Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΣ: αγνώριστος, έχασε από τον ΠΑΟΚ και το διαιτητή

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 6:35 μ.μ.
.Χάρη σε ένα γκολ του Φωτάκη στο 43' ο ΠΑΟΚ κέρδισε στα Γιάννινα τον ΠΑΣ με 1-0, σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και πήρε έτσι άτυπη ρεβάνς για την ‘τεσσάρα’ του Κυπέλλου στις «Ζωσιμάδες».



Οι Γιαννιώτες δεν θύμισαν σε καμία περίπτωση την ομάδα που θριάμβευσε πριν από λίγες μέρες, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα επί 25 λεπτά και παραμένουν έτσι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.



Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι κι επέτρεψαν έτσι στον «δικέφαλο του Βορρά» να αναλάβει τον έλεγχο του αγώνα και να προηγηθεί στο σκορ. Παράλληλα είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω και σ’ έναν κακό διαιτητή τον Αθηναίο Τριτσώνη που με τα φαλτσοσφυρίγματά του, κυρίως σε βάρος τους, τους φόρτωσε με άγχος και νευρικότητα και δεν κατάφεραν έτσι να φτάσουν στην ισοφάριση, παρά το ότι στα τελευταία λεπτά ο Αναστόπουλος έριξε στη μάχη και τον Μπακαγιόκο και ο ΠΑΣ έπαιζε με επιθετική τριπλέτα.



Το φιλμ του αγώνα



10': Ο Ελευθερόπουλος σε επίκαιρη θέση κατάφερε να μπλοκάρει δυνατό συρτό σουτ του Φωτάκη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.



20': Έπειτα από συρτή σέντρα του Λίνο από αριστερά ο Κώτσιος προσπάθησε να αποκρούσει αλλά άθελά του έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.



22': Ο Λίνο με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.



23': Σε μπαλιά ‘τρύπα’ του Αραμπατζή ο Μουσλίμοβιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, αλλά ο Ελευθερόπουλος ‘διάβασε’ έγκαιρα τη φάση και απέκρουσε.



29': Κίτρινη κάρτα στον Κούσα του ΠΑΣ Γιάννινα.



35': Ο Ίβιτς ‘κλάδεψε’ από πίσω τον Μενδρινό αλλά ο Τριτσώνης δεν έβγαλε κάρτα.



36': Δυνατό σουτ -φάουλ του Σαϊτιώτη πολλά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και απέκρουσε δύσκολα ο Χαλκιάς.



38': Ύστερα από σέντρα του Κριστιάνο από αριστερά, και καρφωτή κεφαλιά του Φωτάκη από κοντά, ο Ελευθερόπουλος ‘απογειώθηκε’ και απέκρουσε.



41': Κίτρινη κάρτα στον Φωτάκη.



43': ΓΚΟΟΛ: Ο Φωτάκης με δυνατό συρτό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Φωτάκη, νίκησε τον Ελευθερόπουλο. Είχε προηγηθεί όμορφος συνδυασμός ανάμεσα στον Κριστιάνο και τον Μουσλίμοβιτς.



45': Ο Σίσιτς ανακόπηκε με ανύπαρκτο φάουλ και διαμαρτυρόμενος στον διαιτητή αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.



48': Κίτρινη κάρτα στο Ντάσιο για φάουλ στον Βιεϊρίνια.



49': Κίτρινη κάρτα στον Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ



53': Σε μπαλιά του Φωτάκη, δεν μπόρεσε να διώξει ο Κώτσιος, δίνοντας τη δυνατότητα να βγει στον κενό χώρο αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα άουτ.



55': Έπειτα από πάσα του Κριστιάνο ο Μουσλίμοβιτς, προσπάθησε να πλασάρει αλλά ο Ελευθερόπουλος ήταν και πάλι στη σωστή θέση.



60: Κίτρινη κάρτα στον Αραμπατζή για καθυστερήσεις σε εκτέλεση φάουλ.



64': Αποβολή του Αραμπατζή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έπιασε με τα χέρια τον Ντιμπαλά και ‘κιτρινίστηκε’. Το φάουλ εκτέλεσε ο Σαϊτιώτης ο Χαλκιάς, απέκρουσε ασθενώς, ακολούθησε νέο σουτ του Σίσιτς αλλά η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Μουσλίμοβιτς και έφυγε κόρνερ.



81': Κίτρινη κάρτα στον Καζναφέρη.



83': Κίτρινη κάρτα στον Σκαρντουέλι επειδή διαμαρτυρήθηκε για μπουνιά που δέχτηκε από τον Ίβιτς και ο διαιτητής άφησε να περάσει απαρατήρητη.



90+': Κίτρινη κάρτα στον Μουν για καθυστέρηση.



Με λάθη η διαιτησία του Τριτσώνη από τον σύνδεσμο της Αθήνας.



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος (62' Καζναφέρης), Σκαρντουέλι, Κώτσιος, Κούσας, Μαϊστόροβιτς, Μιχαλόπουλος (25' Ρόβας), Μενδρινός (74' Μπακαγιόκο), Σίσιτς, Ντιμπαλά, Σαϊτιώτης



ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια (93' Παπάζογλου), Ίβιτς, Σορλέν, Μουσλίβοβιτς (73' Εντίνιο), Κριστιάνο (67' Μουν).



www.ipiros

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal