μπροστά του ένα κόκαλο. Θα βασανίζουν έναν ολόκληρο λαό και η παγκόσμια κοινωνία θα έχει την άποψη ότι "καλά τους κάνουν". Όταν όλα αυτά επιτυγχάνονται με λίγα γκαζάκια και ένα στουπί, γιατί να μην το δοκιμάσουν; Ούτε άσχετοι ούτε άπειροι στην προβοκάτσια είναι οι Εβραίοι. Το αντίθετο μάλιστα.



Το δεύτερο έχει σχέση με τη γεωγραφία που επιλέχθηκε, για να πραγματοποιηθεί η προβοκάτσια. Δεν ήταν δηλαδή τυχαία η επιλογή της Συναγωγής των Χανίων. Αυτοί βλέπουν "μπροστά". Βλέπουν σε κάποιο δημοψήφισμα του 2012, που θα δώσουν τη "Νέα Μάχη της Κρήτης", προκειμένου να την κατακτήσουν. Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να δημιουργηθούν οι ανάλογες συνθήκες. Για να σκοτώσεις εύκολα ένα θήραμα, πρέπει σιγά-σιγά να το αποκόψεις από το "κοπάδι". Γι' αυτό επέλεξαν την Κρήτη, για να πραγματοποιήσουν την προβοκάτσιά τους και συγκεκριμένα τα Χανιά.



Στόχος τους ήταν να διαχωρίσουν την Κρήτη, ώστε στο μέλλον να μπορούν να τη "διαφοροποιούν" από την υπόλοιπη Ελλάδα. Να "δημιουργήσουν" δηλαδή μια "διαφορετική" κρητική συμπεριφορά και άποψη, που στο τέλος θα δικαιολογεί μια Κρήτη, η οποία "διαφέρει" από την υπόλοιπη Ελλάδα. Δεν έχει σημασία αν αυτή η διαφοροποίηση είναι σε αστεία πράγματα. Αν εμφανίζουν τους Κρητικούς σαν πιο "ακραίους", "ρατσιστές" ή "αντισιωνιστές" από τους υπόλοιπους Έλληνες, μπορούν στη συνέχεια να χειριστούν το θέμα όπως θέλουν. Σε πρώτη φάση τους ενδιαφέρει να δείξουν απλά μια "διαφορετικότητα" από τους υπόλοιπους Έλληνες.



Δημιουργούν δηλαδή μια εικονική πραγματικότητα, εφόσον δημιουργούν πρώτα το "αποτέλεσμα", για να εμφανίσουν εκ των υστέρων το "αίτιο". Ξεκινούν, δηλαδή, εμφανίζοντας τους Έλληνες Κρήτες --και μάλιστα τους πατριώτες-- σαν "ντροπή" της Κρήτης, ώστε σε κάποια στιγμή να μας αποκαλύψουν και την "περηφάνια" της Κρήτης. Την "περηφάνια" της, που μπορεί να είναι ο "τίμιος" Βρετανός, ο οποίος εργάζεται στην Κρήτη και νιώθει "Κρητικός". Ο "τίμιος" Γερμανός, ο οποίος επίσης νιώθει "Κρητικός" και θέλει να γεράσει στη νέα "πατρίδα" του. Άνθρωποι "ανώτεροι", οι οποίοι θα "βελτιώσουν" την κρητική φυλή. Οικολόγοι, φιλόζωοι, διεθνιστές, ανθρωπιστές κλπ.. Αυτοί, οι οποίοι "δικαιούνται" να κατοικούν στην πανέμορφη Κρήτη. Όχι δηλαδή σαν τους "καθυστερημένους" Ελληνοκρητικούς, που "έτυχε" να βρίσκονται εκεί. Τους "ναζίζοντες" Κρητικούς. Τους αδιάφορους και κοινωνικά αναίσθητους "ντόπιους", σύμφωνα με την ιστοσελίδα του γνωστού Κοέν.



Αυτοί θέλουν ν' αναπτύξουν την Κρήτη όπως ανέπτυξαν οι Αμερικανοί τις ΗΠΑ, όταν πήραν τη γη των Ινδιάνων. Έλληνες "Ινδιάνοι" είναι η "ντροπή" της Κρήτης. Κάποιος πρέπει να προστατεύσει την πολυεθνική "περηφάνια" της Κρήτης από τη "ντροπή" της. Τη ντόπια "ντροπή" της. Γιατί να μην στείλουν κάποτε στρατό να το κάνει; Γιατί να μην ενισχύσουν με προσωπικό τις στρατιωτικές τους βάσεις; Να "βοηθήσουν" θέλουν. Όπως "βοήθησαν" τη Γερμανία, όπου έστειλαν στρατούς κατοχής, για να προστατεύσουν τους Γερμανούς από τους Ναζί ομοεθνείς τους. Όταν μπορούν και "βοηθούν" την τεράστια Γερμανία, δεν θα μπορέσουν να επαναλάβουν τους εαυτούς τους στη μικρή Κρήτη;



Δύο είναι τα απόλυτα σταθερά δεδομένα πάνω στα οποία μπορούμε να "χτίσουμε" τη σκέψη μας. Το πρώτο δεδομένο είναι ότι οι πανίσχυροι σήμερα Εβραίοι μισούν και φοβούνται τους Έλληνες. Αυτό είναι δεδομένο, εφόσον αυτό "γιορτάζουν" στη μεγαλύτερη εθνικοθρησκευτική τους γιορτή. Στη γνωστή Χανουκά γιορτάζουν το μίσος τους για τους Έλληνες και ξορκίζουν τον φόβο τους γι' αυτούς. Ο φόβος των Εβραίων για τους Έλληνες είναι τόσο βαθύς, που με τους αιώνες έχει περάσει στο DNA του λαού τους. Τόσο πολύ, που έφτασε στο σημείο να γίνει ένας από τους βασικότερους παράγοντες, που τους επιτρέπει την εθνική τους συνοχή και άρα την επιβίωση. Ακόμα και "ετοιμοθάνατοι" να είναι οι Έλληνες, αυτοί θα μαθαίνουν στα παιδιά τους να τους φοβούνται, γιατί αυτό συμφέρει το έθνος τους. Για όσο διάστημα θα υπάρχουν οι Έλληνες, θα μπορούν να επιβιώνουν κι αυτοί, οι οποίοι στηρίζουν την ύπαρξή τους στο μίσος τους γι' αυτούς.



Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι στα χρόνια της παντοδυναμίας τους έχουν "αναμιχθεί" άμεσα και με τον πλέον απεχθή ανθελληνικό τρόπο στο σύνολο των προβλημάτων που αυτήν τη στιγμή ταλαιπωρούν τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία. Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ ελληνικό πρόβλημα, που να μην υπάρχει ουσιαστική εβραϊκή ανάμιξη εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων. Οποιοδήποτε θέμα κι αν ψάξει κανείς, θα βρει Εβραίους να "κρύβονται" από πίσω του. Από τα παλαιότερα μέχρι τα πιο πρόσφατα. Όλοι γνωρίζουν πλέον και έχει αποδειχθεί από τα ιστορικά στοιχεία ότι την κυπριακή τραγωδία τη μεθόδευσε ο Εβραίος Κίσιγκερ. Το σημερινό Μακεδονικό Ζήτημα ακολουθεί την ίδια "πορεία" και μεθοδεύεται από τους ίδιους ανθρώπους. Από τον Εβραίο Σόρος, τον Εβραίο Φλυντ, τον Εβραίο Νίμιτς, την Εβραία Γιοβάνοβιτς υπό την εποπτεία της Εβραίας Ολντμπράιτ και του επίσης Εβραίου Χόλμπρουκ. Εβραίοι πιέζουν καθημερινά την ελληνική κυβέρνηση να κάνει υποχωρήσεις και Εβραίοι αποθρασύνουν τον Γκρουέφσκι και τη συμμορία του.



Τα αντίστοιχα εγκλήματα έχουν πραγματοποιηθεί και στον οικονομικό τομέα. Η καταστροφή του χρηματιστηρίου, τα δομημένα ομόλογα, που εξανέμισαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, η λεηλασία των ΔΕΚΟ, είναι "κρίκοι" στο ίδιο εβραϊκό "κομπολόι". Παντού πρωταγωνιστούν Εβραίοι και εβραϊκές επιχειρήσεις. Σόρος, Citibank, Lehman Bros, Goldman Sachs και πολλοί άλλοι. Ένας άνθρωπος πήγε στη φυλακή για το έγκλημα του χρηματιστηρίου, επειδή ξεπέρασε κι αυτά ακόμα τα απώτατα όρια του εγκλήματος και ήταν ο Εβραίος Φάις. Μιλάμε για λεηλασία άνευ προηγουμένου. Μιλάμε για συνεργασίες "μέσα" και "έξω" από την Ελλάδα. Λεηλατήθηκε ο ΟΤΕ, όταν κουμάντο μέσα σ' αυτόν έκανε ο Εβραίος Μανασσής. Λεηλατήθηκε η ΔΕΗ, όταν κουμάντο μέσα σ' αυτήν έκανε ο Μωυσής. Πιάστηκε επ' αυτοφώρω η εβραϊκή Vodafone να παρακολουθεί το τηλέφωνο του Έλληνα πρωθυπουργού και το θέμα έκλεισε πριν καν ανοίξει.



Σήμερα και με την ελληνική οικονομία να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, γίνονται κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της. Τον χορό της κερδοσκοπίας τον άνοιξαν και πάλι οι Εβραίοι. Η Moodies του Εβραίου Μπάφετ μαζί με την εβραϊκή Citibank άρχισαν τη "μουσική" γι' αυτόν τον "χορό" του θανάτου. Αυτές οι εταιρείες "αξιολογήσεων" πυροδότησαν τη σημερινή κερδοσκοπική έκρηξη εις βάρος της Ελλάδας. Υποβάθμισαν την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας και σήμερα έχει στηθεί ένα κερδοσκοπικό παιχνίδι εις βάρος της. Ένα κερδοσκοπικό παιχνίδι, το οποίο και πάλι οι ίδιοι εκμεταλλεύονται. Κάποιοι μας "μαλώνουν" και μας "κατηγορούν" και κάποιοι άλλοι τοκογλύφοι εκμεταλλεύονται αυτήν την κατάσταση, για να μας πιούν το "αίμα".



Κατά σύμπτωση όμως και πάλι είναι οι ίδιοι. Εβραίοι είναι αυτοί οι οποίοι μας "μαλώνουν" και Εβραίοι είναι αυτοί οι οποίοι εκμεταλλεύονται τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο "μαλωμένος". Ο Εβραίος Τρισέ μαζί με τον Εβραίο Άκερμαν μάς "μαλώνουν" και αυτό γίνεται παγκόσμιο γεγονός μέσω των εβραϊκών μέσων ενημέρωσης του συγκροτήματος του Εβραίου Μέρντοχ. Οι ίδιοι άνθρωποι, που μας κατηγορούν στο παγκόσμιο κοινό για την κακή πιστοληπτική μας κατάσταση, είναι οι ίδιοι που τρέχουν να μας δανείσουν. Οι ίδιοι άνθρωποι, με τα ίδια μέσα που μας κατηγορούν, όταν πάμε να δανειστούμε, είναι οι ίδιοι που μας δίνουν συγχαρητήρια, όταν παίρνουμε δάνεια με τους χειρότερους όρους. Το ίδιο εβραϊκό "χέρι" χτυπάει κατά βούληση πότε το ελληνικό "μουλάρι" και πότε το "σαμάρι" και το κατευθύνει προς την καταστροφή.



Μια καταστροφή, η οποία πλέον μοιάζει αναπόφευκτη. Οι σύγχρονοι Έλληνες δανείζονται με τους ίδιους απεχθείς και τοκογλυφικούς όρους που δανείζονταν οι επαναστατημένοι πρόγονοί τους από τους Εβραίους Ρικάρντο και Ρότσιλντ. Οι ομοιότητες όμως δεν σταματάνε εδώ. Κάποτε για χρήματα, τα οποία ποτέ δεν έφτασαν στην Ελλάδα, παρά χάθηκαν στα "επιτόκια" και τις "ασφάλειες" των τραπεζών, που υποτίθεται τα παρείχαν οι Εβραίοι, έφτασαν στο σημείο να ζητούν την Πελοπόννησο. Σήμερα για τέτοια "πέτσινα" χρήματα ζητάνε το σύνολο του δημοσίου κεφαλαίου στο σύνολο της επικράτειας. Αυτό συζήτησε ο Παπανδρέου με την εβραϊκή Goldman Sachs. Θέλουν να "κατακτήσουν" την Ελλάδα και θέλουν να το κάνουν ολοκληρωτικά. Δεν τους φτάνει πλέον να εκμεταλλεύονται και να κλέβουν τους Έλληνες, όπως έκαναν πάντα, παρά θέλουν να τους υποδουλώσουν.



Όταν μιλάμε για υποδούλωση, μιλάμε για πραγματική υποδούλωση. Μιλάμε για ολοκληρωτική υποδούλωση, χωρίς να χρησιμοποιούμε εισαγωγικά. Μιλάμε για κατάσταση όμοια μ' αυτήν που μας επέβαλαν οι Ναζί. Όμοια, η οποία απλά δεν ακολουθεί την ίδια μεθοδολογία και βέβαια σειρά στις εξελίξεις. Οι Ναζί το έκαναν με τα όπλα, ενώ οι Εβραίοι το επιχειρούν με το χρήμα. Οι Ναζί πρώτα μας κατάκτησαν και μετά "πλημμύρισαν" τη χώρα με φτωχούς ομοιόμορφα ντυμένους στρατιώτες τους, για να διασφαλίσουν την κατάκτησή τους, ενώ οι Εβραίοι πρώτα μας "πλημμύρισαν" με εκατομμύρια ρακένδυτων λαθρομεταναστών-"στρατιωτών", προκειμένου να διευκολυνθούν στην κατάκτηση.



Οι Ναζί πρώτα μας κατάκτησαν και μετά διόρισαν την κυβέρνηση των δοσίλογων, η οποία θα μονιμοποιούσε την παραμονή τους στη χώρα, ενώ οι Εβραίοι πρώτα διόρισαν την κυβέρνηση των δοσίλογων και μετά επιχειρούν την κατάκτηση. Οι Ναζί πρώτα άρπαξαν το ελληνικό δημόσιο κεφάλαιο και μετά μέσω αυτού έλεγξαν την πολιτική εξουσία της χώρας, ενώ οι Εβραίοι πρώτα έλεγξαν την πολιτική εξουσία και μετά μέσω αυτής επιχειρούν να αρπάξουν το δημόσιο κεφάλαιο. Οι Ναζί αυτό το δημόσιο κεφάλαιο θα το τεμάχιζαν και θα το μοίραζαν στους Γερμανούς εποίκους τους, ενώ οι Εβραίοι το ίδιο κεφάλαιο θα το τεμαχίσουν και θα το μοιράσουν στους δικούς τους εποίκους, οι οποίοι δεν θα είναι απαραίτητα Εβραίοι.



Η κυριαρχία των Εβραίων είναι πιο απόλυτη ακόμα και από τη ναζιστική, γιατί απλούστατα οι Εβραίοι είναι άπληστοι. Δεν μοιράζονται τίποτε με κανέναν. Ούτε καν με τους δυνάμει συνεργάτες τους. Ακόμα και οι δοσίλογοί τους είναι Εβραίοι και οι ίδιοι. Δεν είναι καν Έλληνες, όπως συνέβαινε με τους Έλληνες, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Ναζί. Έλληνες, όπως ο Τσολάκογλου, ο Ράλλης ή ο Πάγκαλος. Εβραίοι είναι και οι κορυφαίοι δοσίλογοι. Οι δοσίλογοι, που τους επιτρέπουν να νομιμοποιήσουν και να μονιμοποιήσουν την "κατάκτησή" τους. Γνήσιος Εβραίος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός των "Ελλήνων". Γνήσια Εβραία είναι η Δαμανάκη, που είναι η επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Γνήσια Εβραία είναι η Διαμαντοπούλου, που, ως υπεύθυνη παιδείας, θ' αποφασίσει τι είναι "πατριωτικό" για τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων.



Συμπτώσεις, οι οποίες επαναλαμβάνονται, δεν είναι συμπτώσεις ...λέει ο λαός και αυτό "καίει" σήμερα τους Εβραίους, εφόσον τους αποκαλύπτει. Αυτό όμως τους τρομάζει ταυτόχρονα. Γιατί; Γιατί γνωρίζουν τους Έλληνες και τα χαρακτηριστικά τους. Γνωρίζουν ότι στα όρια είναι απρόβλεπτοι και αυτό τους τρομάζει. Τους τρομάζει η αντίδραση ενός απρόβλεπτου λαού, γιατί μπορεί να λειτουργήσει ως "οδηγός" και για τους άλλους λαούς. Αυτό είναι το πρόβλημά τους και όχι το μέγεθος του εχθρού, που αντιπροσωπεύουν σήμερα οι Έλληνες. Οι Εβραίοι είναι παγκόσμια δύναμη και τα συμφέροντά τους εκτείνονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη. Οι Έλληνες είναι πολύ "μικροί", για να τους απειλήσουν ως αντίπαλοι ανταγωνιστές. Μπορούν όμως εύκολα να τους καταστρέψουν ως αντιδραστικά θύματα. Ως τα πιο αντιδραστικά και έξυπνα θύματα.



Αυτό είναι το πρόβλημά τους και γι' αυτό έχουν διαρκώς στραμμένη την προσοχή τους στην αδύναμη και "κατακτημένη" από τους ίδιους Ελλάδα. Φοβούνται αυτά, τα οποία μπορούν να ξεκινήσουν από την Ελλάδα και να επεκταθούν στον κόσμο. Φοβούνται το πιο απρόβλεπτο θύμα τους, γιατί είναι δυνατόν να ξεσηκώσει και τους υπόλοιπους. Δεν είναι μόνον η ασήμαντη Ελλάδα θύμα τους. Δεν είναι μόνον οι ολιγάριθμοι Έλληνες θύματά τους. Είναι και η σημαντική Γερμανία ένα τέτοιο θύμα τους. Είναι οι πολυάριθμοι Γερμανοί θύματά τους. Ό,τι έκαναν στην Ελλάδα το έκαναν και στις υπόλοιπες χώρες. Τώρα φοβούνται ότι, αν χάσουν τον έλεγχο σε μια χώρα, θα τον χάσουν και στις υπόλοιπες.



Πού βρίσκεται το πρόβλημά τους; Ότι το φαινόμενο του αντισιωνισμού διαρκώς "φουντώνει" σε όλον τον κόσμο. Αυτόν καθ' αυτόν τον αντισιωνισμό όμως δεν τον φοβούνται. Μπορούν να τον χειρίζονται υπέρ των συμφερόντων τους. Μπορούν να "αυτοθυματοποιούνται" και να τον εκμεταλλεύονται. Τον αντισιωνισμό όμως τον δικό τους. Αυτόν, που έχει τα χαρακτηριστικά που οι ίδιοι του δίνουν. Τον βίαιο, τυφλό και εύκολα παρουσιαζόμενο ως ρατσιστικό και άρα "άδικο" αντισιωνισμό. Τον αντισιωνισμό, που τους δίνει δικαιολογία να κλαίνε. Για όσο διάστημα έχουν δικαιολογία να κλαίνε, θα μπορούν να κλέβουν. Σ' αυτό το θέμα έχουν πρόβλημα με τους Έλληνες. Τον αντισιωνισμό τον δικό τους όχι μόνον δεν τον φοβούνται, αλλά τον υποστηρίζουν, γιατί τους φέρνει κέρδη. Τον αντισιωνισμό των Ελλήνων τον φοβούνται, γιατί δεν γνωρίζουν πώς θα εκδηλωθεί και τι ζημιά θα τους προκαλέσει.



Αυτός ο περίεργος ελληνικός "αντισιωνισμός" τους τρομάζει. Τους τρομάζει, γιατί τώρα αναπτύσσεται και πρέπει να προλάβουν να τον χειραγωγήσουν και να τον ελέγξουν. Να τον μετατρέψουν σε έναν συμβατικό αντισιωνισμό, ώστε να μπορούν να τον εκμεταλλευτούν πριν τους γίνει επικίνδυνος. Η καθημερινή αύξηση του αντισιωνισμού στην Ελλάδα είναι δεδομένη. Δεν χρειάζεται να είναι μάντης κανένας ή να έχει πρόσβαση σε μυστική πληροφόρηση, προκειμένου να καταλάβει ότι το φαινόμενο του αντισιωνισμού έχει μια τάση να "φουσκώνει" διαρκώς στην Ελλάδα. Δεν έχει εκδηλώσει κανένα φαινόμενο "έξαρσης", αλλά η πορεία του είναι διαρκώς επιταχυνόμενη. Ακόμα δηλαδή και οι πιο καλοπροαίρετοι Έλληνες αρχίζουν να "ψυλλιάζονται" ότι συμβαίνουν ύποπτα και περίεργα πράγματα.



Νιώθουν ότι η πατρίδα τους είναι "στοχοποιημένη" και βλέπουν τα πρόσωπα που την στοχοποιούν. Όμως, τα πρόσωπα δεν είναι ανώνυμα. Τα πρόσωπα έχουν ταυτότητα. Έχουν ονόματα και διευθύνσεις. Όταν κατά "σύμπτωση" όλοι όσοι εμπλέκονται με αρνητικό τρόπο στα ελληνικά προβλήματα είναι Εβραίοι, δεν μπορεί αυτό το γεγονός να περάσει απαρατήρητο. Όσο καλοπροαίρετος και αν είσαι, δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Όταν βλέπεις ένα πρόβλημα, δεν μπορείς να αγνοήσεις τα δεδομένα του. Δεν μπορείς να μην δεις ένα αρνητικό πρόσημο, επειδή "συμπαθείς" τον παράγοντα Χ. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο βλέπουμε σήμερα. Άνθρωποι, οι οποίοι μέχρι τώρα στέκονταν εχθρικά απέναντι στο οποιοδήποτε αντιεβραϊκό σενάριο, σήμερα δεν έχουν τις ίδιες αντιστάσεις. Άνθρωποι, οι οποίοι χαρακτήριζαν τα πάντα αστείες και αστήρικτες συνομωσιολογίες, σήμερα ακούνε με μεγάλη προσοχή την εκδοχή που μέχρι τώρα απέρριπταν χωρίς δεύτερη σκέψη.



Άρα, είναι δεδομένο ότι οι Έλληνες αυτήν τη στιγμή έχουν συγκεντρωμένη την προσοχή τους στους Εβραίους και το συμβάν στην Κρήτη τούς αφορούσε.



Η προβοκάτσια της Κρήτης.

Από τη στιγμή κατά την οποία επιβεβαιώνεται καθημερινά η ιδιότητά σου ως θύτη σε μια χώρα, αναγκαστικά περιορίζονται οι άμυνές σου απέναντι στον κόσμο που υποφέρει εξαιτίας σου. Όταν έχεις μάθει να πλουτίζεις ως "θύμα" ενός "Ολοκαυτώματος", έχεις πρόβλημα, όταν εμφανίζεσαι με "στολή" και συμπεριφορά κατακτητή Ναζί. Αυτό είναι το πρόβλημα των Εβραίων στην Ελλάδα. Η "φωτιά" της δυστυχίας είναι θέμα χρόνου να φτάσει έξω από την πόρτα σου και να σε "κάψει". Τι κάνεις σ' αυτήν την περίπτωση; Ό,τι κάνεις και στην περίπτωση της πραγματικής φωτιάς. Δημιουργείς μια αντιπυρική ζώνη γύρω σου, προκειμένου η φωτιά να μην μπορεί να σε πλησιάσει. Καις με οργανωμένο και ασφαλή τρόπο τον γύρω χώρο, πριν μια ανεξέλεγκτη φωτιά σε κάψει. Καις μόνος σου ό,τι βρίσκεται γύρω σου, για να μην μπορεί η φωτιά να σε "πλησιάσει" και να σε κάψει.



Με αυτόν τον τρόπο οι Εβραίοι θέλησαν τον "καλπάζοντα" πλέον αντισιωνισμό στην Ελλάδα να τον ελέγξουν, πριν αυτός τους κάνει ζημιά. Να του δώσουν οι ίδιοι τα "χαρακτηριστικά" που τους ευνοούν, πριν αποκτήσει ελληνικά χαρακτηριστικά, τα οποία δεν γνωρίζουν πώς θα είναι και βέβαια δεν γνωρίζουν και πώς να τα αντιμετωπίσουν. Να δημιουργήσουν μόνοι τους τον "αντισιωνισμό" που τους "ακουμπά", χωρίς να τους "καίει", πριν τους πλησιάσει ο αντισιωνισμός εκείνος, που δεν γνωρίζουν πώς λειτουργεί και μπορεί να τους "κάψει". Οι θύτες έψαχναν λόγο, για να βγουν δημοσίως και να "κλάψουν" και γνώριζαν τον τρόπο. Γνώριζαν ότι με μια θεαματική και ελάχιστα επίπονη για τους ίδιους προβοκάτσια θα μπορούσαν να το καταφέρουν.



Η αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών δεν μας εκπλήσσει. Οι ίδιοι άνθρωποι επαναλαμβάνουν τις ίδιες πρακτικές για την εξυπηρέτηση των ίδιων συμφερόντων. Γνωστά πράγματα, τα οποία επαναλαμβάνονται παντού και πάντα με τον ίδιο κι απαράλλαχτο τρόπο. Με αιματηρές ή αναίμακτες προβοκάτσιες διχάζουν λαούς και τους οδηγούν στους αλληλοσπαραγμούς ή βάζουν στο "εδώλιο" λαούς, προκειμένου να τους εκβιάσουν. Δεν πέρασαν πολλοί μήνες από τότε που συνελήφθη στο Ιράκ Βρετανός ντυμένος σαν Άραβας να πετά βόμβες σε αμάχους, προκειμένου να αναφλεγούν τα μίση μεταξύ Σουνιτών και Σιϊτών. Αυτό έκαναν πάντα και αυτό κάνουν σε όλες τις περιπτώσεις. Εκ του ασφαλούς βγαίνουν οι δολοφόνοι των ιμπεριαλιστών από τις στρατιωτικές βάσεις και δολοφονούν ή καταστρέφουν, προκειμένου να παρασύρουν τους λαούς στα πάθη.



Αυτό ακριβώς έγινε στην Κρήτη σήμερα. Από τις στρατιωτικές βάσεις των Αμερικανών και των Βρετανών βγήκαν οι προβοκάτορες, για να "εκθέσουν" την Ελλάδα και να την οδηγήσουν στην "ομηρία" του εκβιασμού. Ήμασταν τυχεροί σ' αυτήν την περίπτωση, γιατί η "φωτιά" έσβησε κυριολεκτικά και μεταφορικά πολύ πριν γίνει καταστροφική. Σε άλλες περιπτώσεις όμως δεν ήμασταν και τόσο τυχεροί. Ήμασταν σήμερα τυχεροί στην Κρήτη, αλλά δεν ήμασταν εξίσου τυχεροί στην Κύπρο για παράδειγμα. Εκεί οι δολοφόνοι και οι προβοκάτορες έκαναν καλά τη δουλειά τους και κατέστρεψαν το νησί.



Η αποτυχία τους στην Κρήτη μπορεί να αποφέρει το διδακτικό "κέρδος", εφόσον μπορεί πλέον ο κάθε Έλληνας να καταλάβει τι έγινε στην Κύπρο κάποιες άλλες εποχές, κατά τις οποίες οι προβοκάτορες ήταν κατά πολύ ισχυρότεροι και τα μέσα επικοινωνίας --αλλά και τα μέσα ενημέρωσης-- σχεδόν ανύπαρκτα και απόλυτα ελεγχόμενα. Ποιος ξέρει δηλαδή ποιοι Βρετανοί, Αμερικανοί ή Εβραίοι έσφαξαν κάποιους Τουρκοκυπρίους, παριστάνοντας τους φανατικούς "Έλληνες", μόνο και μόνο για να δρομολογήσουν τη σύγκρουση των δύο κοινοτήτων του νησιού. Ποιος ξέρει πόσοι συνάδερφοί τους για τους ίδιους λόγους και με τα ίδια μέσα βγήκαν να "εκδικηθούν" τους Έλληνες, παριστάνοντας τους φανατικούς "Τούρκους".



Στην Κρήτη τα πράγματα δεν τους ευνοούν και γι' αυτόν τον λόγο υπάρχουν και δυσκολίες. Τα δεδομένα δεν είναι τόσο απλά όσο ήταν στην Κύπρο, ώστε να τους επιτρέπουν τέτοια παιχνίδια. Δεν υπάρχουν στην Κρήτη ξεχωριστές εθνικές ή θρησκευτικές κοινότητες, που τον ανταγωνισμό τους να τον μετατρέπεις εύκολα σε σύγκρουση. Γι' αυτόν τον λόγο αναγκάζονται να αυτοσχεδιάζουν. Αναγκάζονται να κάνουν και αστειότητες μέχρι να φτάσουν στο τελικό στάδιο να "αυτοθυματοποιηθούν". Ακόμα δηλαδή και εκείνες οι "δολοφονικές" επιθέσεις σε κάτι σκυλιά στην Κρήτη πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί από τους ίδιους ανθρώπους, προκειμένου ν' "αποδείξουν" τη "βαρβαρότητα" και την "ωμότητα" που διακρίνει κάποιους Κρητικούς. Τη "ντροπή" της Κρήτης. Τα επεισόδια στα "Ζωνιανά" ή τα επεισόδια με τους Κρητικούς αγρότες στο λιμάνι του Πειραιά πρέπει να ήταν επεισόδια από το ίδιο "σήριαλ". Οτιδήποτε διχάζει τους Κρητικούς μεταξύ τους ή τους δημιουργεί δεύτερες και τρίτες σκέψεις, είναι δικό τους δημιούργημα.



Κάτι ανάλογο επιχείρησαν να κάνουν εκ νέου και με την προβοκάτσια στα Χανιά. Να διχάσουν τους Κρητικούς σε "καλούς" και σε "κακούς". Να συνδέσουν τους "κακούς" με τον ναζισμό, τον ρατσισμό, τη βαρβαρότητα, τον αντισιωνισμό και βέβαια με την Ελλάδα και τους υπόλοιπους "καλούς" να τους φέρουν στην "οικογένεια" των "πολιτισμένων" της Νέας Τάξης. Ατύχησαν όμως. Έπαιξαν το γνωστό παιχνίδι και έχασαν. Η ζημιά όμως, όπως είπαμε, όταν χάνεται ένα παιχνίδι, είναι τεράστια. Γιατί; Γιατί, εκτός της αποτυχίας τους να φέρουν στον χρόνο που τους ευνοεί την Ελλάδα σε κατάσταση εκβιασμού, έχασαν πρακτικά τη δυνατότητα να τη φέρουν κάποτε. Δεν είναι δηλαδή ότι απέτυχαν σήμερα, αλλά ακύρωσαν τη δυνατότητά τους να το επαναλάβουν στο μέλλον. Γιατί; Γιατί οι προβοκάτσιες είναι πάντα ανώνυμες. Αγνώστου "πατρός", για να αποδίδονται σε όποιον βολεύει.



Όταν επιχειρείται προβοκάτσια και συλλαμβάνονται οι προβοκάτορες, ευνόητο είναι ότι την επόμενη φορά, που θα επαναληφθεί, οι πάντες θα μιλούν για προβοκάτσια. Ποιος θα τους διαψεύσει; Αυτός ο οποίος πραγματοποίησε την εγκληματική ενέργεια και του στερούν τη "δόξα"; Είτε προβοκάτορας είτε κοινός εγκληματίας καί οι δύο παραμένουν σιωπηλοί. Ακόμα δηλαδή και Έλληνες να κάνουν στο μέλλον κάτι ανάλογο, οι πάντες θα μιλούν για προβοκάτσια. Θα έχουν επιχειρήματα να το κάνουν. Η άποψή τους θα γίνει "αλήθεια", εφόσον κανένας δεν θα τους διαψεύσει. Άρα; Άρα χάθηκε η δυνατότητα για τους σιωνιστές να "αυτοπληγώνονται" για να κλαίνε. Χάθηκε η δυνατότητα να κάνουν ένα μπαράζ τέτοιου είδους ενεργειών, που θα βαστούν την Ελλάδα σε μόνιμη ομηρία.



Όμως, το ακόμα χειρότερο είναι άλλο. Επειδή βιάστηκαν να παίξουν την "παράσταση" των "δακρύων" πριν σιγουρευτούν για την "επιτυχία" τους, αποκάλυψαν όλο τον "θίασο". Βλέποντας ότι δεν υπήρχε έπ' αυτοφώρω σύλληψη, θεώρησαν ότι το θέμα είχε διευθετηθεί πλήρως, εφόσον οι εγκληματίες κατόρθωσαν και διέφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος. Θεώρησαν ότι δεν είχαν λόγο να περιμένουν τις έρευνες της αστυνομίας και δεν ήθελαν να χάσουν τη "φρεσκάδα" της αυθόρμητης, αγνής και "δικαιολογημένα" οργισμένης αντίδρασης. Η τεχνολογία όμως είχε διαφορετική "γνώμη" και ήταν "μαρτυριάρα" σε χρόνο άσχετο. Ξέχασαν ότι, λόγω της σημερινής εγκληματικότητας, όλα τα μαγαζιά του περιγύρου διέθεταν κάμερες ασφαλείας.



Με αυτήν τους τη βιασύνη όμως αποκάλυψαν πρόσωπα και πράγματα. Στην πραγματικότητα "έκαψαν" ανθρώπους, οι οποίοι θα τους ήταν χρήσιμοι για την επανάληψη αυτής της ζωτικής σημασίας για τους ίδιους προβοκατόρικη πολιτική. Πρώτος έσυρε τον χορό της "επικοινωνίας" ο απόλυτα ειδικός στην εξυπηρέτηση της προπαγάνδας των απατεώνων. Ο "δημοσιογράφος" και πράκτορας της Μοσάντ κύριος Κοέν. Αυτός, ο οποίος δηλώνει δημοσιογράφος, για να περιφέρεται στα τηλεοπτικά πάνελ, αλλά ζει ως εκατομμυριούχος από τη "λεία" του Καζίνο του Λουτρακίου.



Ο ίδιος άνθρωπος, που υπερασπίζεται τους κλέφτες όλων των καζίνων, ανέλαβε να υπερασπιστεί τους κλέφτες όλων των λαών. Εύκολη δουλειά. Σχεδόν ρουτίνα. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι που κρίνονται και σ' αυτήν την περίπτωση και αυτός είναι ίδιος μ' αυτούς. Ο άνθρωπος αυτός υπερασπιζόταν τον στρατό του Ισραήλ όταν εκείνος live έσφαζε τα μωρά στη Γάζα, δεν θα έβρισκε επιχειρήματα να "κλάψει" γοερά για τα κουφώματα της Συναγωγής; Κάηκαν και βιβλία στη συναγωγή ...θα πει κάποιος. Τι μπορεί να περιείχαν παλιά εβραϊκά βιβλία, ώστε να καταλάβουμε το μέγεθος της απώλειας; Τιμοκαταλόγους από τον Μεσαίωνα;



Αν δει κάποιος την επιχειρηματολογία του, θα καταλάβει αμέσως πού το "πάει" και πώς το "πάει" ο γνωστός "παπατζής" του Λουτρακίου. Κατηγορεί το κράτος και τους μηχανισμούς του, για να το "δέσει" συνολικά σε μια ιδιόμορφη ομηρία. Ζητά να εκδιωχθούν από την Κρήτη και άρα από την πατρίδα τους οι Κρητικοί, οι οποίοι αποτελούν τη "ντροπή" της Κρήτης. Τέλος προσπαθεί εκ του πονηρού να συνδέσει τους Εβραίους με τους υπόλοιπους ξένους της Κρήτης, ώστε να δημιουργηθεί μπλοκ κοινών συμφερόντων εναντίον των "ντόπιων" χριστιανών. Αυτό είναι το "ποίημα" και ο "παπατζής" το είπε όπως έπρεπε να το πει. Τι μας είπε;



"Για να το θέσω και πιο λαϊκά: να φωνάξουν τα κανάλια και τις εφημερίδες και να πουν να τσακιστούν και να ξεκουμπιστούν οι αντισημίτες από την πόλη τους, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων να προχωρήσει σε "συστάσεις" στους γνωστούς φασιστικούς κύκλους. Τίποτα δεν έγινε, ενώ τα ΜΜΕ ήταν εξαιρετικά προσεκτικά να παρουσιάσουν ουδέτερα την επίθεση, ίσως για να μην ταράξουν τις ρατσιστικές αντισημιτικές ευαισθησίες των αναγνωστών τους και ψηφοφόρων. Η Ελληνική Κυβέρνηση προφανώς δεν καταδίκασε τίποτα - όπως συνήθως. Εκτός και αν μας πάρουν χαμπάρι οι ξένοι, η έννοια της θρησκευτικής ανεκτικότητας είναι κάτι εξαιρετικά σχετικό στη χώρα μας.



Κάτω από τις παρούσες συνθήκες επαναλαμβάνω την παράκληση μου στην τοπική χριστιανική κοινωνία ν' αντιδράσει, αν και προφανώς είναι πολύ λίγο και πολύ αργά. Αν όχι για τους αντιπαθείς εβραίους, τουλάχιστον για την χανιώτικη πολιτιστική κληρονομιά και το γεγονός ότι κινδυνεύει η ίδια η Παλαιά Πόλη των Χανίων. Συνδυάζοντας αυτή την επίθεση με τις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον ξένων στα Χανιά από φασιστικές ομάδες, που γίνονται ανεκτές από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, συμβουλεύω στους Εβραίους ταξιδιώτες της Κρήτης να λάβουν μέτρα για την προστασία τους και να αποφεύγουν έντονες εκδηλώσεις της εβραϊκής ταυτότητάς τους. Είμαι κάθετα αντίθετος σε κάθε είδος μποϊκοτάζ, αλλά η επαναλαμβανόμενη ρατσιστική βία και η ενσυνείδητη έλλειψη αντιδράσεων από Αστυνομία, Κράτος, ΜΜΕ και τοπική χριστιανική κοινωνία δημιουργεί επιπλέον κινδύνους στους Εβραίους, που ζουν και επισκέπτονται την πόλη."



Ειλικρινά καταβάλουμε τεράστιο κόπο και δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιους ακριβώς κατηγορεί ο "παπατζής". Κατηγορεί για εγκληματική αδράνεια την "ελληνική" κυβέρνηση του Εβραίου Παπανδρέου; Κατηγορεί για επιδεικτική αδιαφορία τα "ελληνικά" ΜΜΕ, που σχεδόν στο σύνολό τους ελέγχονται από τον Εβραίο Ρέστη; Όταν αναφέρεται στη "χώρα μας", εννοεί την Ελλάδα, που έχει πρόβλημα με τη FYROM ή στη δική του "χώρα", που επιμένει να την ονομάζει "Macedonia"; Όταν αναφέρεται σε ξένους, που θα μας πάρουν "χαμπάρι", σε ποιους αναφέρεται, εφόσον προηγουμένως βάζει τους ομοεθνείς του ανάμεσα στους ξένους; Γιατί δεν περιορίζεται σ' αυτά που ξέρει καλά; Να μας ενημερώσει για παράδειγμα αν έπεσε ή όχι ο τζίρος στο Καζίνο του Λουτρακίου. Να μας πει αν τα "έφαγαν" όλα από τους αφελείς ή αν υπάρχουν ακόμα περιθώρια κερδών. Να μας πει αν έρχονται οι Βουλγάρες ή οι Ρωσίδες στο καζίνο για "δουλειά". Να μην ανησυχούμε για το "μεροκάματό" του.



Το ίδιο περίπου "ποίημα" μάς είπε και κάποιος απίθανος "Έλληνας" του εξωτερικού με το όνομα Andrew Apostolou, ο οποίος "αρθρογραφεί" στη Wall Street Journal. Αυτός μάλιστα εμφανίστηκε "βασιλικότερος του βασιλέως". Αυτός παραλλήλισε τη σύγχρονη Ελλάδα με την Τουρκία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι Έλληνες --και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι Κρητικοί-- είναι κάτι σαν βάρβαροι και αιμοσταγείς "ταλιμπάν-γενίτσαροι". Η "ντροπή της Ελλάδας", εφόσον ο ίδιος προφανώς ανήκει στις μεγάλες "υπερηφάνειές" της. Ο "μεροκαματιάρης" των Εβραίων.



Αυτός, ο οποίος στη σελίδα του μας λέει ότι από αυτούς βγάζει το "μεροκάματό" του, εφόσον "δουλεύει" πάνω στο "Ολοκαύτωμα". Ο υπάλληλος της εβραϊκής φυλλάδας. Μόνος του τα σκέφτηκε όλα αυτά ή με τη βοήθεια των συναδέρφων του Solomon και Finkelstein; Αν και εμείς πιστεύουμε ότι ούτε καν παίρνει μέρος στις "σκέψεις". Μάλλον απλά "υπογράφει" αυτά που του δίνει έτοιμα η Μοσάντ. Να "σπρώχνει" τις απόψεις της σαν απόψεις κάποιου "περήφανου" Έλληνα, που η πατρίδα του τον κάνει να "ντρέπεται" στο εξωτερικό. Να ντρέπεται όπως "ντρέπεται" και ο άλλος μεγάλος "Έλληνας" ...ο συνονόματός του και προφανώς "ομογάλακτός" του Andrew Athens,



Μαζί με αυτόν τον Εβραίο και τους όψιμα "εκπολιτισμένους" Έλληνες των ΗΠΑ στο ίδιο μήκος κύματος και βέβαια "δίκαιης" οργής και όλοι οι τοπικοί "ευαίσθητοι" Έλληνες. Οι "επαγγελματίες" ευαίσθητοι και βέβαια για κάποιον μυστηριώδη λόγο όλοι τους κρατικοδίαιτοι. Όπως για παράδειγμα η γνωστή κυρία Άννα Φραγκουδάκη. Της γνωστής συμμορίας των "ευαίσθητων", που, ως ιστορικοί "ιατροδικαστές", ανακάλυψαν ότι το αίτιο των θανάτων των Σμυρναίων ήταν η ασφυξία από τον συνωστισμό.



Βιάστηκε η "πρόθυμη" και στο λάθος της "έκαψε" και την υπόλοιπη συμμορία, που δεν πρόλαβε να δημοσιοποιήσει τις απόψεις της. Τζάμπα έγραφαν, εφόσον η ταχύτητα των εξελίξεων διέκοψε τον σχεδιασμό, που θα τους επέτρεπε σε μεταγενέστερο και "ανύποπτο" χρόνο να δημοσιοποιήσουν κι αυτοί τις απόψεις τους για το συμβάν και βέβαια για τους Έλληνες. Να μας "εξηγήσουν" από πού προέρχεται η "βαρβαρότητά" μας και βέβαια η άδικη οργή μας για τους σιωνιστές. Να μας τα εξηγήσουν όλα, γιατί τα ξέρουν όλα.



Σ' αυτό βέβαια το ανθελληνικό "παραλήρημα" δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρόν του και ο Μητσοτάκης. Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Θα υπάρχει ανθελληνική μεθόδευση και δεν θα δώσει το παρόν ο Εφιάλτης; Αυτός, ως πρώτος των "περήφανων" Κρητικών, "έδειξε" ποιοι είναι η "ντροπή" της Κρήτης. Αυτοί, που, σύμφωνα με τον Κοέν, πρέπει να "ξεκουμπιστούν" από το νησί. Αυτοί, που είναι "αναίσθητοι" και κοινωνικά "αδιάφοροι" για το "δράμα" των σιωνιστών. Αυτός έθεσε τα όρια του παιχνιδιού, που εξ' αρχής περιγράψαμε με τους όρους που τους βολεύουν.



Ο μόνος που δεν "κάηκε" ήταν ο "Θεσσαλονικιός" και "συμπατριώτης" του Σαρκοζί. Ο πρόεδρος του ΚΙΣ. Αυτόν, ό,τι και να γίνει, όπως και να γίνει, δεν θα τον χάσουμε από "πελάτη". Πάντα θα τον βρίσκουμε μπροστά μας. Αυτός αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρει θέση και την πήρε. Εκ του ρόλου του και της θέσεώς του, όπως θα έλεγε ένας νομικός. Για λόγους βιοποριστικούς και επαγγελματικούς έπρεπε να σπεύσει να καταδικάσει την αντισιωνιστική ενέργεια. Πληρώνεται για να το κάνει και αυτό έκανε. Δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος για βεβιασμένη "προθυμία", όπως όλους τους άλλους βιαστικούς "αυθόρμητους" και κυρίως τους "Έλληνες".



Με τέτοια ποιότητα "υπερασπιστών" όχι τη συμπάθεια της κοινής γνώμης δεν θα εξασφαλίσουν, αλλά θα δημιουργήσουν νέους αντισιωνιστές. Αν σε υπερασπίζεται το "κατακάθι" της κοινωνίας, δεν πας μακριά. Μόνον να σκεφτεί κάποιος ότι αρκεί να πει ο Μητσοτάκης ότι το "δράμα" των Εβραίων τον στεναχωρεί πολύ και οι Έλληνες θα είναι έτοιμοι να τον στεναχωρήσουν πάρα πολύ. Μόνον έτσι μπορούν να γίνουν μαζικά τέτοιου είδους αφελή αντισιωνιστικά φαινόμενα στην Ελλάδα. Μόνον έτσι μπορεί να μας "παγιδεύσει" ο Μητσοτάκης. Μόνον σ' αυτήν την περίπτωση θα βγουν οι Έλληνες μαζικά να καίνε συναγωγές. Να τις καίνε ολοσχερώς, όχι για να "τιμωρήσουν" τους Εβραίους, αλλά για να στεναχωρήσουν τον Μητσοτάκη. Όχι τις συναγωγές αλλά την Ακρόπολη θα πάνε να κάψουν, αν αντιληφθούν ότι με αυτόν τον τρόπο προκαλούν μεγάλη θλίψη στον Εφιάλτη. Τον δημοφιλή πατέρα της δημοφιλούς Ντόρας.



Τι πήγε "στραβά" για τους ίδιους και δεν τους ωφέλησε το "κάψιμο" της Συναγωγής; Η βιασύνη τους και η αποτυχία τους την πρώτη φορά. Η για τυχαίους λόγους αποτυχία τους στο τεχνικό επίπεδο την πρώτη φορά οδήγησε στη γενική καταστροφή της δεύτερης. Εκείνος ο Αλβανός, που αντιλήφθηκε γρήγορα τη φωτιά, τους έκανε τη "ζημιά". Μετά άρχισαν τα λάθη. Βιάζονταν και επιχείρησαν να επαναλάβουν την ίδια προβοκάτσια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Προφανώς στηρίχθηκαν στο ελληνικό λαϊκό αξίωμα, που θέλει τον κλέφτη να την "πατάει" πάντα την τρίτη φορά. Ο εμπρηστής νόμιζε ότι η τρίτη φορά θα ήταν η "κακιά" του "ώρα" και προφανώς εκτίμησε ότι είχε περιθώρια. Δυστυχώς η δεύτερη φορά του "κλήρωσε". Δυστυχώς το ελληνικό "αξίωμα" δεν είχε εφαρμογή. Για να το πούμε λαϊκά, όπως το καταλαβαίνει και ο "παπατζής". "Τράβηξαν" από το επτά και "κάηκαν".



Τώρα δεν ξέρουν τι να κάνουν. Γιατί; Γιατί, αν είχαν τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια και δεν ήταν έμμισθοι χαφιέδες και πράκτορες, θα έπρεπε να ζητήσουν ΣΥΓΝΩΜΗ από τους Έλληνες, που βιάστηκαν να τους κατηγορήσουν; Δεν θα μας πούνε τίποτε για τη "ντροπή της Βρετανίας ή των ΗΠΑ"; Μόνον για τους Έλληνες είχαν έτοιμο τον "καλό" τον λόγο τους. Πού είναι ο "παπατζής" του Λουτρακίου να μας ζητήσει συγνώμη; Τι έχει να πει ο "φίλος" όλων των ξένων της Κρήτης και "κριτής" όλων των Ελλήνων τώρα που αποδείχθηκε ότι ξένοι έβαλαν φωτιά στη Συναγωγή; Γιατί δεν φωνάζει τα αμερικανικά και βρετανικά κανάλια να "τσακιστούν" να πάνε στην Κρήτη και να προβάλουν το έγκλημα των ομοεθνών τους;



Εκείνος ο θλιβερός ο Andrew πού βρίσκεται; Ή μήπως θεωρεί ότι θα το "πατσίσει" με κάποια νέα προβοκάτσια και άρα θα κλείσει τον "λογαριασμό"; Η Φραγκουδάκη πού είναι τώρα, που αποδείχθηκε ότι τις νύχτες στην Κρήτη εκτός από "απολίτιστους" Κρητικούς κυκλοφορούν και "πολιτισμένοι" Αγγλοσάξονες; Ο Μητσοτάκης πού είναι να πει ότι αποδείχθηκε με αδιάσειστα στοιχεία ότι η Κρήτη όχι απλά δεν ντροπιάζει διεθνώς την Ελλάδα, αλλά αντίθετα τη διαφημίζει με τον πολιτισμό και την τεράστια ανοχή της ...απέναντι σε παπατζήδες, κτήνη και προδότες.



Η ελληνική απάντηση στην εβραϊκή προβοκάτσια.

Πιστεύουμε ότι οι Εβραίοι έπαθαν τεράστια ζημιά από αυτήν την αποτυχημένη προβοκάτσια, γιατί έχασαν το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού και άρα του "μαγειρέματος". Το "ποίημά" τους το είπαν, χωρίς να ξεκινήσει "γιορτή" και κανένας δεν θα τους δώσει σημασία αν το ξαναπούν. Οι Έλληνες είναι πολύ πονηροί για να τους δώσουν δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες για να κλαψουρίζουν, όπως κάνουν εδώ και αιώνες, αυξάνοντας τα κέρδη τους. Αυτά ας τα κάνουν οι Γερμανοί ή οι Γάλλοι, που είναι πολύ πιο ισχυροί και αντέχουν να πληρώνουν ακόμα και πανάκριβα τις "γρατσουνιές" που τους προκαλούν. Εμείς δεν αντέχουμε τα αντίποινα και ως εκ τούτου θα κάνουμε υπομονή.



Εμείς θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή που έδωσε στους Ιάπωνες ο αυτοκράτοράς τους, όταν η Ιαπωνία κατακτήθηκε από τους Αμερικανούς. Θα υποφέρουμε το ανυπόφορο. Θα αντέξουμε τα πάντα. Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Όχι τον Γιωργάκη πρωθυπουργό, αλλά και έναν σκύλο από το Τέλ Αβίβ να βάλουν στη θέση του --έτσι κι αλλιώς μεγάλη διαφορά δεν θα έχουν στις ικανότητές τους-- θα ανεχθούμε να μας κυβερνήσει. Ας μας οδηγήσουν στη χρεοκοπία. Ας μας αρπάξουν το σύνολο του δημοσίου κεφαλαίου. Ας αρπάξουν μέχρι και την Ακρόπολη, την οποία έτσι κι αλλιώς μέχρι τώρα διαχειρίζονταν με τον Εβραίο Ντασέν. Τίποτε δεν θα κάνουμε εναντίον τους. Θα είμαστε πιο ήσυχοι και από τα φίδια. Αυτοί θα μας χτυπάνε και εμείς χαλιά θα τους στρώνουμε.



Ας ξεκινήσουν άλλοι τη "φασαρία". Ας την ξεκινήσουν λαοί πολύ πιο ισχυροί "σωματικά" από τους Έλληνες. Αμερικανοί, Γερμανοί, Γάλλοι ή Ισπανοί. Όταν αυτοί θα ξεκινήσουν, τότε θα δράσουν οι Έλληνες. Θα δράσουν με τη γνώση τους και την εξυπνάδα τους. Τότε θα είναι χρήσιμος ο ιδιόμορφος αντισιωνισμός των Ελλήνων. Τότε θα "μεταλαμπαδεύει" το νέο ελληνικό πνεύμα στον κόσμο ολόκληρο. Κατάλαβε ο αναγνώστης τι ακριβώς τους τρομάζει; Δεν τους τρομάζει να θυμώσουν οι Έλληνες και να κρεμάσουν στην πλατεία Συντάγματος κάποιους Εβραίους, που παριστάνουν τους συμπολίτες τους. Αυτό είναι κάτι, το οποίο θα βόλευε τον παγκόσμιο Σιωνισμό.



Τους Εβραίους τους τρομάζει να μην "δείξουν" οι Έλληνες στους Γερμανούς ποιοι Εβραίοι φταίνε για το "χάλι" της Γερμανίας. Ποιους Τρισέ και Άκερμαν πρέπει να κρεμάσουν στο κέντρο του Βερολίνου. Τους Εβραίους τους τρομάζει να μην "δείξουν" οι Έλληνες στους Γάλλους ποιοι Εβραίοι φταίνε για το "χάλι" της Γαλλίας. Ποιους Σαρκοζί και Κουσνέρ πρέπει να κρεμάσουν στο κέντρο του Παρισιού. Τους Εβραίους τους τρομάζει να μην "δείξουν" οι Έλληνες στους Αμερικανούς ποιους Γκρίνσπαν, Μπενράκε, Γούλφοβιτς και Ροκφέλερ πρέπει να κρεμάσουν κάτω από το Καπιτώλιο της Ουάσινγκτον. Αυτό φοβούνται.



Φοβούνται μήπως κάποιος "ξυπνήσει" τους λαούς από τη "νάρκωση". Τη "νάρκωση" του εβραϊκού "δηλητηρίου". Τη "νάρκωση", που τους καθήλωσε στην παρασιτική ζωή και στην υπερκατανάλωση και που τους οδήγησε στον απόλυτο "πάτο". Γιατί μιλάμε για "πάτο"; Γιατί οι Εβραίοι διέλυσαν ολόκληρες χώρες και κατέστρεψαν τους λαούς τους. Διέλυσαν τις πιο ισχυρές χώρες. Διέλυσαν παραγωγικές οικονομίες εκατομμυρίων εργαζομένων και τις μετέτρεψαν σε καταναλωτικές κοινωνίες ανέργων. Διέλυσαν και πούλησαν σαν ανταλλακτικά τα εργοστάσια που τους τάιζαν. Πήραν άπειρη πνευματική εργασία ολόκληρων λαών και αφού την έκαναν "πακέτο" ιδιόκτητων πνευματικών δικαιωμάτων, την "πούλησαν" στους Κινέζους, στους Ινδούς και σε όποιον άλλον βρήκαν μπροστά τους.



Ανάγκασαν τους Γερμανούς, οι οποίοι πλέον είναι άνεργοι και πεινασμένοι, να φορούν μέχρι και κινέζικα εσώρουχα. Ανάγκασαν τους Γάλλους, οι οποίοι πλέον είναι άνεργοι και απελπισμένοι, να πουλάνε ομοιώματα του Πύργου του Άιφελ κινεζικής κατασκευής. Ανάγκασαν τους Αμερικανούς, οι οποίοι πλέον είναι άνεργοι και κατοικούν σε τέντες, να δίνουν στα παιδιά τους κινέζικο γάλα με μελαμίνη. Ανάγκασαν τους πάντες να ζουν αναξιοπρεπώς, σερνόμενοι μπροστά στους τραπεζικούς γκισέδες τους, εκλιπαρώντας για ένα νέο δάνειο επιβίωσης.



Στην κυριολεξία "γονάτισαν" ολόκληρη τη χριστιανική αυτοκρατορία. Πήραν το κεφάλαιο, το οποίο την καθιστούσε παγκόσμια υπερδύναμη και το έκαναν "πραμάτεια" σε γύφτικο πάγκο. Αυτήν τη στιγμή η χριστιανική αυτοκρατορία συντηρείται με τεχνάσματα στην κορυφή των συστημάτων. Δεν έχει καθόλου παραγωγικό κεφάλαιο, οι νέες γενιές των λαών των χριστιανικών κρατών είναι ανεκπαίδευτες και χωρίς τη νοοτροπία εργατών και άρα είναι δύσκολο γι' αυτά τα κράτη να επανέλθουν στην προηγούμενη κατάσταση. Το πλεονέκτημα σήμερα το έχουν βουδιστές, ινδουιστές κλπ., οι οποίοι έχουν αγορασμένο πλέον κεφάλαιο τεχνογνωσίας και το καλύτερο γι' αυτούς είναι ότι έχουν πληθυσμούς με τη θέληση και τη γνώση πλέον να παράγουν ως εργάτες.



Αν για τον οποιονδήποτε λόγο "αμφισβητηθεί" από αυτούς η χριστιανική "ιδιοκτησία", οι χριστιανοί θα γίνουν "περιφέρεια" του Πλανήτη. Ούτε καν "υπάλληλοι" των νέων "αφεντικών". Στην κυριολεξία θα γίνουν "δούλοι" τους, εφόσον έχουν τεράστιες καταναλωτικές ανάγκες και πλήρη αδυναμία αυτοεξυπηρέτησής τους.



Όλα αυτά προέκυψαν από την απληστία των Εβραίων. Προέκυψαν από το μεγάλο ξεπούλημα του κεφαλαίου της Δύσης. Γι' αυτόν τον λόγο φοβούνται την παγκόσμια σκέψη των Ελλήνων. Φοβούνται τη νέα --εξαιτίας των νέων δεδομένων-- κοσμοθεωρία των Ελλήνων, που θα τους βγάλει από το "παιχνίδι". Φοβούνται την παγκόσμια συμπάθεια που απολαμβάνουν οι Έλληνες και τους επιτρέπει να διοχετεύουν τη σκέψη τους σε λαούς, οι οποίοι δεν "αντιστέκονται" σ' αυτήν την προσπάθειά τους. Έχουν "πίστωση" οι Έλληνες στην παγκόσμια κοινωνία και αυτήν την "πίστωση" φοβούνται οι Εβραίοι.



Οι Έλληνες σε καμία περίπτωση δεν θα περιορίσουν τις σκέψεις τους σε επίλυση των προβλημάτων τους στον δικό τους μικρόκοσμο. Οι Έλληνες θα ανοίξουν το παιχνίδι, γιατί έχουν τα ανάλογα "κυβικά" να το κάνουν. Έχουν την παγκόσμια φήμη και το κύρος να το κάνουν. Έχουν τη δυνατότητα τους δικούς τους εχθρούς να τους μετατρέψουν σε εχθρούς και των υπολοίπων λαών. Έχουν τη δυνατότητα να σπάσουν "στεγανά", όπως είναι αυτά του φακέλου του κατά παραγγελίαν "Ολοκαυτώματος". Αυτό τρομάζει τους Εβραίους. Να μην "ξηλωθεί" το κύκλωμά τους. Το παγκόσμιο κύκλωμά τους.



Την μεμονωμένη αντίδραση ενός μεμονωμένου λαού δεν τη φοβούνται, γιατί προσαρμόζουν αυτό το κύκλωμα πάνω του και "κλαίγοντας" γλιτώνουν. Στοχοποιούν το πρώτο κράτος που αντιδρά και παριστάνουν τα θύματα σε όλα τα υπόλοιπα. Αυτό έκαναν τον τελευταίο αιώνα δύο φορές με τους Γερμανούς. Τους έκαναν "πελάτες" τους. Τους καλύτερους "πελάτες" τους. Όμως, οι Γερμανοί είναι ισχυρός λαός και αυτό που τόλμησαν δύο φορές να κάνουν μπορούν να το επιχειρήσουν και τρίτη. Αυτό περιμένουμε και εμείς, γιατί δεν βλέπουμε ότι θ' αντέξει για πολύ ο γερμανικός λαός την καθημερινή του ταπείνωση και εξευτελισμό από τους Εβραίους.



Το ίδιο επικίνδυνος είναι και ο αμερικανικός λαός γι' αυτούς. Μετά από τη "μέθη" της Πλανηταρχίας "ξύπνησε" πολύ άσχημα στις τέντες της αθλιότητας. Οι Αμερικανοί σήμερα πεινάνε στην κυριολεξία και αλίμονό τους αν αντιληφθούν ότι οι μοναδικοί υπεύθυνοι γι' αυτό είναι οι Εβραίοι. Όταν λοιπόν αποφασίσουν, είτε οι Γερμανοί είτε οι Αμερικανοί, να "κλοτσήσουν" τους Εβραίους, εμείς απλά θα είμαστε εκεί, για να τους δώσουμε τις ακριβείς "συντεταγμένες" τους.



Μόνον ο Θεός και οι Έλληνες γνωρίζουν πώς λειτουργούν οι Εβραίοι και αλίμονό τους αν κάποιος από τους δύο "μιλήσει". Επόμενη μέρα γι' αυτούς δεν θα υπάρξει. Ας προσέχουν λοιπόν οι Εβραίοι τι ακριβώς παίρνουν σήμερα από την Ελλάδα, γιατί όλοι οι κίονες έχουν μεγάλες διαμέτρους.



Χωρίς να είμαστε προφήτες, μπορούμε εκ του ασφαλούς πλέον να προφητεύσουμε για το μέλλον τους. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτοί, που σήμερα "ξεκαρδίζονται" στα γέλια, θα κλάψουν μια και καλή στο ΤΕΛΟΣ.

'Oταν θα έχουν μπροστά τους μια άπειρη έρημο να διαβούν και άπειρο χρόνο για νέες Χανουκά.



Τραϊανού, Παναγιώτης

Πρόεδρος του ΕΑΜ Β'

(Φεβ. 2010)

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal