Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

328.036 ευρώ μία ιστοσελλιδα !!!

Αναρτήθηκε από info@soussanis.gr στις 3:32 μ.μ.
Διασπάθιση δημοσίου χρήματος στην κατασκευή της ιστοσελίδας του Δήμου Τρικκαίων


Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα για ακόμη μια φορά ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης και σε συνέντευξη τύπου, αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν τον Νομό Τρικάλων....

Ο κ. Ροντούλης, δήλωσε ικανοποιημένος που η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, αποδέχθηκε την πρόταση του ΛΑΟΣ, για επέμβαση Εισαγγελέα για τις 270 προσλήψεις του περασμένου Σεπτεμβρίου στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. και πρόσθεσε πως «η κ. Μπατζελή μας ανακοίνωσε την συγχώνευση του ΟΠΕΚΕΠΕ και της ΑΓΡΟΓΗΣ Α.Ε. , μια συγχώνευση την οποία στηρίζουμε μόνο στην περίπτωση που αποδειχθεί από την Εισαγγελική έρευνα ότι υπήρξαν νομότυπες προσλήψεις στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. και όχι παράνομες όπως ισχυρίζεται η τωρινή Κυβέρνηση. Ειδάλλως αν δεν γίνει αυτό, η συγχώνευση έχει το νόημα του ´´κουκουλώματος´´».





Ο κ. Ροντούλης με αφορμή την «κόντρα» του με τον δήμαρχο Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλο, σχετικά με την ιστοσελίδα του Δήμου, αναφέρθηκε και στην «τυχαία συνάντηση» Ταμήλου-Καρατζαφέρη σε ξενοδοχείο στην Αθήνα και σχολίασε δημοσιεύματα που θέλανε αυτή την συνάντηση ως επικείμενη στήριξη του κ. Ταμήλου από το ΛΑΟΣ.



«Όποιος δεν ταυτίζεται με τις ιδέες μας δεν στηρίζεται. Οι διαρροές στον τύπο και οι δημόσιες σχέσεις δεν είναι πολιτική» και αναφερόμενος και στο θέμα του πολιτευτή του ΛΑΟΣ Κώστα Πατέρα, ανέφερε «δεν προσωποποιώ ποτέ καταστάσεις, τα εσωτερικά του κόμματος τα επιλαμβάνεται το κόμμα, είναι Τρικαλινός και μπορεί να έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις πολιτικές, σεβόμαστε την διαφορετική άποψη».



Στην ίδια γραμμή και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας του κόμματος Σωκράτης Δασκαλόπουλος που τόνισε ότι «τις αποφάσεις τις λαμβάνει το κόμμα αλλά η θέση του κόμματος είναι για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αυτόνομα ψηφοδέλτια».





Ο κ. Ροντούλης, παρουσίασε και ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του περιοδικού «Επίκαιρα» των εκδόσεων «Λιβάνη», σχετικά με το κόστος κατασκευής των δημοτικών ιστοσελίδων, όπου προκύπτει πως υπήρξε τεράστια διασπάθιση δημοσίου χρήματος (Κοινοτικού και Εθνικού) και μεταξύ των ιστοσελίδων και αυτή του Δήμου Τρικκαίων που κόστισε στην τσέπη των φορολογούμενων ούτε λίγο ούτε πολύ 328.036 ευρώ όταν το κόστος είναι στην πιο τέλεια ιστοσελίδα μικρότερο των 10.000 ευρώ…



«Ζητάμε αναλυτικές καταστάσεις φέρνοντας το θέμα στην Βουλή για το που πήγαν αυτά τα χρήματα, αλλιώς ο …ανεπιθύμητος για τον κ. Ταμήλο Βουλευτής κ. Ροντούλης, θα είναι κάθε εβδομάδα εδώ…», ανέφερε ο κ. Ροντούλης….

Αναρτήθηκε από trikalagr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα μηνύματα σας να μην περιέχουν ύβρεις

 

Τι περιμένουμε Copyright © 2009 Blue Glide is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Journal