Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 1:52 μ.μ.
Λαμπρός και φέτος ο εορτασμός της 97ης επετείου Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων
Πλήθος κόσμου χθες στην παρέλαση

• Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες εντός και εκτός Ελλάδος εξέπεμψαν οι επιγραμματικοί βαρυσήμαντοι λόγοι του Ηπειρώτη Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ο οποίος λάμπρυνε με την παρουσία του και φέτος όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 97η επέτειο Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων.

Ειδικότερα χθες αμέσως μετά την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, αψηφώντας τον άσχημο καιρό, ο κ. Παπούλιας ανέφερε με νόημα ότι οι «κατέχοντες θα δώσουν πολλά. Οι μη κατέχοντες θα δώσουν τον όβολό τους. Όλοι είμαστε παρόντες σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Θα τα δώσουμε όλοι και όλα για την πατρίδα».

Στο γεύμα της 8ης Μεραρχίας ο κ. Παπούλιας απαντώντας στην αντιφώνηση του στρατηγού κ. Αθανάσιου Καραγιαννόπουλου με έμφαση τόνισε ότι: «Αυτή τη στιγμή η χώρα καλείται να πραγματοποιήσει μια ιστορική μετάβαση και η πρόκληση για όλους μας είναι μην υπάρξουν φαινόμενα κοινωνικής διάλυσης. Με άλλα λόγια να περάσουμε απέναντι χωρίς να μείνει κανείς πίσω. Αυτός είναι ο κρίσιμος εθνικός στόχος της εποχής μας και έχω τη βεβαιότητα ότι ο ελληνικός λαός θα αποδείξει την ωριμότητά του».

Το βράδυ του Σαββάτου στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο ...



22.02.2010 - Πλήρες κείμενο [»]

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal