Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Ας σηκώσουμε το γάντι της Ιστορίας…

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 7:41 π.μ.
Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου στο Φεβρουαρίου 15, 2010

Η Ευρώπη του αύριο περιμένει πολλά από εμάς τους Έλληνες.

Βρίσκουμε στις Δημοσκοπήσεις ένα 35% με 40% που κατά περίπτωση είναι απέναντι στην εφαρμοζόμενη νεοφιλελεύθερη πολιτική, απέναντι στις εξάγγελλες της κυβέρνησης, δεν στηρίζει το Γιώργο και τους ξένους του, βρίσκει τα μέτρα άδικα.

Όμως τα μόνα κόμματα που βρίσκονται απέναντι είναι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ με επιρροή στην κοινωνία της τάξεως του 10-12%.

Ανοικτά υπέρ αυτών των μέτρων στέκονται οι δυνάμεις της αγοράς του ΣΕΒ, οι άρχοντες της ΕΕ, του νεοφιλελευθερισμού, οι Δεξιοί, τα ΜΜΕ κατά πλειοψηφία, ο ΛΑΟΣ και η ΝΔ με αστερίσκους, και προφανώς οι προσωπολάτρες Νεοπαπανδρεικοί που στην λατρεία τους, ασπαστήκαν (και) τον νεοφιλελευθερισμό του ΔΝΤ. (Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!).



Όλοι αυτοί μας καλούν στην πράξη σε ένα πατριωτισμό μέσα από τον οποίο θα δουλέψουμε για ν επαναφέρουμε το σύστημα των τοξικών και των δομημένων, των golden boys και των τραπεζιτών.



Ας ειπωθεί ακόμη ότι πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση είναι καθαρή συμπαγής νεοφιλελεύθερη δομικά πολιτική στην χειρότερη μορφή της. Στη μορφή δηλαδή που λατρεύει να εφαρμόζει το αμερικανοκίνουμενο ΔΝΤ για να καταστρέφει χώρες. Η πολιτική αυτή εφαρμόζεται για να σωθεί το ευρώ και καταστρέφει την Ελλάδα και την κοινωνία. Ας ειπωθεί ακόμη ότι ο Γιώργος απλώς εκτελεί τις εντολές που παίρνει στις Βρυξέλες. Τίποτα άλλο.



Πρέπει να το πούμε και να το φωνάξουμε σε όλους του τόνους. Πρέπει να αντιδράσουμε και επ ουδενί αυτό δεν μας κάνει λιγότερο Έλληνες.



Το αντίθετο η σωτηρία της πατρίδας και η αυριανή Ευρώπη επιβάλει να αντιδράσουμε και να βάλουμε μια τέλεια στην σχεδιασμένη στο ΔΝΤ πολιτική. Καθώς η κρίση θα βαθαίνει και θα χτύπα ολοένα και περισσότερου ευρωπαίους και συμπολίτες μας θα δικαιώνει ιστορικά τις επιλογές μας. Θυμηθείτε τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία που έβαλαν τελεία στα ανθελληνικά σχέδια του Μητσοτάκη και των ξένων και αντιδράστε ξανά σύντροφοι.



Η μάχη μεταξύ Ελλάδας και Ευρώπης χάθηκε χωρίς να δοθεί ποτέ. Με ευθύνη τους. Ένας λαός έδιωξε τον Καραμανλή για να δώσει την αυτή την μάχη και προδόθηκε.



Ουδείς μπορεί να μας κατηγορήσει πλέον. Είμαστε ένα 35-40% ελευθέρα σκεπτόμενων και δυναμώνουμε. Έχουμε υποστηρικτές σε όλη την ΕΕ όπως φάνηκε από την δημοσκόπηση στην Γερμάνια σήμερα και από την τοποθέτηση του κοκκινου Ντ. Κον Μπετις πριν λίγες ημέρες .



Ο κόσμος που δεν επιθυμεί την επαναφορά του συστήματος τον τοξικών και των δομημένων, των golden boys, των τραπεζιτών, ο λαός και η νεολαία, περιμένει πολλά από εμάς και μας κοιτά..



Ας σηκώσουμε τι γάντι της ιστορίας και ας σταθούμε στο ύψος της στιγμής που μας καλεί να αλλάξουμε τον κόσμο. Η πατρίδα μας καλεί στην υπεράσπιση της. Της το οφείλουμε το οφείλουμε στα παιδιά μας στην επομένη χαμένη (όπως ήδη την είπαν) γενιά των Ελλήνων.



Θέλουμε ένα πιο χαλαρό ευρώ που να κάνει την ζωή μας ευκολότερη και όχι σε ένα ευρώ-χαλκά που θα μας σέρνει από την μύτη.



Και αυτό το αίτημα ας γίνει η κόκκινη σημαία μας. Υπάρχει άλλος δρόμος και ανοίγεται καθώς περαπατάμε.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal